30 méteres óriás lánchintával is vár a szegedi majális

2017. április 21., péntek · Egy hozzászólás

majalis03_gs

A békebeli majálisokat idézik meg idén is Szegeden sült kolbásszal, sörrel és vidámparkkal, az újszegedi ligetben azonban nemcsak vurstli és koncertek várják az érdeklődőket, hanem Rendőrnap és Military Majális is. Tovább »

A Mályva téren tartották a Szőregi Majálist + FOTÓK

2016. május 4., szerda · Hozzászólok

szoreg_majalis

Rózsavölgyi József önkormányzati képviselő kezdeményezésére, immár hagyományosan a Mályva téren majálisoznak a Szőregi Baráti Társaság, a Szőregi Gazdakör és a Szőreg-Kübekházi Hármashatár Vadásztársaság tagjai. A rendezvényre kilátogatott Bagi Ádám, a vadásztársaság elnöke, Szeles Sándor vadászmester és Kerekes Ferenc, a Gazdakör elnöke is. Tovább »

Giccsparádé a zöldben: „Éljen május 1-je!” – olcsó népünnepély drága sörrel + FOTÓK

2015. május 1., péntek · 54 hozzászólás

majalis10kf

Ne gondolkodj, egyél, igyál, és szórakozz! Semmi sem változik, az újszegedi Ligetben évről évre ugyanazt kínálja a majális: olcsó vásári komédiát és drága sört, mindemellé szinte elviselhetetlen zajt és piszkot a környéken élőknek. Tovább »

Új játszóteret foglaltak el a karolinás indiánok + FOTÓK

2014. május 10., szombat · Hozzászólok

karolina_majalis_mj 12

Felpezsdült az élet szombaton a Karolinában: az iskola indiános tematikájú majálisán átadták felújított játszóterüket, de hittanversenyt és öregdiák-találkozót is hirdettek erre a napra, valamint testvérvárosukból érkezett diákok is vendégeskedtek náluk. Tovább »

Következő oldal »