Labdarúgás: a listavezetőhöz látogat a Szeged-Grosics

2017. május 13., szombat · Hozzászólok

szeged2011_puskasakademia34_gs

Nem vár könnyű feladat a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatára a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, Klausz László együttese a listavezető Puskás Akadémia vendége lesz vasárnap. Tovább »

Szorosabbra fűznék a magyar-szerb üzleti kapcsolatokat a kamarák

2016. november 14., hétfő · 8 hozzászólás

szerb_magyar_kamara_uzleti_talalkozo27_gs

Jelenleg több mint négyszáz szerb-magyar vegyesvállalat működik, amelyeknek a száma remélhetőleg tovább fog növekedni – hangzott el a két ország kamarái által rendezett üzletember találkozón az Agórában. Egy mini-expot is kapcsoltak a tanácskozáshoz, amelyen mintegy huszonöt hazai és vajdasági vállalkozás mutatkozott be. Tovább »

Labdarúgás: nüanszokon múlt a Szeged-Grosics mezőkövesdi pontszerzése

2016. április 16., szombat · 8 hozzászólás

szeged2011_mezokivesd_mj017 (1)

Nem tört meg a mezőkövesdi átka a Szeged 2011-Grosics Akadémiának: negyedjére sem tudott pontot szerez Matyóföldön a szegedi klub, ezúttal egy roppant kiélezett ütközetben maradt alul Klausz László csapata. Tovább »

Labdarúgás: első pontszerzésére hajt Mezőkövesden a Szeged-Grosics

2016. április 15., péntek · Hozzászólok

szeged2011_mezokivesd_mj017 (1)

Két nyert meccsel a háta mögött utazhat a feljutásért küzdő Mezőkövesd Zsóry FC otthonába a Szeged 2011-Grosics Akadémia: Germán Tamásék számára nem termett még pont a matyóföldiek otthonában, és ezúttal sem számíthatnak könnyű túrára. Tovább »

Labdarúgás: Pintér távozik a válogatott éléről, Dárdai az ideiglenes kapitány

2014. szeptember 18., csütörtök · 7 hozzászólás

Dárdai Pál

Pintér Attila távozik a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány posztjáról – közölte Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Tovább »

Labdarúgás: görög, román, finn, északír és feröeri ellenfelek az Eb-selejtezőkön

2014. február 23., vasárnap · Hozzászólok

euro2016A magyar válogatott a görögökkel, a románokkal, a finnekkel, az északírekkel és a Feröer-szigetekiekkel került egy csoportba a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, nizzai sorsolásán.
Tovább »