Magyarmentes szombat – A vizes VB kilencedik napjának programja

2017. július 22., szombat · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Szinkronúszás

Egy nappal az úszó számok startja előtt a vizes világbajnokság kilencedik napján nem kell magyar versenyzőért izgulnunk. A női pólósok a negyeddöntőért küzdenek, érmet osztanak műúszásban, szinkronugrásban és férfi toronyugrásban is. Tovább »

Feszült meccsen ikszeltek az olaszokkal a férfi pólósok – A vizes VB hatodik napjának eredményei (FRISSÍTVE)

2017. július 19., szerda · 5 hozzászólás

Erdélyi Balázs

A házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott szerdán a csoportkör második fordulójában 9-9-es döntetlent játszott az olimpiai bronzérmes olasz csapattal a budapesti vizes világbajnokságon, a Margitszigeten. Tovább »

Hengereltek a női pólósok, Rasovszky ötödik tíz kilométeren – A vizes vb ötödik napjának eredményei

2017. július 18., kedd · Hozzászólok

Keszthelyi Rita

A magyar női vízilabda-válogatott Franciaország ellen folytatja világbajnoki szereplését. Érmeket osztanak műúszásban és műugrásban is. Tovább »

Vizes VB – Olasz nyolcadik 10 kilométeren, győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott (FRISSÍTVE)

2017. július 16., vasárnap · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Nyíltvízi úszás

A magyar női vízilabda válogatott Japán ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, Balatonfüreden Olasz Anna úszik tíz kilométeren, de toronyugrás, szinkronúszás és műugrás is szerepel a vizes világbajnokság vasárnapi programjában. Tovább »

Elkezdődött a vizes vb – A szombati nap (FRISSÜL)

2017. július 15., szombat · Egy hozzászólás

vizes_vg_szombat

Rendkívül látványos megnyitóünnepséggel kezdődött meg péntek este hivatalosan Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, szinkronúszók és vízilabdázók 17. világbajnoksága. Tovább »

Olimpia: a vasárnap sikernap Londonban a magyaroknak + FOTÓK

2012. augusztus 5., vasárnap · Hozzászólok

Akárcsak egy héttel ezelőtt, ezúttal is a vasárnap a magyar küldöttség sikernapja a londoni olimpián: Berki Krisztián lólengésben, Pars Krisztián kalapácsvetésben 1-1 arany-, Módos Péter kötöttfogású birkózásban egy bronzérmet szerzett, a női vízilabda-válogatott elődöntőbe jutott.
Tovább »

Olimpia: a 9. nap programja – Pars és Berki az aranyéremért

2012. augusztus 5., vasárnap · Hozzászólok

Aranyéremért száll harcba vasárnap kalapácsvetésben Pars Krisztián, lólengésben pedig Berki Krisztián a londoni olimpián, ahol a hét utolsó napján 23 versenyszámban osztanak érmet. Kezdenek a birkózók és a műúszók.
Tovább »