Robotpilóta vezeti jelenleg az MSZP repülőjét

2017. október 8., vasárnap · 2 hozzászólás

Nem nevezett meg új miniszterelnök-jelöltet az MSZP a Botka utáni első választmányi ülésen. Közben a Jobbik elnöke baloldali szavazókhoz fordult. Kiszelly Zoltán politológus az M1 szombati esti adásában elmondta, lényegében felajánlkozott a szocialista párt a többi ellenzéki párt, főleg a DK felé – írja a hirado.hu. Tovább »

Gerő András: a Jobbik többször bizonyította, hogy cigány- és zsidóellenes

2017. szeptember 20., szerda · 2 hozzászólás

Gerő András történész a Szeretem Magyarországot Klub belső levelezőlistájára olyan tartalmú e-mailt juttatott el, amelyben azt írta, hiba volt meghívni a klub belső rendezvényére Vona Gábort, a Jobbik elnökét. Szerinte a párt sokszor bizonyította, hogy rasszista politikai tartalmakat képvisel, cigány- és zsidóellenes – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szerdán. Tovább »

Hatalmas Fidesz-fölény, gyengülő Jobbik

2017. szeptember 7., csütörtök · 4 hozzászólás

Stabilan őrzi vezető pozícióját az ellenzéki pártokkal szemben a Fidesz-KDNP – ez derül ki a Századvég Alapítvány legfrissebb, a Figyelő számára készített pártpreferencia-kutatásából. A Jobbik pozíciója viszont a hatalmas kampányköltések ellenére inkább gyengült, mint erősödött – írja az origo. Tovább »

Nem engedték Botka közelébe Szabó Bálintot – a jogász nem tudta átadni a csekket Szeged polgármesterének + FOTÓK

2017. augusztus 21., hétfő · 61 hozzászólás

botka_szabo_balint_mako32_gs

Egy másfél millió forintos sárga csekkel várta Makón Szabó Bálint Botka Lászlót, így szemléltetve azt, hogy a politikus az MSZP megyei elnökeként valamilyen furcsa okból öt éven át ingyenes szegedi VIP-parkolóbérletet adott Gazdag János makói alelnöknek. Három biztonsági ember tartotta távol a jogászt a szocialista miniszterelnök-jelölttől. Tovább »

Nézőpont: biztos abszolút többség a Fidesznek, a baloldalon az MSZP, a DK és a Momentum is bejutna a parlamentbe

2017. július 29., szombat · 14 hozzászólás

Nyolc hónappal a következő választás előtt változatlanul vezetnek a kormánypártok, a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43 százalékával biztos abszolút többséget szerezne – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült kutatásából, amelyet az intézet szombaton juttatott el az MTI-nek. Tovább »

Külsős pártütőket ajánlgatnak Botkának

2017. július 28., péntek · 18 hozzászólás

botka_laszlo_blogstar

Az MSZP elnökségében sokan pánikreakciónak, bűnbakkeresésnek tartják Botka László kollaboránsokat, árulókat emlegető nyilatkozatát, mivel az utóbbi hónapok közvélemény-kutatási adatai szerint a kormányfőjelölt, illetve a szocialista párt támogatottsága is esett – értesült a Magyar Idők. Tovább »

Szijjártó: rendkívüli mértékben felértékelődik a V4-es együttműködés

2017. július 10., hétfő · Hozzászólok

szijjarto_v4talalkozo

Rendkívüli mértékben felértékelődik a visegrádi és a közép-európai együttműködés, mert a jelenlegi kiélezett helyzetben nőtt a jelentősége annak a józan észre és racionalitásra épülő politikának, amelyet ezek az országok folytatnak – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten. Tovább »

Orbán: aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben érvényesítik az állam politikai és jogi erejét

2017. július 8., szombat · Egy hozzászólás

Orbán Viktor

Az illegális migráció egyértelműen nemzetbiztonsági kérdés. Aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra tekintet nélkül érvényesítik a magyar állam politikai és jogi erejét – szögezi le Orbán Viktor a Heisler András Mazsihisz-elnöknek írt, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke által az MTI rendelkezésére bocsátott levélben. Tovább »

Hollik István: Botka is tagja a kerítésbontó koalíciónak

2017. június 12., hétfő · 12 hozzászólás

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_26_gs

Nem számíthatunk hazánk védelmében a baloldalra, ami így veszélyezteti a magyar emberek mindennapi biztonságát – szólalt fel hétfőn az Országgyűlésben Hollik István kereszténydemokrata képviselő. Tovább »

Orbán: amíg én vagyok a miniszterelnök, addig áll a kerítés a déli határon

2017. június 12., hétfő · 27 hozzászólás

Orbán Viktor

Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben, ahol a lezárult nemzeti konzultációról adott számot, amelyet az eddigi legsikeresebbnek nevezett. Tovább »

Orbán: Szabadka-Szeged-Hódmezővásárhely között járna a tram-train + FOTÓK, VIDEÓ

2017. május 26., péntek · 12 hozzászólás

orban_viktor_hodmezovasarhely35_gs

Nem zsugorítani szeretnénk a villamosvasutat, hanem a költségeket ésszerűsíteni és a távot kibővíteni – jelentette ki Orbán Viktor Hódmezővásárhelyen, amikor a Modern Városok Program keretében utolsó állomásként pénteken a településre látogatott. Tovább »

Kubatov Gábor: Soros destabilizálni akarja Magyarországot és Európát

2017. május 22., hétfő · Egy hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Meggyőződésem, Soros Györgynek az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában – jelentette ki Kubatov Gábor a Magyar Időknek adott, hétfőn megjelent interjújában. Tovább »

Hollik István: Nem engedünk az unió nyomásgyakorlásának!

2017. május 22., hétfő · 4 hozzászólás

hollik_istvan02_gs

Hetet-havat összehord az Európai Parlament Magyarországról, de felkészültünk a jogi vitákra – fogalmazott kérdésünkre Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, aki szerint hiába riogatják a kormányt és az itt élőket, nem zárnak ki az unió tagállamai közül. Tovább »

MSZP: az elnökség és a választmány is támogatja Botka miniszterelnök-jelöltségét (FRISSÍTVE)

2017. május 20., szombat · 29 hozzászólás

Botka László

A szocialista párt elnöksége és választmánya is egyhangúlag támogatta szombaton, hogy Botka László szegedi polgármester legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje – jelentette be a két testület vezetője Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Az internetáfa 5 százalékra csökkentését kéri a kormánytól a Fidelitas (FRISSÍTVE)

2017. május 20., szombat · Hozzászólok

szamitogep_laptop_internet_web

A Fidelitas azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának 5 százalékra csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja – mondta Böröcz László elnök a szervezet szombati tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron. Tovább »

Kubatov Gábor: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka

2017. május 20., szombat · 8 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját. Sokrétű támadás ez, de másfél millió ember aláírása “függetlenségünk melletti kiállásunk bizonyítéka” – mondta Kubatov Gábor Fidesz-alelnök péntek délután Nagykőrösön. Tovább »

Hollik István: Hiába riogatnak, nem zárnak ki az unióból + FOTÓK

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

hollikistvan_forum_0518

Az európai országok közül egyre többen szimpatizálnak azzal, hogy egy egységes birodalom alakuljon ki a kontinensen – jelentette ki Hollik István csütörtök este. A Mórahalmon tartott nemzeti konzultációs fórumon elhangzott: Magyarország felkészült az unióval szembeni vitára, és nem hajlandó engedni a politikai nyomásnak. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: az EP határozata baloldali politikai provokáció (FRISSÍTVE)

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

Lázár János

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlament (EP) által szerdán elfogadott, Magyarországra vonatkozó határozat “baloldali politikai provokáció, nem több és nem kevesebb”. Tovább »

Következő oldal »