Elköltözhet a megyei önkormányzat a Rákóczi térről?

2015. március 20., péntek · 25 hozzászólás

megyei_kozgyules23_gs

Jelentős „migráns-beszállító” Csongrád megye – hangzott el a megyei közgyűlés ülésén, ahol a rendőrség éves beszámolója mellett felvetődött, hogy elköltözik a megyei önkormányzat a Rákóczi térről. Az is előfordulhat, hogy pont az MSZP szomszédságába a Belvedere-palotába. Tovább »

Kakas Béla: Megújítjuk a megyét, és összehangoljuk a települések projektjeit! + FOTÓK

2015. január 26., hétfő · 9 hozzászólás

Kakas-portré

A megyei Integrált Területi Programok (ITP) egyeztetése zajlik, Kakas Béla közgyűlési elnök a járásszékhelyeken tárgyalt a településvezetőkkel a 2020-ig megvalósítandó beruházásokról. Tovább »

Kakas Béla a megyei közgyűlés új elnöke + FOTÓK, VIDEÓ

2014. november 21., péntek · 42 hozzászólás

kozgyules_megyei31_gs

Menedzserszemléletre és innovatív gondolkodásra van szükség – hangsúlyozta Kakas Béla, a Fidesz-KDNP megyei listavezetője, akit a testület alakuló ülésén elnökké választottak. A Csongrád Megyei Közgyűlésbe 11 főt a kormánypártok, 5-öt az MSZP, míg 4-et a Jobbik delegált. Tovább »

Évet zárt és díjakat osztott ki a megye + FOTÓK

2013. december 16., hétfő · 6 hozzászólás

megyei_kozgyules11_gsHagyományos módon az évzáró megyei közgyűlést díjátadó követte, ahol többek között átadták a Csongrád Megyéért Emlékérmet, elismerték a legjobb sportolókat, gasztronómiai díjat adtak át és megválasztották a legjobb élelmiszeripari terméket is. Tovább »

Toroczkai: arányosság kell a megyei fejlesztési források elosztásában!

2013. december 13., péntek · 5 hozzászólás

toroczkai_sajttaj01_gsA Csongrád megyébe érkező fejlesztési források lakosságszám-arányos elosztását szorgalmazza Toroczkai László. A jobbikos megyei politikus ezen felül egy nyitott egyesület létrehozását is fontosnak tartaná. Tovább »

Megyei közgyűlés: nincs főjegyző + FOTÓK

2012. március 9., péntek · 14 hozzászólás

Egyetlen pályázó volt a megyei önkormányzat főjegyzői posztjára, ám a képviselők nem választották meg Kovalcsik Andrea utódját. A közgyűlés péntek délelőtti ülése előtt pedig a Demokratikus Koalíció tagjait ki is tessékelték az épületből.
Tovább »

Megyei közgyűlés: a bizottságokon kezdi a spórolást a megye (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2012. január 13., péntek · 13 hozzászólás

A mindössze egyórás rendkívüli közgyűlésen a képviselők döntöttek arról, hogy egy bizottsággal kevesebbel folytatják munkájukat, melyekben immár csak közgyűlési tagok vesznek részt. Új tanácsnokot is választottak, s módosították a munkatervet is.
Tovább »

Megyei közgyűlés: jelentősen karcsúsíthatják a bizottsági struktúrát

2012. január 13., péntek · 10 hozzászólás

A bizottságok számát eggyel, míg tagjainak számát tizeneggyel csökkentené a Csongrád Megyei Közgyűlés – olvasható a péntek délelőtti rendkívüli közgyűlési ülés napirendi pontjai között. Ezenkívül főjegyzői pályázatot is kiírnak, illetve módosítják az idei munkatervet is.
Tovább »

Megyei közgyűlés: az évet és egy korszakot is lezártak + FOTÓK

2011. december 29., csütörtök · 14 hozzászólás

Az esztendő utolsó rendkívüli megyei közgyűlésén az eredeti tíz napirendi pont helyett kilencet tárgyaltak meg a képviselők, a megyei önkormányzat és a kormányhivatal közötti átadás-átvételi megállapodás jóváhagyása nem került napirendre, az ugyanis nem igényel közgyűlési jóváhagyást.
Tovább »

Következő oldal »