Pintér Tibor: Mi 21. századi gladiátorok vagyunk

2017. augusztus 6., vasárnap · Hozzászólok

pinter_tibor_mj 008

Veszprémi fiúkét arról álmodott, hogy egy nap színész lesz. Az álomból valóság lett, mégis minden apró sikerért keményen meg kellet dolgoznia. Ma már egy egészen új műfaj a lovas színház jeles képviselője hazánkban. Pintér Tiborral a kezdetekről, a sikerről és a valósággá vált álmokról beszélgettünk. Tovább »

Jövőre már tíz lovas színházi előadást tartanak Mórahalmon + VIDEÓ

2015. december 14., hétfő · Hozzászólok

lovas_szinhaz_sajttaj01_gs

Az idei sikeres fogadtatáson felbuzdulva jövőre már öt lovas színházi darabbal, a János vitézzel, a Mágnás Miskával, az István, a királlyal, a Gladiátorral és a Musicalek lóháton című előadással várja Mórahalom városa a Nemzeti Lovas Színház által megteremtett, a maga nemében egyedülálló műfaj szerelmeseit a nyár folyamán. Tovább »

Megkezdték a jegyértékesítést a mórahalmi lovasszínház előadásaira

2015. június 10., szerda · Hozzászólok

morahalom_nyari_programok_sajttaj18_gs

A fürdőjéről, a Homokháti Sokadalomról, a rétesfesztiváljáról és a bivalyrezervátumról méltán híres Mórahalom a Nemzeti Lovas Színház három szabadtéri előadásával is csalogatja a vendégeket augusztus 20 és 22-e között. Megkezdték a jegyek értékesítését, és hamarosan az online vásárlásra is lehetőség nyílik. Tovább »

Lovasszínházzal is csalogat a mórahalmi nyár + FOTÓK

2015. május 27., szerda · Hozzászólok

morahalom_nyari_programok_sajttaj18_gs

Új turisztikai attrakcióval készül Mórahalom az idei nyári szezonra. A fürdőjéről, a Homokháti Sokadalomról, a rétesfesztiváljáról és a bivalyrezervátumról méltán híres kisváros a Nemzeti Lovas Színház három szabadtéri előadásával is csalogatja a vendégeket. Tovább »