Fókuszban a hiányszakmák – pályaorientációs napot tartott a kamara

2016. november 16., szerda · Hozzászólok

palyaorientacios_rendezveny002kf

Igaz csak virtuálisan, de a hegesztést és a targoncavezetést is ki lehetett próbálni a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs napján az Agórában, ahol lehetett sütni és varrni is, illetve például a fodrászat rejtelmeibe bepillanthattak a pályaválasztás előtt álló általános iskolások. Tovább »

Mi szeretnél lenni? – Segít a pályaválasztási vásár

2016. október 12., szerda · Egy hozzászólás

palyavalasztasi_nap17kfKanyargós utat kell bejárnia annak, aki a pályaválasztás ösvényére lép, ezt jól tudja minden felvételi előtt álló általános és középiskolás. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya október 20. és 22. között Pályaválasztási Kiállítást és Vásárt szervez diákoknak, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt. A jelige: “Találd ki magad!”
Tovább »

Novemberben újra “Találd ki magad!”

2015. november 9., hétfő · Hozzászólok

pav02_KFKönnyen el lehet veszi a karriertervezés útvesztőjében, ha nincs, aki segítsen irányt mutatni. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja idén is segít a felvételizőnek, november 12. és 14. között végzős nyolcadikosoknak és gimnazistáknak, szülőknek és pedagógusoknak Pályaválasztási Kiállítást és Vásárt szervez.
Tovább »

Több mint nyolcszáz diák a kamara pályaorientációs napján

2015. október 15., csütörtök · Hozzászólok

palyaorientacios_nap01

Több mint 800 Csongrád megyei általános iskolás ismerkedett a szakmákkal csütörtökön a Szent-Györgyi Albert Agórában Szegeden. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakmák az Ágóra Színpadán című rendezvényének célja a pályaválasztás előtt álló tanulók döntésének megkönnyítése volt. Tovább »

Több mint 2000 tanulónak segítettek pályát választani

2015. június 30., kedd · Hozzászólok

tied_a_palya10kfBefejeződött a Tied a pálya pályaorientációt segítő megyei munkaerő-piaci program. Az egész tanévet felölelő üzemlátogatásokkal és információs napokkal tarkított programon több mint 2000 tanuló vett részt.
Tovább »

A munka világába tájolták a szegedi Eötvös-gimnázium tanulóit + FOTÓK

2015. április 23., csütörtök · Egy hozzászólás

klik_tajolo_nap01kf

A szegedi Eötvös József Gimnáziumban csütörtök délelőtt nyitották meg a Tájoló-napot. A pályaorientációs program célja, hogy a diákoknak feltérképezni a munka világában alapvetőnek tekinthető gyakorlati kompetenciáikat. Tovább »

Mi leszel, ha nagy leszel? – Segít a pályaválasztási kiállítás

2014. november 10., hétfő · Hozzászólok

cukraszuzem_latogatas10_gsKanyargós ösvény lehet a pályaválasztás, ha a felvételiző nem készül időben a karriertervezésre. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja november 13. és 15. között Pályaválasztási Kiállítást és Vásárt szervez általános és középiskolásoknak, szülőknek és pedagógusoknak. Találd ki magad!
Tovább »

5-6 ezer érdeklődőre számítanak a szegedi pályaválasztási napokon + FOTÓK

2013. október 17., csütörtök · 20 hozzászólás

SZS20131017_palyavalasztasi_kiallitas_013A Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a tudatos pályadöntésben kívánja segíteni a fiatalokat az október 17. és 19. közötti pályaválasztási vásárral. Tovább »

Merre tovább? – Segít a Pályaválasztási Kiállítás és Vásár

2013. október 11., péntek · Egy hozzászólás

SZS20131010_palyavalasztasi_kiallitas_005Az általános iskolások és a végzős középiskolások pályaválasztási útvesztőjében mutat irányt a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Pályaválasztási Kiállítás és Vásár három napos rendezvénysorozata. A tanulók mellett idén a szülők és a pedagógusok tájékoztatására is kiemelt figyelmet fordítanak.
Tovább »