Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

Úszás: „ötvözött” munkára lesz szüksége Olasz Annának

2016. július 25., hétfő · Hozzászólok

sportoloi_dijak04_gs

Az orosz úszónő doppingvétsége után ott lehet Rióban a Haász SZUE úszója, Olasz Anna: a szegedi sportoló 10 kilométeres távon állhat majd rajthoz, mindezt pedig kereken három héttel a versenye előtt tudta meg. A döntés a pályafutását is befolyásolhatja – korábban megfordult a fejében, hogy abbahagyja az úszást, a megelőlegezett névnapi ajándék azonban teljesen megfordíthat mindent. Tovább »

Úszó Eb: Olasz Anna ezüstérmes 25 kilométeren

2014. augusztus 17., vasárnap · Egy hozzászólás

Úszó Eb - Olasz Anna ezüstérmes 25 kilométerenA szegedi Olasz Anna második lett a németországi úszó Európa-bajnokságon a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében, amelyet a szakág zárónapján rendeztek meg. Honfitársnője, Szilágyi Nikolett, továbbá az erősebb nem hasonló távú viadalának magyar résztvevője, Székelyi Dániel feladta a versenyt. Tovább »

Dobó Andrea, Olasz Anna és Vadkerti Attila lettek Szeged sportolói + FOTÓK, VIDEÓ

2013. május 21., kedd · 3 hozzászólás

sportoloi_dijak03_gsA Szeged-napi ünnepségsorozat keretében tüntették ki azokat a helyi kötődésű sportembereket, akik az elmúlt év folyamán a legtöbbet tették a város hírnevének öregbítéséért. Tovább »

Úszás: Olasz Annának véget ért a nyíltvízi Eb

2012. szeptember 13., csütörtök · Hozzászólok

A kedvezőtlenre fordult időjárás miatt csütörtökről péntekre halasztották a nyíltvízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának 5 kilométeres csapatversenyét, amelytől sérülés miatt visszalépett a magyar trió.
Tovább »