Taekwondo: nemzetközi szemináriumon vettek részt a vásárhelyi taekwondosok Münchenben

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

mate_taekwando_munchen_szeminarium

Idén is a barátság jegyében találkoztak a világ taekwondosai a 22. Nemzetközi U-Chong Taekwondo Szemináriumon, Münchenben. A húsvéti rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan a Máté Taekwondo és Hapkido KHSE 13 fővel részt vett, sőt, több megtisztelő feladatot is kaptak az egyesület mesterei. Tovább »

Müncheni lövöldözés: egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt az elkövető – magyar fiú az áldozatok között (FRISSÍTVE)

2016. július 23., szombat · 24 hozzászólás

muncheni_lovoldozes

Egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője – közölte a bajor tartományi főváros rendőrségének vezetője szombaton hajnalban. Tovább »

Drogbáék kiénekelték a sajtot… – Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük III.

2012. május 20., vasárnap · Egy hozzászólás

A müncheni Allianz Arénában az esélytelenebbnek tartott Chelsea drámai végjátékban, tizenegyespárbajban győzte le az abszolút hazai pályán játszó Bayern München együttesét a Bajnokok Ligája fináléjában szombat este. A SZEGEDma.hu az elmúlt napokban a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket adott a DIGI Sport szakkommentátora, Bánki József jóvoltából. Lássuk, milyen volt a döntő napja!
Tovább »

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük II.

2012. május 18., péntek · Hozzászólok

A müncheni Allianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.
Tovább »

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük I.

2012. május 17., csütörtök · Egy hozzászólás

A müncheni Alianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.
Tovább »