Ovis balettfoglalkozások indultak a Csongor téri Közösségi Házban + FOTÓK

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

A torna, a mozgás minden korosztály számára jótékony hatású, hisz nemcsak az izom, de az agy működését is fokozza. Az új program bevezetésével az óvodás korosztálynak kínálnak mozgás lehetőséget a Csongor téri Közösségi Házban. Tovább »

A szemerkélő eső sem riasztotta el a mozogni vágyó hivatalnokokat + FOTÓK

2017. április 7., péntek · 17 hozzászólás

sportnap14_gs

A ligetben ünnepelték az Egészségügyi Világnapot a megyei kormányhivatal és a társszervezetek munkatársai. A borongós idő ellenére rengetegen eljöttek a péntek délutáni rendezvényre. Tovább »

Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

2017. január 11., szerda · 2 hozzászólás

egeszsegnap16_gs

Soha nem késő elkezdeni! Ez lehet a legfontosabb üzenete a Csongor téri Közösségi Ház keddi egészségnapi programjának, ami az 50 felettiek számára ajánlott mozgásformákról szólt. A rendezvényt Kothencz János alapító nyitotta meg. Tovább »

Szeptember 22-én egy napra az autót a kerékpár és a villamos váltja

2016. szeptember 20., kedd · Egy hozzászólás

automentes_nap_sajttaj004kf

Egy forgalmival egy egész család közlekedhet ingyen csütörtökön. Gyerekprogramokkal és egy baleset szimulációjával is készülnek a szervezők. Tovább »

Táncra fel! – toborzás a Ritmusnál + VIDEÓ

2013. augusztus 30., péntek · Hozzászólok

ritmusNyolcadik évadját kezdi meg a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. Eddig Szegeden és Hódmezővásárhelyen, októbertől azonban már Algyőn, Makón és Mórahalmon is várják azokat a fiatalokat, akik kedvet éreznek a tánchoz.
Tovább »