Sikeresen szerepelt a Szegedi Törvényszék a III. Dél-alföldi Regionális Perszimulációs Versenyen

2017. április 18., kedd · Hozzászólok

A Gyulai Törvényszéken került megrendezésre 2017. március 31. napján a III. Dél-alföldi Regionális Perszimulációs Verseny. A már hagyományosnak számító versenyen a Gyulai, a Kecskeméti, a Szegedi és a Szolnoki Törvényszék bírósági titkárai mérhették össze tudásukat civilisztikai és büntető ügyszakban. Tovább »

Büntető ügyszakos perszimulációs versenyt rendeztek a Szegedi Törvényszéken

2016. november 2., szerda · Hozzászólok

perszimulacios_verseny_torvenyszek_16-11-02

A Fenntartható Fejlődés program keretében október 28-án büntető ügyszakos perszimulációs versenyt rendezett a Szegedi Törvényszék. Mint ahogyan az egy héttel korábban megtartott polgári ügyszakos perszimulációs verseny, ez a rendezvény is kiváló alkalmat biztosított a Szegedi Törvényszék bírósági titkárainak arra, hogy elhivatottságukat és gyakorlati felkészültségüket bizonyítsák. Tovább »

Perszimulációs versenyen mérték össze tudásukat a Szegedi Törvényszék bírósági titkárai

2016. október 20., csütörtök · 2 hozzászólás

Perszimulacios_verseny_torvenyszek

Október 20-án a Fenntartható Fejlődés program keretében polgári ügyszakos perszimulációs versenyt tartott a Szegedi Törvényszék. A megmérettetés kiváló alkalmat biztosított a Szegedi Törvényszék és az illetékességi területén található járásbíróságok bírósági titkárai számára, hogy rátermettségüket, eljárásjogi és anyagi jogi felkészültségüket bizonyítsák. Tovább »