Botka a szegedi DK-nál és Fidesznél is kiverte a biztosítékot

2016. május 31., kedd · 33 hozzászólás

gyurcsanybotka

Egyesek szerint elgurult a gyógyszere, mások kocsmai kommunikációval vádolják az MSZP választmányi elnökét, aki megtisztítaná a közéletet Orbántól és Gyurcsánytól is. Tovább »

Felháborodtak a szőregiek – Berkesi kinevette az országos elismerést

2015. szeptember 24., csütörtök · 15 hozzászólás

huszarlany_kothencz_mj 06

Jelentős országos kiadvány ajánlja az érdeklődők figyelmébe a szőregi Huszárlány-szobrot. A városrész DK-s képviselője jót nevetett ezen, sokak szerint azért, mert a balliberális oldalt egész egyszerűen bosszantják a nemzeti értékek… Tovább »

A sajtószabadságot siratják a baloldali lapok

2011. január 3., hétfő · 29 hozzászólás

A Népszabadság és a Népszava hétfői száma teljes címlapján tiltakozik az új médiaszabályozás ellen. A Népszabadság címoldalán egyetlen mondat olvasható magyarul és az Európai Unió további 22 hivatalos nyelvén: “Magyarországon megszűnt a sajtószabadság”.
Tovább »

Szintézis Recsken

2008. október 12., vasárnap · Hozzászólok

Ha viszont erkölcsi mércéink vannak, akkor mércénk erkölcsi jellege okán magunk elé is erkölcsi mértéket kell állítanunk – gondolom én. [...] Dr. Vastagh Pál recskezésére lehet hivatkozni, már csak azért is, mert egyike volt az első olyan kommunikációs csatáknak, amelyek arról szóltak, hogy szólásszabadságot biztosító demokráciában hol az erkölcsi és/vagy jogi határa nyilvános megszólalásainknak.

Tovább »

Ellenzéki karnyújtás a városvezetésnek

2008. augusztus 18., hétfő · Hozzászólok

Szegeden csak az összefogás segít

Fotó: Gémes Sándor

Ismét együtt tartott sajtótájékoztatót a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség három megyei választókerületi elnöke hétfőn délelőtt a Fidesz szegedi székházában. Bodó Imre az egyes, Nógrádi Zoltán a kettes, míg Kalmár Ferenc a hármas választókerület vezetőjeként mondta el véleményét, s fogalmazta meg aggályait Szeged jövőjével kapcsolatban. A képviselők összefogást sürgetnek. Tovább »

Következő oldal »