Kitiltanák a hajléktalanokat a főváros egyes részeiről

2013. augusztus 28., szerda · 5 hozzászólás

hajlektalanok_ejszakaja17_gsTeljesen kiszorítaná a hajléktalanokat a fővárosi önkormányzat Budapestről – írta szerdai számában a Népszabadság, amely szerint már el is készült az erre vonatkozó rendelettervezet munkaanyaga.
Tovább »

Csintalan megvenné a Népszabadságot

2012. augusztus 17., péntek · Egy hozzászólás

A Magyar Nemzet információi szerint Csintalan Sándor megvásárolja a Népszabadságot. A volt MSZP-s országgyűlési képviselő és a Hír TV volt műsorvezetője megerősítette a lapnak, hogy foglalkozik a kérdéssel és “nemcsak elméleti, hanem gyakorlati szempontból”.
Tovább »

Vélemény: Szivárgás balra?

2011. január 10., hétfő · Hozzászólok

A Népszabadság cikke nem kevesebbet állít, mint hogy valaki a kormányülésről éppen neki, a vele legellenségesebb lapnak szivárogtat ki információkat (vajon ki lehet?), sőt, maga a kiszivárogtatott tartalom is alkalmat ad „némi” fejcsóválásra.

Tovább »

Az MSZP szerint megszűnt a sajtószabadság

2011. január 3., hétfő · 7 hozzászólás

Az MSZP szolidaritást vállal minden hazai médiummal, mivel a szocialisták megítélése szerint Magyarországon a médiatörvény hatályba lépésével megszűnt a sajtószabadság.
Tovább »

A sajtószabadságot siratják a baloldali lapok

2011. január 3., hétfő · 29 hozzászólás

A Népszabadság és a Népszava hétfői száma teljes címlapján tiltakozik az új médiaszabályozás ellen. A Népszabadság címoldalán egyetlen mondat olvasható magyarul és az Európai Unió további 22 hivatalos nyelvén: “Magyarországon megszűnt a sajtószabadság”.
Tovább »

Szintézis Recsken

2008. október 12., vasárnap · Hozzászólok

Ha viszont erkölcsi mércéink vannak, akkor mércénk erkölcsi jellege okán magunk elé is erkölcsi mértéket kell állítanunk – gondolom én. [...] Dr. Vastagh Pál recskezésére lehet hivatkozni, már csak azért is, mert egyike volt az első olyan kommunikációs csatáknak, amelyek arról szóltak, hogy szólásszabadságot biztosító demokráciában hol az erkölcsi és/vagy jogi határa nyilvános megszólalásainknak.

Tovább »

Ellenzéki karnyújtás a városvezetésnek

2008. augusztus 18., hétfő · Hozzászólok

Szegeden csak az összefogás segít

Fotó: Gémes Sándor

Ismét együtt tartott sajtótájékoztatót a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség három megyei választókerületi elnöke hétfőn délelőtt a Fidesz szegedi székházában. Bodó Imre az egyes, Nógrádi Zoltán a kettes, míg Kalmár Ferenc a hármas választókerület vezetőjeként mondta el véleményét, s fogalmazta meg aggályait Szeged jövőjével kapcsolatban. A képviselők összefogást sürgetnek. Tovább »

Sírni csak a győztesnek…

2008. július 24., csütörtök · Hozzászólok

Egy dolgot semmiképp sem szabad elfelejteni idehaza, miközben Európa a német-olasz fináléra hangol. Óriási teher nehezedik majd a következő években ezeknek a fiúknak a vállára, de még nagyobb a magyar labdarúgás vezetőinek, a menedzsereknek és az edzőknek a felelőssége, hiszen bár végre látszik a fény az alagút végén, a tehetségek elherdálásában az utóbbi időkben sajnos maradandót alkottunk.

Tovább »

A Botkára hányt borsóról

2008. július 9., szerda · Hozzászólok

De nem ez a lényeg, jól mondja Tanács István, a betonon van itt a hangsúly, abból lehet utat, hidat, vasúti szakaszt, villamosvonalat, fürdőt, rendezvénycsarnokot, körforgalmat vagy bármit építtetni: még a negyvenhármasra is jut belőle. Úgy tetszik, mindegy is, mit, csak még most ők költhessék el, mihamarabb, minél átláthatatlanabb körülmények között az uniós támogatásokat…

Tovább »

A betonról és a cirkuszról

2008. július 8., kedd · Hozzászólok

Csak az a kérdés, hogy az eddig is a külsőségekből és a PR-ből élő Botka-féle csapat ezt hogyan fogja kimagyarázni. Itt már nem lehet elbújni a szokásos védőbástyák mögé: ez nem a „rosszindulatú, gáncsoskodó ellenzék”, nem is egy „Fidesz-lap” alávaló, tényeket meghamisító írása.

Tovább »

Következő oldal »