Vízilabda: önbizalmat adhat a bravúros döntetlen a ContiTech Szeged Diapolónak

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

szeged_szolnok08_gs

Nagyszerű eredményt ért el a hétközi fordulóban a ContiTech Szeged Diapolo, amely a bajnokesélyes OSC otthonából tudott egy ponttal hazatérni. A találkozón végig tapadni tudott az esélyesebb újbudaiakra a Szeged, és a végén még a győzelemre is esélye volt, de Manhercz Krisztián nem szomorkodik e miatt – egyúttal reméli, dolgozhat még együtt a válogatottól távozó Benedek Tiborral. Tovább »

Vízilabda: Manhercz Krisztián nem fizikális gondot érzett

2016. augusztus 26., péntek · Hozzászólok

manhercz_krisztian_rio_mti_illyes_tibor

Az ötödik helyen végzett a riói olimpián a magyar vízilabda-válogatott: Benedik Tibor együttesében helyet kapott a ContiTech Szeged Diapolo játékosa, Manhercz Krisztián is, akivel a nemzeti csapat ötkarikás játékokon nyújtott produktumát értékeltük. Tovább »

Vízilabda: nagyot álmodna Manhercz Krisztián

2015. december 22., kedd · Hozzászólok

szeged_hannover09_gs

Sikerrel abszolválta a Hannover elleni Euro Kupa negyeddöntőt a Szeged Diapolo, amely ezzel egy lépésre került a sorozat döntőjétől. A csapat fiatal tehetsége, Manhercz Krisztián számára ugyanakkor nem telt pihenéssel az ünnepi időszak, hiszen meghívót kapott Benedek Tibor Európa-bajnokságra készülő felnőtt válogatott keretébe. Tovább »

Vízilabda: tovább fejlődne Manhercz Krisztián

2015. június 8., hétfő · Hozzászólok

tiszavirag-honved12kf

Első teljes, OB I-es szezonját töltötte a Tiszavirág Szeged Diapolónál a tavaly nyáron érkezett Manhercz Krisztián. A felnőtt válogatottba is meghívott játékos előtt igen eseménydús nyár áll, a fiatal pólós jövőben pedig még meghatározóbb játékosa lenne a szegedi együttesnek. Tovább »

Következő oldal »