Labdarúgás: a maximumot hozná ki magából a SZEOL a bajnoki hajrában

2015. május 8., péntek · Hozzászólok

szeol-bolcske11kf

A véghajrához érkezve továbbra is rendkívül szoros az NB III Közép csoport középmezőnye. A SZEOL SC reálisan nézve akár a dobogó alsó fokára is odaérhet, ehhez azonban első lépésként kulcsfontosságú lenne, hogy Tóth Ákos tanítványai szombaton két vállra fektessék hazai környezetben a jelenlegi harmadik Monort.
Tovább »

Labdarúgás: három hónap után új lappal a Monor ellen

2013. november 29., péntek · 4 hozzászólás

szeged2011_mtk40_gsAz első fordulóban 3-1-re verte a Monort a Szeged 2011-Grosics Akadémia, azóta 15 meccs telt el, és 15 pont van a két csapat közt – a papírformát mégis a füvön kell beváltani. Tovább »

Labdarúgás: szegény embert még az ág is húzza, avagy újabb HFC-vereség

2013. április 1., hétfő · 3 hozzászólás

A labdarúgó NB III Alföld csoport 17. fordulójában először játszott tavasszal hazai pályán a Hódmezővásárhelyi FC. A vásárhelyiek Monor elleni mérkőzését több megyei szakember is megtekintette, volt, aki a vendégekre, de volt, aki a hazaiak teljesítményére volt kíváncsi.
Tovább »

Labdarúgás: idén először hazai pályán a HFC

2013. március 30., szombat · Hozzászólok

A tavaszi idényben először lép pályára hazai környezetben a Hódmezővásárhelyi FC. Az NB III Alföld csoport 17. fordulójában a vásárhelyiek már a nyári időszámítás szerint 16 órakor, a tabellán jelenleg második helyen álló Monori SE gárdáját fogadják a vásárhelyi stadion műfüves pályáján.
Tovább »

Labdarúgás: drámai végjátékban kapott ki a Volán a Monortól + FOTÓK

2012. október 6., szombat · 5 hozzászólás

Hiába játszott több mint hetven percet emberelőnyben a Volán, nem tudott veszélyes gólhelyzeteket kidolgozni. A végjátékban pedig az utolsó utáni percben egy kontrából megszerezte a Monor a győztes gólt.
Tovább »

Labdarúgás: simán verte a Monor a tartalékos Volánt + FOTÓK

2011. október 29., szombat · Hozzászólok

Szilágyi, Buzási és Kéri hiányában nem tudták felvenni a kék-feketék az Erős Károly és Lengyel Roland vezette vendégek ritmusát, a monori kontrákkal szemben nem volt ellenszer. Tovább »

Futsal: küzdelmes meccsen UTC-győzelem + FOTÓK

2011. április 5., kedd · Hozzászólok

utc_monor12_gs Tartalékos, ám igencsak kellemetlen játékstílusú Monor ellen gyűjtötte be a kötelező három pontot a Brinszky Adrián vezette Ujszegedi TC a férfi futsal NB II Keleti csoport 18. fordulójának hétfő esti találkozóján a Csonka-szakközépiskolában. A gárda ezzel stabilan őrzi második helyét.
Tovább »

Labdarúgás: megtört az átok, nyert a Volán + FOTÓK

2010. június 5., szombat · 14 hozzászólás

volan_foci_it (37) Megtört az „Etelka sori átok”, azaz október óta először hazai pályán is sikerült végre győzelmet aratnia a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapatának. A meccs folyamán a játékvezető a győztes gólt szerző Hadár Attilát, illetve Buchholcz Gábor vezetőedzőt is kiállította.
Tovább »

Labdarúgás: a Monor ellen búcsúzik itthon a Volán

2010. június 4., péntek · Hozzászólok

Aranyrangadót vív a Baks és az Üllés

tiszavolan_battonya02_gs Utolsó hazai mérkőzését játssza az idei NB III-as bajnokságban a Tisza Volán SC Szeged. Buchholcz Gábor csapata szombaton a Monori SE ellen igyekszik pontot tenni az október közepe óta tartó hazai nyeretlenségi sorozat végére. Közben megyeszerte áll a víz a pályákon…
Tovább »

Labdarúgás: megharcolt a sikerért a Volán Monoron

2009. november 14., szombat · 20 hozzászólás

Idén már második alkalommal diadalmaskodott Monoron a Szeged: a tavaszi 3-2 után ezúttal a csereként beállt Kazi László találata döntött. Az NB III Alföld csoport 12. fordulójának mérkőzését élőben közvetítettük. Tovább »

Labdarúgás: botlása után Monoron javíthat a Volán

2009. november 13., péntek · 2 hozzászólás

A listavezető ESMTK elleni hazai vereséget követően Monorra látogat a Tisza Volán SC Szeged gárdája. A Pest megyeiekkel kapcsolatban jó emlékek élnek a kék-feketében, hiszen az utolsó tavaszi játéknapon 3-2-re győzni tudtak ellenük idegenben. Hasonló eredménnyel most is elégedettek lennének a Volán háza táján.
Tovább »

Labdarúgás: Siker a Tisza Volán utolsó előadásán is

2008. november 16., vasárnap · Hozzászólok

Szombaton kettőt gurítottak, és bravúros szezont zártak a fiatalok

Fotók: Gémes Sándor

A Tisza Volán minden várakozást felülmúlva, huszonnégy ponttal zárta az NB III Alföld csoport őszi szezonját, sőt egy kis szerencsével… De ne legyünk telhetetlenek! A szegedi fiatalokból álló Volán erős középcsapattá kovácsolódott; hol vannak már a kiesés rémét megidéző hangok! Ma már egy emberként, erős csapategységet képesek felmutatni a fiúk, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az utolsó hazai mérkőzésüket a néhol döcögő játék ellenére is 2-0-ra behúzták, így a 8. helyen telelnek.

Tovább »

Tisza Volán – Monor: Harapni fognak a hazaiak!

2008. november 14., péntek · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A hosszú őszi menetelés utolsó állomása következik a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgói számára szombaton, amikor is 13 órától a Monor vendégszerepel a Felső Tisza parton. A SZEGEDma.hu a csütörtök esti edzésen figyelte meg a szegedi előkészületeket. Tovább »