A napi parkolójegy újbóli bevezetését kezdeményezi a szegedi Jobbik

2017. október 9., hétfő · 2 hozzászólás

A napi parkolójegy újbóli bevezetését kezdeményezi Tóth Péter, a jobbikos városatya indítványa szerint a drágább zónában váltható négy órányi jegy árával megegyező összegbe kerülne a napijegy. Előterjesztését az októberi közgyűlés tárgyalhatja. Tovább »

Januártól megújulhatnak az időalapú jegyek Szegeden

2016. október 27., csütörtök · Hozzászólok

vonaljegy001kf

A tervek szerint januártól ténylegesen 24, illetve 72 órán keresztül utazhatunk egy úgynevezett időalapú jeggyel a szegedi tömegközlekedési járműveken, amennyiben támogatja az erre vonatkozó előterjesztést a közgyűlés. A jegytípus megújításától azt várják, hogy többen veszik majd igénybe, például turisták vagy éppen olyanok, akik egy konferenciára érkeznek. Tovább »

Nyerj SZIN-bérletet vagy -napijegyet a SZEGEDmával!

2013. augusztus 10., szombat · 22 hozzászólás

szin2012_tomegKedvező sörárakkal és a hazai könnyűzene színe-javával vár mindenkit a SZIN augusztus 20-24 között! A SZEGEDma.hu segítségével te is kijuthatsz a nyárzáró fesztiválra: portálunk egy bérletet és több napijegyet is kisorsol olvasói között!
Tovább »

Január 1-jétől drágulhat a parkolás és a tömegközlekedés

2010. december 9., csütörtök · 5 hozzászólás

Többek között a helyi tömegközlekedési díjakról és a fizető parkolási rendszer tarifamódosításáról is dönt pénteken a városi közgyűlés. Az előterjesztésben a díjak az infláció ütemében növekednének – átlagosan 4,7 százalékkal, méghozzá 2011. január 1-jétől. De a víz- és a csatornadíj is emelkedhet, akár 7 százalékkal is.
Tovább »

SZIN-es belépés: tippek és trükkök

2008. augusztus 12., kedd · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A Szegedi Ifjúsági Napoknak talán csak az az egy hibája van, hogy hó végére esik, minden más fesztivált követően. Persze az is igaz, hogy ez utolsó nagy buli a tanév, illetve a szemeszter kezdete előtt. Mégis kérdés, hogyan spórolhat az ember a belépő árával, mert az elővételen kívül is vannak kedvezményt biztosító lehetőségek, melyekről nem árt tudni. A SZIN-es jegy- és bérletvásárlás összes csínját-bínját igyekszünk alább összefoglalni.

Tovább »