Március idusa játszóházzal és Afrika-búcsúval a Móra-múzeumban

2016. március 11., péntek · Hozzászólok

jatszohaz_0315

Március 15-ét játszóházzal, tárlatvezetésekkel és ingyenes kiállításokkal köszöntik a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. Ez a nap pedig a búcsú ideje is lesz: a nemzeti ünnepen látható utoljára a „Csak a jó meleg Afrika!” című tárlat a Kultúrpalotában, melyet közel 25 ezren láttak.
Tovább »

Számos színes programmal várják az ünneplőket a “magyar szabadság ünnepén”

2016. március 5., szombat · Egy hozzászólás

Számos színes programmal várják az ünneplőket a március 15.-i központi rendezvényekre a “magyar szabadság ünnepén” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára szombaton, Budapesten. Tovább »

Ünnepi díszbe öltöznek Szeged közterületei

2015. október 22., csütörtök · Hozzászólok

unnepi_oltozet01_gs

Szeged városának legfrekventáltabb tereire és utcáira október 23-ára készülve kikerül a trikolór, illetve a város zászlaja, ezen felül a környezetgazdák az őszi virágosítással is végeznek az ünnepre. Tovább »

A nemzeti ünnepek lebonyolításához többletforrást kap a Honvédelmi Minisztérium

2015. május 27., szerda · Hozzászólok

A kormány több mint másfél milliárd forintot irányoz elő a honvédelmi tárcának idén és jövőre a nemzeti ünnepek, valamint a kiemelt fontosságú rendezvények honvédelmi szervezet bevonásával történő lebonyolításához – az erről szóló határozat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg. Tovább »

Lázár: csak akkor tud boldogulni a nemzet, ha a legkiválóbb lesz (FRISSÍTVE)

2015. március 15., vasárnap · Hozzászólok

Minden magyarnak meg kell értenie, hogy a 21. században csak akkor tud boldogulni a nemzet, ha a legjobb vagy a legkiválóbb lesz – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az 1848-as forradalom évfordulóján tartott hódmezővásárhelyi díszközgyűlésen vasárnap. Tovább »

Következő oldal »