Századvég: még a baloldalon is kevesen támogatják Botka miniszterelnökségét

2017. február 17., péntek · 85 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Még a baloldalon is kevesen látnák szívesen Botka László szegedi polgármestert (MSZP) a miniszterelnöki székben – derül ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Molnár Zsolt: az MSZP egységesen Botka László mögött áll

2017. február 14., kedd · 10 hozzászólás

Botka László; Molnár Gyula

Az MSZP egységesen Botka László mögött áll, és a következő hetek tárgyalásaitól várják, hogy az ellenzéki együttműködés eredményre vezessen – reagálta Molnár Zsolt, a szocialista párt elnökségi tagja kedden a Párbeszéd Magyarországért bejelentésére. Tovább »

“Lehet Ész Nélkül Politizálni” – Botka átnevezte volna az LMP-t, most udvarol neki

2017. február 14., kedd · 34 hozzászólás

varosi_kozgyules034kf

Az LMP-vel kezdi meg az ellenzéki összefogásról szóló tárgyalásokat az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Botka Lászlóra kínos percek várnak, ha az ökopárt átvizsgálja, mit hozott a csomagjában, hiszen 2010 óta Szegeden ott aprította és ekézte az LMP-t és annak politikusait, ahol csak érte. A közgyűlési jegyzőkönyvek és tudósításaink alapján bevilágítunk a Botka-batyuba, hiszen Bálint napján nem árt tudni, hogy a piros szívecskék mögött valójában mi bújik meg. Tovább »

Az LMP-vel egyeztetne először Botka László, de kosarat kapott (FRISSÍTVE)

2017. február 13., hétfő · 45 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

A héten elkezdi a tárgyalásokat a többi ellenzéki párttal Botka László szegedi polgármester. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje az Indexnek azt mondta, hogy elsőként az LMP-vel tárgyal. Ők viszont visszautasítottak bármiféle politikai alkut Botkával. Tovább »

Debreczeni József Szegeden: „Egyelőre a baloldalon nem sok optimizmusra okot adó jelenség van”

2017. február 6., hétfő · 13 hozzászólás

debreczeni_jozsef_sajttaj005kf

A politikus a baloldal választási esélyeiről, Botka László miniszterelnöki ambícióiról és Gyurcsány Ferenc szombati évértékelőjéről beszélt sajtótájékoztatóján. Bizonyos kérdésekben ugyan egyetért a szegedi polgármesterrel, de nem örül annak, hogy Gyurcsány nem kívánatosságáról beszélt az MSZP volt választmányi elnöke. Tovább »

Hiller: az MSZP választmánya helyesnek tartja Botka jelölését

2017. január 28., szombat · 27 hozzászólás

Hiller István

Az MSZP választmánya helyes döntésnek tartja, hogy a párt elnöksége Botka László szegedi polgármestert javasolja a demokratikus pártoknak miniszterelnök-jelöltnek – mondta a választmány elnöke szombaton az MTI-nek, közölve azt is, hogy a testület felkérte a parlamenti frakciót Majtényi László jelölésére köztársasági elnöknek. Tovább »

Következő oldal »