A Mars téri kereskedők volt egyesületének elnöke szerint Botka László uszít

2016. május 27., péntek · 13 hozzászólás

mars_ter_sajttaj01_gsBíró Sándor, a Mars téri kereskedők volt egyesületének elnöke szerint Botka László MSZP-s polgármester az egykori pavilonosok ellen uszít, amikor azt állítja, a város minden pert megnyert a piac ügyében. A pénteki közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatóján tette fel a kérdést: érvénytelen vállalkozási szerződésen alapul-e az uniós forrásból megvalósult Mars téri piacrekonstrukció építési szerződése?
Tovább »

Kamukommunikáció Szegeden? Álfelmérések a városházán

2009. október 28., szerda · 17 hozzászólás

statisztika3 Komoly kritikával kezelendők a szegedi városvezetés és a magánberuházók kommunikációjában több nagyprojekt (2-es villamos fejlesztése, fürdőberuházás, piacrekonstrukció) kapcsán hivatkozott lakossági felmérések – állítja Málovics György közgazdász. A Védegylet szegedi csoportjának egyik munkatársa szerint a szóban forgó vizsgálatok álfelmérések, illetve rossz módszertanú vagy nem létező közvélemény-kutatások.
Tovább »

Együtt a Mars térért!

2009. március 27., péntek · Hozzászólok

A Mars tér tervezett átalakításának megakadályozásáért, illetve a tervek újragondolásáért és a demokratikus döntéshozatalért folytatott küzdelmének újabb állomásaként információs oldalt indított a Védegylet szegedi csoportja. Céljuk, hogy a szegedi és Szeged környéki lakosságot ezáltal is minél szélesebb körben és hitelesen tájékoztassák a piachoz kapcsolódó aktualitásokról. Tovább »