Szeged labdarúgását segítenék a veterán labdarúgók + FOTÓK

2014. december 4., csütörtök · 10 hozzászólás

veteranfoci_sajttaj06_gs

„Egy életen át kell játszani – a bravúrcsapat” címmel folytatódott a Közéleti Kávéház sorozata. A szerda esti beszélgetésen a szegedi veterán labdarúgó egyesület idei évéről, helyzetéről, valamint az országos veterán labdarúgásról és a szegedi futball helyzetéről beszélgettek a résztvevők. Tovább »

Labdarúgás: országos döntőbe jutottak a szegedi veteránok

2014. május 26., hétfő · 2 hozzászólás

veteranfoci_mj 025

Négy pontot gyűjtöttek Kecskeméten, amivel megnyerték a regionális selejtezőt Szeged 60 éven felüli labdarúgói. Farkas Imre tanítványai így készülhetnek az augusztus végi országos döntőre.
Tovább »

Labdarúgás: meglepte a Kecskemét a szegedi veteránokat + FOTÓK

2014. április 28., hétfő · Hozzászólok

veteranfoci_mj 025

Egy győzelem mellett egy vereséggel folytatta szereplését Szeged 60 éven felüli labdarúgókból álló válogatottja az Országos Veterán Labdarúgó Sportegyesület tavaszi bajnokságában.
Tovább »

Labdarúgás: hazai pályán folytatják a szegedi veteránok

2014. április 25., péntek · Hozzászólok

veteranok_godollo_012

Szegeden rendezik az Országos Veterán Labdarúgó Sportegyesület (OVLSE) tavaszi bajnokságának 2. fordulóját. Városunk 60 éven felüli játékosokból álló válogatottja éllovasként vág neki a Békéscsaba, illetve Kecskemét elleni összecsapásoknak.
Tovább »

Labdarúgás: jól rajtoltak a szegedi veteránok

2014. április 15., kedd · Hozzászólok

veteranok_szeged

Úgy kezdte Szeged 60 éven felüliekből álló válogatottja az idei egyfordulós bajnokságot, ahogy a tavalyi regionális megmérettetést befejezte – veretlenül. Farkas Imre tanítványai Békéscsabán folytatták jó sorozatukat.
Tovább »

Szeged bronzérmes labdarúgóit látta vendégül a Közéleti Kávéház + FOTÓK

2014. január 29., szerda · 7 hozzászólás

SZS20140128_veteran_labdarugok_kozeleti_kavehaz_008A „Veterán labdarúgás ma Magyarországon és itt Szegeden – ami a bravúr hátterében van” című előadásával folytatódott kedd este a Közéleti Kávéház sorozata. Az esemény házigazdája, Bagdi Sándor a 2013-as országos bajnokságon bronzérmet szerző szegedi veterán labdarúgókat látta vendégül a Szeged Étterem falai között.
Tovább »

Labdarúgás: a városházán köszöntötték Szeged bronzos veteránjait + FOTÓK

2014. január 28., kedd · 6 hozzászólás

oregfiuk_koszontese13_gsSzeged város emléklapját vehették át hétfőn a város 60 év feletti labdarúgócsapatának tagjai, akik 2013-ban harmadikként zártak az 52 együttes részvételével lebonyolított ob-n. Tovább »

Labdarúgás: bronzéremmel tértek haza a szegedi veteránok az országos döntőről + FOTÓK

2013. november 26., kedd · 5 hozzászólás

veteranok_godollo_012Tavalyi ötödik helyezésüket túlszárnyalva meg sem álltak a bronzéremig Szeged 60 éven felüli labdarúgói a korosztály számára kiírt országos kispályás bajnokság szombati fináléjában Gödöllőn. Farkas Imre edző legénysége a végső győztes Debrecen csapatát is legyőzte a csoportfázis folyamán.
Tovább »

Labdarúgás: országos döntőre utaznak a szegedi veteránok

2013. november 21., csütörtök · Hozzászólok

dtvcs_01_gsSzombaton a gödöllői országos döntőben lép pályára Szeged 60 éven felüli labdarúgókból álló válogatottja. A megmérettetés apropóján egy rövid esélylatolgatás erejéig a SZEGEDma.hu szerkesztőségének vendége volt a regionális selejtezőket veretlenül záró csapat küldöttsége.
Tovább »

Labdarúgás: veretlenül zárták a regionális megmérettetést a szegedi veteránok

2013. október 25., péntek · Hozzászólok

veteran_foci_bekescsaba_001A veterán labdarúgó bajnokság utolsó, harmadik fordulójában sem talált legyőzőre a Szeged csapata, mindez azt jelenti, Farkas Imre edző tanítványai vereség nélkül tudták le a hat körből álló regionális kvalifikációs sorozat mind a tizenkét találkozóját.
Tovább »

Labdarúgás: veretlenségük megőrzéséért lépnek pályára a szegedi veteránok

2013. október 18., péntek · Hozzászólok

oregfiuk2Záró, hatodik fordulójához érkezik a hétvégén a veterán labdarúgó-bajnokság délkeleti régiójának selejtezősorozata. A békéscsabai torna legfontosabb kérdése, hogy a már biztosan döntős szegedi csapat képes lesz-e megőrizni veretlenségét, ekképpen gyűjtve morális pluszt a novemberi megmérettetés előtt.
Tovább »

Labdarúgás: őrzik veretlenségüket a finalista szegedi veteránok

2013. szeptember 30., hétfő · Hozzászólok

szegedi_veteranok_kecskemet001A veterán labdarúgó bajnokság második őszi fordulója után is veretlen maradt a szegedi válogatott, mindez azt jelenti, kecskeméti szereplésükkel matematikailag is biztosították az országos döntőben való részvételüket Farkas Imre edző tanítványai.
Tovább »

Labdarúgás: már a hétvégén döntőbe juthatnak a szegedi veteránok

2013. szeptember 28., szombat · Hozzászólok

oregfiuk2Vasárnap Kecskeméten lép pályára Szeged 60 év feletti labdarúgókból álló válogatottja, a második őszi fordulóban akár az országos döntőben való részévtelét is bebiztosíthatja a Farkas Imre trenírozta alakulat.
Tovább »

Labdarúgás: robognak az országos döntő felé a szegedi veteránok

2013. szeptember 18., szerda · 2 hozzászólás

szegedi_veteranokA nagyszerű tavaszi menetelést eredményes szerepléssel folytatta Szeged veterán labdarúgókból összeállt válogatottja az első őszi fordulóban. A Szegeden rendezett megmérettetésen egy győzelem és egy döntetlen volt Farkas Imre tanítványainak mérlege a Kecskemét, illetve a Békéscsaba ellenében.
Tovább »

Labdarúgás: hétvégén beindulnak a szegedi veteránok is

2013. szeptember 12., csütörtök · Egy hozzászólás

oregfiuk2Szombaton hazai pályán kezdik meg őszi szereplésüket Szeged veterán labdarúgói a Békéscsaba és a Kecskemét ellenében. A csapat a tavaszi három forduló során legyőzhetetlennek bizonyult, és ezúttal is hasonló teljesítményre készülnek Farkas Imre tanítványai – hangzott el az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület regionális szervezetének csütörtöki, Bárány Kisvendéglőben tartott sajtótájékoztatóján.
Tovább »