Magyar Idők: még mélyebbre süllyedhet az MSZP

2017. október 13., péntek · 2 hozzászólás

Keményen támadta a Jobbikot és az LMP-t az MSZP elnöke, aki szerint Szél Bernadettnek még azok az előnyei sincsenek meg, mint Botka Lászlónak. Molnár Gyula ugyanakkor saját pártja állapotáról is lesújtóan fogalmazott, és elismerte, hogy a magyar emberek jelentős része Orbán Viktorban nem lát diktátort – írja a Magyar Idők. Tovább »

Botka bukásának igaz története: biztos befutó hely az MSZP listáján – 5. rész

2017. október 12., csütörtök · 22 hozzászólás

A SZEGEDma.hu cikksorozatban tárta fel Botka bukásának történetét. Korábban megírtuk: Botka bukásához hozzájárult, hogy Tarjányi Péter volt magasrangú rendőrnyomozó kész tények elé állította Botkát, vagy lemond azonnal, vagy napvilágra hozza azokat az információkat, amik örökre véget vetnek a politikai karrierjének. A SZEGEDma.hu arról is beszámolt, ügyészségi források szerint P. László a Szeviép-botrányban vádalkut kötött és Ujhelyi István MSZP-s politikust nevezte meg a Szeviép-pénzek eltüntetésének kulcsfigurájaként. Ezzel közvetlenül Botka környezete is érintetté vált a hatalmas korrupciós ügyben. Harmadik cikkünkben olvasóink elé tártuk: Botka bukásának hetén egy budapesti MSZP elnökségi ülésről Botka és Ujhelyi hisztérikusan és sértetten elviharzott. Ugyanezen a héten pénteken pedig késő éjszakába nyúló válságstábot tartottak a Szegedi Városházán. Hétfői kínos bukása után kedden Molnár Gyula pártelnök befutó listás hellyel próbálta vígasztalni Botka Lászlót. Botka bukásának igaz története – 5. rész. Tovább »

Botka bukásának igaz története, 3. rész: “férfias” hisztéria az MSZP elnökségi ülésén

2017. október 10., kedd · 25 hozzászólás

A SZEGEDma.hu cikksorozatban tárja fel Botka bukásának igaz történetét. Korábban megírtuk: Butka bukásához hozzájárult, hogy Tarjányi Péter volt magasrangú rendőrnyomozó kész tények elé állította Botkát, vagy lemond azonnal, vagy napvilágra hozza azokat az információkat, amik örökre véget vetnek a politikai karrierjének. A SZEGEDma.hu arról is beszámolt, ügyészségi források szerint P. László a Szeviép-botrányban vádalkut kötött és Ujhelyi István MSZP-s politikust nevezte meg a Szeviép-pénzek eltüntetésének kulcsfigurájaként. Ezzel közvetlenül Botka környezete is érintetté vált a hatalmas korrupciós ügyben. Harmadik cikkünkben olvasóink elé tárjuk: Botka bukásának hetén egy budapesti MSZP elnökségi ülésről Botka és Ujhelyi hisztérikusan és sértetten elviharzott. Botka bukásának igaz története – 3. rész. Tovább »

Molnár Gyula: bölcs lépést tett Botka László

2017. október 3., kedd · 8 hozzászólás

Botka László nagy politikai bölcsességről tett tanúbizonyságot, amikor lemondott az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről, mert belátta, hogy a személye lehet az akadálya az ellenzéki megállapodásnak – jelentette ki a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke kedden, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Tovább »

Ha egyedül nem megy, jó lesz Gyurcsánnyal is? – kérdezi a Magyar Narancs

2017. szeptember 28., csütörtök · Egy hozzászólás

Hiába ellenkezett kézzel-lábbal Botka László korábban, úgy tűnik, az MSZP-nek szüksége van Gyurcsány Ferencre. A kérdés az, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje partner lesz-e ebben. Tovább »

A közoktatásban érdekelt szakszervezetekkel tárgyalt az MSZP

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László szerint a fideszes kormány a közoktatás szétverésével okozta a legsúlyosabb és legnagyobb kárt a magyaroknak. Emellett elmondta, továbbra is azt javasolja, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök ne kerüljön a listára, hanem egyéni választókerületben méresse meg magát. Tovább »

PestiSrácok: Összeállt a Botka-árnyékkormány névsora

2017. július 3., hétfő · 32 hozzászólás

Botka László; Molnár Gyula

A határbontási ígéretekbe belezavarodva Botka László úgy döntött, hogy árnyékkormányt alakít augusztus végére. Lesz benne politikus, szakértő és civil – csupa tehetséges és csinos ember. A PestiSrácok összeállította Botka árnyékkormányát. Tovább »

Hollik István: Botka is tagja a kerítésbontó koalíciónak

2017. június 12., hétfő · 12 hozzászólás

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_26_gs

Nem számíthatunk hazánk védelmében a baloldalra, ami így veszélyezteti a magyar emberek mindennapi biztonságát – szólalt fel hétfőn az Országgyűlésben Hollik István kereszténydemokrata képviselő. Tovább »

Az MSZP-frakció Majtényi Lászlót ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek

2017. február 15., szerda · 9 hozzászólás

Az MSZP-frakció úgy döntött, hogy Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek – mondta Tóth Bertalan frakcióvezető szerdán Budapesten a képviselőcsoport évadnyitó ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón. Majtényi László az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek. Tovább »

A Csongor téri Közösségi Ház vendége volt a Molnár Dixieland Band vezetője + FOTÓK

2017. január 29., vasárnap · Hozzászólok

filmklub_csongor_ter_molnar_dixie12_gs

A Közösségi Házban működő Retro filmklub azzal a céllal jött létre, hogy a filmeket és kultúrát kedvelő tarjáni lakosok lehetőséget kapjanak arra, hogy érdeklődésüknek megfelelő filmeket nézhessenek. Ősszel és télen elsősorban dokumentumfilmeket láthattak, melyek Szegedről, annak múltjáról, illetve a városban élő híres emberekről szóltak. A filmek Szabó István operatőr archívumából valók. Tovább »

Az MSZP és az LMP is támogatja 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

Olimpia 2024 - A Momentum Mozgalom a budapesti rendezés ellen g

Támogatásáról biztosította a 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Horváth Csaba, a párt fővárosi közgyűlési képviselője. Tovább »

A jövő héten egyeztet az MSZP elnöksége Botka Lászlóval

2017. január 9., hétfő · 6 hozzászólás

botka_beszamolo018kf

Politikai menetrendről egyeztet az MSZP országos elnöksége a jövő héten Botka Lászlóval, és ha megállapodás születik, a szocialisták szegedi polgármesterüket ajánlhatják közös miniszterelnök-jelöltnek a baloldali pártok számára a 2018-as országgyűlési választásra – közölte Molnár Gyula hétfőn az elnökség ülése után az MTI-vel. Tovább »

Az MSZP még az idén elkészíti előválasztási koncepcióját

2016. november 19., szombat · 14 hozzászólás

Molnár Gyula

Az MSZP még az idén megnevezi 106 egyéni képviselőjelöltjét és elkészíti előválasztási koncepcióját, amely alkalmas lehet a hatalommal szembeni kihívók kiválasztására – mondta a szocialisták elnöke pártja szombati budapesti választmányi ülésén. Tovább »

Kvótareferendum: a Jobbik elnöke vitára hívja Orbán Viktort és Molnár Gyulát

2016. szeptember 23., péntek · 2 hozzászólás

Vona Gábor, a Jobbik elnöke az október 2-i népszavazással kapcsolatban nyilvános vitára hívja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét és Molnár Gyulát, az MSZP vezetőjét. Tovább »

Molnár Gyula: az MSZP kész egy kvótaellenes törvényt támogatni

2016. szeptember 1., csütörtök · 3 hozzászólás

Molnár Gyula

Az MSZP nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, és ha a kormány Országgyűlésnek benyújtandó törvényjavaslata is ezt tartalmazza, akkor azt a szocialisták készek támogatni – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

A Botka-hiszti és az előrehozott választás esélyei

2016. július 14., csütörtök · 69 hozzászólás

kozgyules_varosi22_gs

Miután saját párttársai szavazták le, Botka László 43 évesen válaszútra érkezett: beragad Szegeden, vagy megpróbál visszakapaszkodni az országos porondra? Milyen ambíciókat dédelget még? Meghozza-e valahára a döntését, egyáltalán lesz-e olyan helyzetben, hogy meghozhatja? És mit jelent mindez a változást akaró szegedi szerveződések számára? Tovább »

Gulyás Gergely: az MSZP felelőtlenségét mutatja, hogy a népszavazástól való távolmaradásra buzdít

2016. július 10., vasárnap · 5 hozzászólás

Gulyás Gergely szerint semmi nem mutatja jobban a Magyar Szocialista Párt felelőtlenségét, mint hogy az október 2-i népszavazástól történő távolmaradásra biztat, miközben a népszavazás érvényessége adja a lehető legerősebb eszközt a kormány kezébe, hogy a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését elkerülhesse. Tovább »

Szegedi politológus: fekete lyukba ugorhat az MSZP egy újabb baloldali összefogással

2016. július 8., péntek · 24 hozzászólás

Hiller István; Molnár Gyula

A Fidesz tanult a korábbi hibákból, a baloldal nem, Botka László pedig politikai öngyilkosságba futhat azzal, ha túlságosan ragaszkodik a miniszterelnök-jelöltséghez – aktuálpolitikai körkép Löffler Tiborral, a Szegedi Tudományegyetem politológusával. Tovább »

Molnár kőkemény kritikája: Botka nem működtette jól a választmányt

2016. július 5., kedd · 46 hozzászólás

mszp_sajttaj02kf

Az MSZP új elnöke innovatív külsős miniszterelnök-jelöltet keres, Szeged polgármesterére a szakértői háttér felállításában számít. A HVG-nek ugyanakkor azt is kifejtette, Botka László nem működtette jól a párt országos választmányát, ezért szavazták őt le saját párttársai. Tovább »

Molnár Gyula: külsős miniszterelnök-jelölt jöhet szóba vagy Botka – Szeged polgármestere nagyon megsértődött (FRISSÍTVE)

2016. június 30., csütörtök · 8 hozzászólás

Molnár Gyula

Az MSZP szombaton megválasztott elnöke szerint a baloldali ellenzéki pártoknak az Orbán-kormány leváltása érdekében választókerületenként egy jelöltet kell állítaniuk 2018-ban a parlamenti választáson. Molnár Gyula az MTI-nek adott interjújában jelezte, gyors és békés tisztújítást szeretne a parlamenti frakcióban és Tóth Bertalan hangsúlyos szerepvállalását. Arról is beszélt, hogy nem kérnek bocsánatot többet, higgyék el az emberek, hogy az MSZP megtanulta, hol hibázott.
Tovább »

Molnár Gyula a kormányzásra felkészülés irányítását várja Botka Lászlótól

2016. június 27., hétfő · 8 hozzászólás

botka_laszlo_beszamolo_adozok09_gs

Molnár Gyula azt várja Botka Lászlótól, hogy irányítsa a párt felkészülését a kormányzati munkára. Az MSZP frissen megválasztott elnöke hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában azt is elmondta: alapvetően megváltoztatná a párt kommunikációját és parlamenti szereplését. Tovább »

MSZP tisztújító kongresszus: Botka megbukott, Molnár Gyula az új elnök

2016. június 25., szombat · 69 hozzászólás

Hiller István; Molnár Gyula

Leszavazták Botka Lászlót a szocialisták! Hiller István korábbi pártelnököt választotta választmányi elnöknek az MSZP szombati, zárt ajtók mögötti tisztújító kongresszusa. Az Index már arról ír, Botka vereségét követően kivonulhat az országos politikából. A párt elnökének Molnár Gyula volt fővárosi elnököt választották meg.
Tovább »

Magyar Hírlap: bukhat Botka – Molnár, Hiller és Mesterházy a favoritok az MSZP-ben

2016. június 11., szombat · 33 hozzászólás

Tóbiás József

Az elnök Molnár Gyula, a választmányi elnök Hiller István, a frakcióvezető Mesterházy Attila – a Magyar Hírlap forrásai szerint ők lehetnek az új vezetők az MSZP-ben.
Tovább »

Advent utolsó vasárnapján fellobbant a negyedik gyertya is a Dóm téren

2015. december 20., vasárnap · Egy hozzászólás

advent_negyedik_gyertya03_gs

Kaplan Pavle szegedi szerb ortodox parochus és Molnár Gyula természetfotós, a Molnár Dixieland zenekar megalapítója és vezetője közreműködésével gyújtották meg vasárnap késő délután a Dóm téri adventi koszorú negyedik gyertyáját.
Tovább »

Nyerjen páros belépőt a Molnár Dixieland Band évadnyitó koncertjére!

2015. március 17., kedd · Hozzászólok

dixie51joTrombitapárbajjal kezdi 51. évadát a Molnár Dixieland Band – március 28-án az IH Rendezvényközpontban Forgács László és Lázár István “csatázik” a tradicionális jazz improvizációinak területén. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt az egyedülálló koncertre! Tovább »

Következő oldal »