Kajak-kenu: kialakult a vasárnapi döntők mezőnye a világkupán

2017. május 27., szombat · Hozzászólok

kajak-kenu006kf

A szombat délutáni elő- és középfutamok után kialakult a vasárnap délelőtti döntők mezőnye a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa-versenyen: csak férfi C-2 500 és K-1 200 méteren, valamint női K-2 500 méteren nem lesz magyar hajó az A fináléban. Tovább »

Kajak-kenu: minden szombati döntőben lesz magyar hajó a világkupán

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

Rio 2016 - Kajak-kenu

Minden szombati döntőben lesz magyar hajó a szegedi kajak-kenu világkupán: a péntek délutáni középfutamok után eldőlt, hogy a legtöbb döntőben mindkét hazai egység vízre szállhat, ez alól mindössze három szám, a férfi K-1, K-2 és C-2 1000 méter kivétel, ezekben egy magyar jutott be a legjobbak közé. Tovább »

Kajak-kenu: Bordács Blanka és Bodonyi Dóra már a döntőben a világkupán

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

kajak-kenu006kf

A K-1 1000 méteren versenyző Bordács Blanka és Bodonyi Dóra bejutott a döntőbe a péntek délelőtti előfutamból a szegedi kajak-kenu világkupán. A többi hazai egységre a mezőny nagysága miatt délután még középfutam vár. Az utolsó pillanatban történt egy változás is a magyar csapatban: Kulifai Tamás betegsége miatt Tóth Dávid Bán Kristóffal szerepel K-2 500 méteren. Tovább »

Kajak-kenu: egy nap a szegedi Világkupa rajtig

2017. május 24., szerda · Hozzászólok

kajak_kenu_para

Csütörtökön 14.30-kor a parakenu küzdelmeivel megkezdődik Szegeden a Világkupa. Magyar részről 12 versenyző száll harcba az érmekért, helyezésekért, köztük a paralimpiai ezüstérmes Suba Róbert. A magyar csapat esélyeiről Weisz Róbertet, a szakág szövetségi kapitányát kérdeztük. Tovább »

Kajak-kenu: hatvanhét ország versenyzői Szegeden

2017. május 24., szerda · Hozzászólok

noi_kajak_vb_mti

A paraversenyekkel csütörtökön délután megkezdődik a szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupa. Mivel minden számban nemzetenként két egység indulhat, idén ez lesz a sportág legnépesebb nemzetközi viadala: a Maty-éri regattára 67 országból több mint ezer résztvevőt várnak. Tovább »

Kajak-kenu: betegség miatt nem indul Szabó Gabriella a szegedi Vk-n

2017. május 22., hétfő · Hozzászólok

szabo_gabriella

Betegség miatt nem áll rajthoz a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella a május 25-én kezdődő szegedi Világkupán. A versenyző az elmúlt időszakban gégegyulladással bajlódott, ezért visszalépett a versenytől. Szabó helyett a négyesben Hagymási Réka, K-2 500 méteren pedig Lucz Dóra és Nagy Flóra párosa szerepel. Tovább »

Kajak-kenu: megvan a szegedi Világkupára készülő csapat

2017. május 16., kedd · Hozzászólok

Rio 2016 - Kajak-kenu

Kihirdette csapatát a jövő csütörtöktől vasárnapig tartó szegedi világkupára Hüttner Csaba, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya. A mieink 52 felnőtt versenyzővel vágnak neki minden idők legnagyobb szabású gyorsasági világkupájának. Tovább »

Következő oldal »