Fidesz: Gyurcsány egyszerűen meghülyült

2017. április 24., hétfő · 5 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Tovább »

Salát Gergely Szegeden: Trump megdöntené az észak-koreai rezsimet

2017. április 23., vasárnap · 3 hozzászólás

salat_gergely03_gs

A sinológussal a modern Kína világát jártuk körbe. Kérdeztük a kínai szocialista rendszerről, a megjelenő kapitalizmusról, a gazdasági növekedésről, a környezetszennyezésről. Kifejtette véleményét a távol-keleti nagyhatalom viszonyáról más államokkal, terítékre került a Kínai Népköztársaság kapcsolata az Amerikai Egyesült Államokkal, Észak-Koreával, Oroszországgal. Elárulta azt is, hogy miért vásárol meglepően sok gazdag kínai Budapesten lakást. Tovább »

A Kremlhez fordult egy független orosz lap az újságírói elleni csecsen fenyegetés miatt

2017. április 14., péntek · Hozzászólok

A Kremlhez fordult a Novaja Gazeta független orosz napilap, miután újságíróit Groznijból megfenyegették, amiért cikkeket írtak arról, hogy Csecsenföldön tudomásuk szerint meleg férfiakat öltek meg és börtönöztek be – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Biskekben. Tovább »

Szijjártó: amerikai-orosz megállapodásra lenne szükség, de ettől messze vagyunk

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

Szijjártó Péter

Amerikai-orosz megegyezés nélkül nem lehet feloldani a szíriai konfliktust, ám ettől most vagyunk a legmesszebb – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken újságíróknak, miután az Egyesült Államok hajnalban szíriai célpontot támadott rakétákkal. Tovább »

Következő oldal »