Budapest 2024: Csepel csatát nyert, nem Szegeden rendeznék az evezős versenyt

2016. szeptember 29., csütörtök · 27 hozzászólás

maty-er_gs

Több változtatást is elfogadott szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés a budapesti olimpiai pályázat versenyhelyszíneinek listáján. A módosítások Szegedet is érintik.
Tovább »

Ismét piknikezni hívják a horgászokat és a vadászokat

2016. szeptember 21., szerda · Hozzászólok

horgasz_vadasz_mj95Immár második alkalommal várják a horgászat és vadászat iránt érdeklődőket, valamint a különleges hétvégi kikapcsolódást kereső családokat a horgász-vadász piknikre. A Csongrád Megyei Vadászszövetség, a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a Vidáman Kft. október elsején számos új programmal készül az eseményre, mely tavaly is nagy népszerűségnek örvendett.
Tovább »

Kajak-kenu: az év utánpótlás-versenyét rendezik Szegeden

2016. szeptember 20., kedd · Hozzászólok

kajakkenu_szeged_ia

Négy kontinensről 31 ország versenyzői vesznek részt Szegeden, az Olimpiai Reménységek Versenyén, amely hagyományosan a 15-17 éves korosztály legnagyobb, évente megrendezett nemzetközi regattája. Ezen a versenyen gyakran előfordul, hogy a fiatalok a saját korosztályuk mellett az idősebbek között is rajthoz állnak, ráadásul nemzetenként minden számban két fő állhat rajthoz, így napkeltétől-napnyugtáig zajlanak majd a futamok egész hétvégén a Maty-éren. Tovább »

Következő oldal »