Negyven elítélt aratja a nádat a nagyfai Holt-Tiszán + FOTÓK

2017. január 11., szerda · 3 hozzászólás

nadvago_eliteltek04_gs

Megkezdődött a nád aratása a nagyfai Holt-Tiszán. Évek óta nem volt ilyen vastag jégtakaró a vízen – mondta Szöllősi Zsolt bv. ezredes, a Nagyfa-Alföld Kft. ügyvezető igazgatóhelyettese – ezért január 9-től negyven fogvatartott aratja a nádat a 15 cm-esre hízott jégen. Tovább »

Kalmár Ferenc: Nincs szükség jobboldali Botkára

2009. augusztus 7., péntek · 35 hozzászólás

kalmarferenc1 Vajon mi rejtőzik a botkai sikerpropaganda mögött: valós teljesítmény, nehezen feltartóztatható kommunikációs offenzíva vagy a jobboldal által elkövetett hibák? Milyen irányba haladt Szeged az elmúlt hét évben, járható-e ez az út? Ha nem, milyen alternatívát kínál a város számára a Fidesz és a KDNP? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Kalmár Ferenccel, a KDNP országos alelnökével, szegedi frakcióvezetőjével.
Tovább »

Kalmár Ferenc: Botka álljon ki a munkahelyekért

2009. augusztus 4., kedd · 15 hozzászólás

sajttaj Súlyosan elhibázott döntés lenne a nagyfai börtön eladása, melynek hátterében akár ingatlanspekuláció is állhat. Mindezt Kalmár Ferenc, a KDNP országos alelnöke, szegedi frakcióvezetője mondta keddi sajtótájékoztatóján, ahol felszólította Botka Lászlót, az érintett választókerület országgyűlési képviselőjét: álljon ki végre a 244 munkahelyért.
Tovább »