Új műfüves pályával gazdagodott Csongrád és Székkutas + FOTÓK

2016. november 19., szombat · 2 hozzászólás

csongrad_palyaavato023kf

Két új pályát is átadtak szombaton. Csongrád megye országosan az első helyre került a lakosságszámra vetített műfüves nagypályák tekintetében. Tovább »

Újabb műfüves futballpályával gazdagodott Csongrád megye + FOTÓK

2015. június 20., szombat · 2 hozzászólás

csengele_mufuves_palya_atado22_gs

Szombaton Csengelén avatták fel a 20×40 méteres, villanyvilágítással ellátott pályát, mely széles összefogással, hittel és akarattal jött létre a település gyöngyszemeként. Tovább »

Építik a műfüves kispályát Újpetőfitelepen+ FOTÓK

2014. szeptember 4., csütörtök · 10 hozzászólás

palyakijeloles05_gs

Három műfüves futballpálya épül jelenleg Szegeden, melyeket egy hónap múlva birtokba is vehetnek a lakosok. Újpetőfitelepen már át is adták a munkaterületet a kivitelezőnek. Tovább »

Társadalmi munkában javították a móravárosi pályát + FOTÓK

2014. május 4., vasárnap · 2 hozzászólás

tarsadalmimunka11_gs

A Móravárosi Kinizsi tagjai meggyőzték Gyimesi Lászlót, hogy képviselőtársa, Hüvös László példáját követve ő is futballozzon körzete csapatában. Tovább »

Fociünneppel avatták az újszentiváni sportpályát + FOTÓK

2013. október 27., vasárnap · 16 hozzászólás

ujszentivani_palyaavato50_gsA vasárnap a labdarúgás jegyében telt Újszentivánon, a településen egy 22×42 méteres, műfűvel borított sportpálya, illetve az ahhoz tartozó 150 férőhelyes lelátó felavatása adta a fociünnep alapját. A projekt a Magyar Labdarúgó-szövetség és Újszentiván Községi Önkormányzat közös finanszírozásából valósult meg az Országos Pályaépítési Program keretében.
Tovább »

Edzőcentrum épül a SZVSE-pályán + FOTÓK

2013. március 12., kedd · 38 hozzászólás

Napokon belül átadják az új műfüves edzőpályát a SZVSE-stadionban, és még az ősszel lecserélhetik a vörös salakot zöld gyepre az Izabella-híd szomszédságában, korszerűsödik a tornaterem és az öltözők is tovább szépülhetnek.
Tovább »

Sándor Csikar Grund – műfüves pályát adtak át Móravároson + FOTÓK

2012. december 22., szombat · 12 hozzászólás

Szeged új focipályával gazdagodott: szombaton délelőtt átadták a móravárosiaknak a TAO-pénzből megvalósuló 20×40 méteres, műfüves pályát, a Sándor Csikar Grundot, ami lényegében az épülő Móra Balázs Sport- és Szabadidőközpont első üteme is.
Tovább »

Móravárosi műfüves pályával gazdagodott Szeged

2012. november 30., péntek · 6 hozzászólás

Új futballpályája lett Szegednek: pénteken délután Móravároson megkezdődött egy műfüves grund műszaki átadása, mely az épülő Móra Balázs Sport és Szabadidőközpont első ütemének is tekinthető.
Tovább »

Csányi Sándor: Vidéken a Diósgyőrt vagy a Szegedet érdemes megvásárolni

2012. november 13., kedd · 10 hozzászólás

Az MLSZ és az egész magyar labdarúgás képviseletében mintegy 150 vendég előtt adták át a szövetség pályaépítési programjához kapcsolódóan az új mórahalmi és algyői műfüves pályákat. Az eseményre ellátogatott Csányi Sándor MLSZ-elnök is, aki beszélt többek között a szegedi labdarúgás helyzetéről is.
Tovább »

Műfüves futballpálya épül Móravároson

2012. október 18., csütörtök · 8 hozzászólás

Az MLSZ országos pályaépítési programjának egyik fontos szegedi állomása volt az a két szerdai bizottsági ülés, ahol egyhangúlag támogatta mindkét testület az MLSZ és önkormányzat közötti szerződéstervezetet, mely alapján Móravároson egy új, műfüves futballpálya épülhet.
Tovább »