Vízilabda: Manhercz szerint is a kezdés döntötte el a vb-döntőt

2017. augusztus 2., szerda · Hozzászólok

Manhercz Krisztián

Bejutott a fináléba a magyar férfi vízilabda-válogatott, azonban a csapatnak nem sikerült hazai közönség előtt megszereznie a negyedik világbajnoki címét, miután vereséget szenvedett a horvátoktól. A tornáról és a döntőről az előző szezonban a ContiTech Szeged Diapolót erősítő Manhercz Krisztiánt kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: önbizalmat adhat a bravúros döntetlen a ContiTech Szeged Diapolónak

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

szeged_szolnok08_gs

Nagyszerű eredményt ért el a hétközi fordulóban a ContiTech Szeged Diapolo, amely a bajnokesélyes OSC otthonából tudott egy ponttal hazatérni. A találkozón végig tapadni tudott az esélyesebb újbudaiakra a Szeged, és a végén még a győzelemre is esélye volt, de Manhercz Krisztián nem szomorkodik e miatt – egyúttal reméli, dolgozhat még együtt a válogatottól távozó Benedek Tiborral. Tovább »

Vízilabda: Manhercz Krisztián nem fizikális gondot érzett

2016. augusztus 26., péntek · Hozzászólok

manhercz_krisztian_rio_mti_illyes_tibor

Az ötödik helyen végzett a riói olimpián a magyar vízilabda-válogatott: Benedik Tibor együttesében helyet kapott a ContiTech Szeged Diapolo játékosa, Manhercz Krisztián is, akivel a nemzeti csapat ötkarikás játékokon nyújtott produktumát értékeltük. Tovább »

Vízilabda: nagyot álmodna Manhercz Krisztián

2015. december 22., kedd · Hozzászólok

szeged_hannover09_gs

Sikerrel abszolválta a Hannover elleni Euro Kupa negyeddöntőt a Szeged Diapolo, amely ezzel egy lépésre került a sorozat döntőjétől. A csapat fiatal tehetsége, Manhercz Krisztián számára ugyanakkor nem telt pihenéssel az ünnepi időszak, hiszen meghívót kapott Benedek Tibor Európa-bajnokságra készülő felnőtt válogatott keretébe. Tovább »

Vízilabda: tovább fejlődne Manhercz Krisztián

2015. június 8., hétfő · Hozzászólok

tiszavirag-honved12kf

Első teljes, OB I-es szezonját töltötte a Tiszavirág Szeged Diapolónál a tavaly nyáron érkezett Manhercz Krisztián. A felnőtt válogatottba is meghívott játékos előtt igen eseménydús nyár áll, a fiatal pólós jövőben pedig még meghatározóbb játékosa lenne a szegedi együttesnek. Tovább »

Vízilabda: Benedek Tibor keretet hirdetett – Manhercz Krisztián a válogatottban

2015. június 1., hétfő · 2 hozzászólás

tiszavirag-honved12kf

Már a riói olimpiai csapatkeresés jegyében, megfiatalított kerettel vág neki Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az idei nyár két kiemelkedő eseményének: a világliga június végi szuperdöntőjének, s a július-augusztusi világbajnokságnak.
Tovább »

Vízilabda: pozitív érzésekkel tért vissza a válogatottól Manhercz Krisztián

2015. február 16., hétfő · Hozzászólok

tiszavirag_magyar_montenegro_mj-019

A kisebb méretű pályán megrendezett Volvo Kupán három góllal segítette a tornagyőztes magyar válogatottat a Tiszavirág Szeged Diapolo játékosa, Manhercz Krisztián, akit tapasztalatairól kérdeztünk. Tovább »

Vízilabda: megszerezte első gólját a felnőtt válogatottban Manhercz Krisztián

2014. december 15., hétfő · Hozzászólok

tiszavirag_magyar_montenegro_mj-019

Szlovákia ellen debütált, Románia ellen pedig az első gólját is megszerezte a magyar felnőtt vízilabda válogatottban a Tiszavirág Szeged Diapolo játékosa, Manhercz Krisztián, akit a válogatottbeli élményeiről kérdeztünk. Tovább »

Vízilabda: Manhercz Krisztiánnal a soraiban Eb-ezüstérmes a junior válogatott

2014. szeptember 2., kedd · Hozzászólok

tiszavirag_magyar_montenegro_mj-019Az U18-as világbajnoki címet követően a junior vízilabda válogatott kontinenstornáján is részt vett a Szeged VE pólósa, Manhercz Krisztián. A grúziai Európa bajnokságon végül ezüstérmet akasztottak magyar együttes játékosainak nyakába. Tovább »

Vízilabda: Manhercz Krisztián egy hónap leforgása alatt világ- és Európa-bajnok is lehet

2014. augusztus 13., szerda · Egy hozzászólás

tiszavirag_magyar_montenegro_mj-071

Alig több mint egy héttel a felkészülés kezdetét követően szerdán lejátssza első edzőmérkőzését az alaposan átalakult Szeged VE vízilabdacsapata. Eközben a gárda két tagja lázasan készül az U19-es Európa-bajnokságra – egyikük újdonsült világbajnokként.
Tovább »