Kitüntették Szeged legjobb sportolóit és sportvezetőit + FOTÓK

2012. május 25., péntek · 2 hozzászólás

Péntek délután a Városháza Tisza Lajos termében kitüntették azokat a szegedi kötődésű sportembereket, akik az elmúlt év folyamán a legtöbbet tették Szeged hírnevének öregbítéséért.
Tovább »

Ottlikot Brinszky válthatja a Dorozsma kispadján

2011. szeptember 13., kedd · 12 hozzászólás

A Kiskundorozsma csapata jelentősen megerősödött a nyáron, s dobogós esélyekkel indult neki a szezonnak. A rajt azonban nem sikerült túl fényesen: második vereségen vannak túl Móroczék. Az edző, Ottlik Sándor lemondott, Brinszky Adrián fogja majd irányítani a gárdát.
Tovább »

Lezárták a nyomozást: Ottlik nem követett el garázdaságot

2009. július 27., hétfő · 9 hozzászólás

A CSLSZ elnöke a tavalyi tápéi incidens miatt tett följelentést

Különös és egyedi utóélete van a tavaly szeptemberi Tápé – Kiskundorozsma labdarúgó-mérkőzésnek. A vendégek mestere, Ottlik Sándor a fiával szemben szabálytalankodó hazai játékost a pályán kérte számon. Ütéssel és rúgással is megvádolták, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség hosszú büntetést szabott ki rá, majd a CSLSZ elnöke garázdaság miatt a rendőrségen is följelentette. Ottlik koncepciós eljárásról beszélt. A nyomozás megállapította: nem történt bűncselekmény. Az ügy még korántsem ért véget… Tovább »

Demonstráció a focipályán: „Nem állunk ki!”

2008. október 26., vasárnap · Hozzászólok

Az egyik éllovas az istállóban marad, mert tisztább ügetőt akar

A megyei fociban nem mondhatni, hogy unalmasan telnek a hétköznapok. Sajnos. Mert bizony nem a pattogó labda okozta izgalmak miatt tördeli kezét Szeged több száz futballrajongója, hanem az újabb fegyelmi eljárások, eltiltások körüli hangulat, helyzet nem hagyja nyugodni a labdarúgókat, vezetőket, edzőket és szurkolókat. Ezúttal a főszereplő ismét a Dorozsma és a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ). Mintha a zöld gyepen kívül egy külön mérkőzés is folyna… Tovább »