Regionális képzési és kutatási konzorcium alakult Mezőtúron

2016. február 10., szerda · Hozzászólok

Megalakult a Regionális Duális Képző és Technológiai Kutató-Fejlesztő Központ Konzorcium szerdán 41 taggal Mezőtúron, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város önkormányzata és a szeged-csanádi katolikus egyházmegyéhez tartozó Gál Ferenc Főiskola (GFF) kezdeményezésére – tájékoztatta a főiskola rektora szerdán az MTI-t. Tovább »

A Jobbik jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást Mezőtúron

2015. február 8., vasárnap · Hozzászólok

A Jobbik jelöltje, Kötél János nyerte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr 1. számú egyéni választókerületében vasárnap megtartott időközi önkormányzati választást, így ő lett a városi képviselőtestület 11. tagja – közölte Szűcs Attila jegyző az MTI-vel. Tovább »

Mezőtúr polgármestere leállíttatott több építkezést a városközpontban

2014. november 20., csütörtök · Hozzászólok

Leállíttatta Mezőtúr polgármestere a városközpontban nyáron megkezdett több száz millió forint értékű beruházás több építkezését, mert a polgármesteri hivatal műszaki szakemberei szerint a kivitelező cég nem a terveknek megfelelően végezte a munkát. A kivitelező levonult az érintett munkaterületről. Tovább »

Alföldi fazekas triennálé Mezőtúron

2012. június 2., szombat · Hozzászólok

Az alföldi fazekas triennáléra beküldött alkotásokból nyílt tárlat szombaton Mezőtúron a Városi Galériában; a rendezvényen hirdették ki a pályázat eredményét, és díjazták a legjobbakat. Az eseményhez kapcsolódó konferencián több fazekasközpont múltjáról és jelenéről hangzottak el előadások.
Tovább »