Szentmihályon perdül táncra Mátyás király + VIDEÓ

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

matyasnak_tukore01

A szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház szabadtéri táncjáték keretein belül mutatja be Corvin Mátyás uralkodását. Tovább »

Szabadtéri táncszínházzal ünneplik a Reformáció évét Szentmihályon

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

Július 15-én 21 órakor, a Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házban, a Dél-Dunántúli Regionális Alapítvány szervezésében, a Reformáció évének alkalmából közel két órás, fergeteges szabadtéri táncszínházat rendeznek a szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház közreműködésével. Tovább »

„Gyalogolni jó” – négy szegedi településrész túrával ünnepli a Föld Napját

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

negy_telepules_turaja_sajttaj002kf

Hattyast, Szentmihályt, Gyálarétet és Kecskéstelepet felölelő, több mint tizenöt kilométeres gyalogtúrát tartanak szombaton a Föld Napja alkalmából, és újrahasznosított tárgyakból nyílik kiállítás Szentmihályon. Tovább »

A kulturális bizottság Máté-Tóth Andrásnét javasolja a szentmihályi művelődési ház élére

2016. június 22., szerda · Egy hozzászólás

kultbiz007kfA Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatói pályázatainak (újra) meghallgatása miatt hosszúra sikeredett a kulturális bizottság szerdai ülése. Mindenkit meghallgattak annak ellenére, hogy a hat jelentkező közül mindössze ketten nyújtottak be érvényes pályázatot. Haág Zalán pedig rövid választ kapott arról, hogyan kívánja a város segíteni a háziorvosokat, akik nem tudnak élni az iparűzési adókedvezménnyel.
Tovább »

Következő oldal »