Mediaworks: A Népszabadság felfüggesztésének gazdasági okai vannak

2016. október 15., szombat · 4 hozzászólás

A Népszabadság az elmúlt tíz évben csak veszteséget termelt, a példányszám drasztikusan csökkent, mivel az emberek már nem érdeklődtek az újság iránt – mondta Heinrich Pecina osztrák üzletember, a lapot is kiadó Mediaworks tulajdonosának, a Vienna Capital Partnersnek a vezetője a Profil című osztrák gazdasági hetilap online kiadásában szombaton megjelent interjúban. Tovább »

A Népszabadság eladásáról tárgyalt a lap főszerkesztője és a Médiaworks menedzsmentje (FRISSÍTVE)

2016. október 9., vasárnap · Hozzászólok

Murányi András

Eredménytelen volt az egyeztetés a Népszabadság hétfői megjelenéséről a napilap főszerkesztője és a kiadó Médiaworks menedzsmentje között vasárnap, a munkatársak nem jutottak be a szerkesztőség budapesti, Bécsi úti épületébe. Az egyeztetéseket a felek a Népszabadság eladásáról folytatják. Tovább »

Botka a szegedi DK-nál és Fidesznél is kiverte a biztosítékot

2016. május 31., kedd · 33 hozzászólás

gyurcsanybotka

Egyesek szerint elgurult a gyógyszere, mások kocsmai kommunikációval vádolják az MSZP választmányi elnökét, aki megtisztítaná a közéletet Orbántól és Gyurcsánytól is. Tovább »

Felháborodtak a szőregiek – Berkesi kinevette az országos elismerést

2015. szeptember 24., csütörtök · 15 hozzászólás

huszarlany_kothencz_mj 06

Jelentős országos kiadvány ajánlja az érdeklődők figyelmébe a szőregi Huszárlány-szobrot. A városrész DK-s képviselője jót nevetett ezen, sokak szerint azért, mert a balliberális oldalt egész egyszerűen bosszantják a nemzeti értékek… Tovább »

Következő oldal »