Vízilabda: Manhercz szerint is a kezdés döntötte el a vb-döntőt

2017. augusztus 2., szerda · Hozzászólok

Manhercz Krisztián

Bejutott a fináléba a magyar férfi vízilabda-válogatott, azonban a csapatnak nem sikerült hazai közönség előtt megszereznie a negyedik világbajnoki címét, miután vereséget szenvedett a horvátoktól. A tornáról és a döntőről az előző szezonban a ContiTech Szeged Diapolót erősítő Manhercz Krisztiánt kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: önbizalmat adhat a bravúros döntetlen a ContiTech Szeged Diapolónak

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

szeged_szolnok08_gs

Nagyszerű eredményt ért el a hétközi fordulóban a ContiTech Szeged Diapolo, amely a bajnokesélyes OSC otthonából tudott egy ponttal hazatérni. A találkozón végig tapadni tudott az esélyesebb újbudaiakra a Szeged, és a végén még a győzelemre is esélye volt, de Manhercz Krisztián nem szomorkodik e miatt – egyúttal reméli, dolgozhat még együtt a válogatottól távozó Benedek Tiborral. Tovább »

Vízilabda: Manhercz Krisztián nem fizikális gondot érzett

2016. augusztus 26., péntek · Hozzászólok

manhercz_krisztian_rio_mti_illyes_tibor

Az ötödik helyen végzett a riói olimpián a magyar vízilabda-válogatott: Benedik Tibor együttesében helyet kapott a ContiTech Szeged Diapolo játékosa, Manhercz Krisztián is, akivel a nemzeti csapat ötkarikás játékokon nyújtott produktumát értékeltük. Tovább »

Vízilabda: nagyot álmodna Manhercz Krisztián

2015. december 22., kedd · Hozzászólok

szeged_hannover09_gs

Sikerrel abszolválta a Hannover elleni Euro Kupa negyeddöntőt a Szeged Diapolo, amely ezzel egy lépésre került a sorozat döntőjétől. A csapat fiatal tehetsége, Manhercz Krisztián számára ugyanakkor nem telt pihenéssel az ünnepi időszak, hiszen meghívót kapott Benedek Tibor Európa-bajnokságra készülő felnőtt válogatott keretébe. Tovább »

Következő oldal »