Szerb felmérés: a lakosság közel ugyanolyan arányban választaná az EU-t és Oroszországot

2017. július 7., péntek · Hozzászólok

Alig lenne különbség az Európai Uniót vagy Oroszországot választók aránya között, amennyiben Szerbia lakosságának választania kellene Brüsszel és Moszkva között – ez derült ki a Faktor Plus közvélemény-kutató ügynökség pénteken nyilvánosságra hozott felméréséből. Tovább »

Szijjártó: ismét a sikerekről szól a magyar-orosz gazdasági együttműködés

2017. július 4., kedd · Hozzászólok

A tények azt bizonyítják, hogy a magyar kormány helyesen döntött, amikor a józan ész és a kölcsönös tisztelet alapjára helyezte Oroszország-politikáját – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Moszkvából telefonon az MTI-nek. Tovább »

Moszkva: egy május végi orosz légicsapásban valószínűleg megölték az Iszlám Állam vezérét

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

Az orosz védelmi tárca ellenőrzi azt az értesülést, amely szerint az orosz légierő csapásával május végén a szíriai Rakka déli elővárosában megölték Ibrahim Abu-Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet vezérét – közölte pénteken Moszkvában a minisztérium. Tovább »

Putyin és Trump sajtónyilatkozatok nélkül találkozhat Hamburgban

2017. június 7., szerda · 6 hozzászólás

Még nincs megállapodás arról, hogy pontosan mikor találkozhat a G20-csoport hamburgi csúcstalálkozóján Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök, mindemellett nem kizárt, hogy az eszmecserét követően elmaradnak az ilyenkor szokásos sajtónyilatkozatok – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztyija című napilap szerdai számában megjelent interjújában. Tovább »

Következő oldal »