Atlétika: „London kiváló világbajnokságot rendezett”

2017. augusztus 17., csütörtök · Egy hozzászólás

20170809_211405

Testközelből láthatta Londonban Márton Anita ezüstérmes lökését Menyhárt Zoltán, a szegedi Titán TC atlétika edzője. A mester szerint több sportolóban is benne maradt egyéni legjobb teljesítménye a világbajnokságon a tipikus brit időjárásnak köszönhetően. Tovább »

Atlétika: Márton Anita kiváló eredménnyel győzött súlylökésben a Gyulai Memorial Nagydíjon

2017. július 4., kedd · Hozzászólok

Márton Anita

Márton Anita egészen kiváló sorozatot produkálva, 19,48 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökést a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon Székesfehérváron, ahol női 400 gáton kikapott az olimpiai bajnok Dalilah Muhammad, míg férfi 100-on Justin Gatlin 10 másodpercen belüli idővel diadalmaskodott. Tovább »

Atlétika: a szülei is a helyszínen láthatták Márton Anita Európa-bajnoki győzelmét

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

Márton Anita

Nincs megállás, ezen a hétvégén már a Kanári-szigeteken versenyez az újdonsült – és címvédő – Európa-bajnok Márton Anita, akinek sokat jelentett Belgrádban a család támogatása. Tovább »

Atlétika: Márton Anita döntős, jó kezdés ötpróbában a fedettpályás Európa-bajnokságon

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

Márton Anita

A címvédő Márton Anita a legjobb eredménnyel bejutott a női súlylökés esti döntőjébe a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki nyitónapján, melyen Krizsán Xénia a második, Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig a hetedik helyen áll az ötpróba első száma után.
Tovább »

Atlétika: országos csúcsot döntene a belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon Márton Anita

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

marton_anita_elmenybeszamolo007kf

Az egyik legnagyobb esélyesként vághat neki a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságnak az olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita, aki szeretné megdönteni a kontinensviadalon a tavaly felállított 19,33 méteres országos csúcsát. Tovább »

Atlétika: címvédés és az országos csúcs Márton Anita célja a fedettpályás Európa-bajnokságon

2017. március 1., szerda · Hozzászólok

Márton Anita

Márton Anita abszolút esélyesként, a csúcsdöntés és a címvédés reményében indul a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon. Az olimpiai bronzérmes súlylökő 18,97 méterrel áll a nevezési lista élén. Tovább »

Atlétika: Márton Anita országos csúcsot javítana Belgrádban

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

Márton Anita

A női súlylökésben címvédő Márton Anita szeretné megjavítani 19,33 méteres fedettpályás országos csúcsát a jövő pénteken kezdődő belgrádi atlétikai Európa-bajnokságon, Gyulai Miklós szövetségi elnök pedig minimum a két évvel ezelőtti prágai teljesítmény megismétlését várja a magyar versenyzőktől. Tovább »

„Teljes mértékben megéri áldozatokat hozni” – Olimpikonokat látott vendégül a Dugonics András Piarista Gimnázium

2016. november 26., szombat · Hozzászólok

olimpikonok_a_piarista_gimnaziumban001kf

Könnyűnek tűnhet az élsportolók élete, hiszen „csak” edzenek és versenyekre járnak. A sikerek elérésehez viszont rengeteget kell dolgozni, az edzések, a felkészülés és a feszes menetrend pedig sok áldozatot követel meg a versenyzőktől. Hogy megéri-e? Erre is választ kaptak a Dugonics András Piarista Gimnázium diákjai, akiknél négy olimpikon vendégeskedett csütörtökön. Tovább »

Fidelitas sportkonferencia – Reális esély mutatkozik a 2024-es budapesti olimpia megrendezésére + FOTÓK

2016. november 7., hétfő · 10 hozzászólás

fidelitaskonferencia

Hétvégén tartotta a Fidelitas sportkonferenciáját Szegeden, ahol a program egy vasárnap délelőtti kerekasztal-beszélgetéssel zárult. Az eseménysorozat záróprogramján András Krisztina közgazdász, Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára és Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökő járta körbe több aspektusból, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie egy sikeres olimpia megrendezéshez. Tovább »

Márton Anitát és a Biacsi ikreket köszöntötték a Klúg-iskolában + FOTÓK

2016. október 12., szerda · 11 hozzászólás

marton_anita_es_biacsi_ikrek_klug_iskola017kfA riói olimpián bronzérmes Márton Anitát, valamint a paralimpián 2. és egy 5. helyet elérő Biacsi ikreket köszöntötték a Klúg-iskolában szerdán. Az iskola által szervezett találkozó célja az volt, hogy a gyerekek valódi példaképekkel ismerkedhessenek meg.
Tovább »

Szegeden tartott élménybeszámolót a riói bronzérmes Márton Anita + FOTÓK

2016. augusztus 19., péntek · Hozzászólok

marton_anita_elmenybeszamolo012kf

Hazatért a riói olimpiai játékokról a szegedi bronzérmes súlylökő, Márton Anita: a békéscsabai színekben versenyző atléta csütörtökön este találkozott a szegedi sportbarátokkal, akiknek mesélt a brazil ötkarikás játékokon tapasztaltakról. Tovább »

Gyulai Memorial: Márton Anita országos csúccsal negyedik

2016. július 18., hétfő · Egy hozzászólás

Márton Anita

Márton Anita 19,49 méteres új országos csúccsal a negyedik helyen végzett női súlylökésben hétfőn a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet kiélezett versenyben a kétszeres olimpiai bajnok Valerie Adams nyert meg 20,19 méteres versenycsúccsal.
Tovább »

Atlétika: sűrű időszak vár Márton Anitára az olimpia előtt

2016. március 24., csütörtök · Hozzászólok

Márton Anita

Kiváló eredménnyel üzent a riválisoknak Márton Anita az augusztusi olimpiai játékok előtt: a szegedi súlylökő országos csúccsal szerzett ezüstérmet a portlandi fedettpályás atlétikai világbajnokságon.
Tovább »

Következő oldal »