Véradást szervez Szeged napján a Fidelitas

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

fidelitas_veradas_sajttaj001kf

Május 21-én várják a Fidesz-irodában a szegedieket. A városban kiemelkedően sokan adnak vért, így lehetőség nyílik a biztonságos vérellátás megteremtésére.
Tovább »

Mit tegyünk a karácsonyi “szeretetdobozba”?

2014. december 16., kedd · Hozzászólok

karacsony_adomany_jotekonysag_gsAhogy pörögnek a hetek az asztali naptárban, s egyre több csokoládé fogy a gyerekek adventi kalendáriumából, a karácsonyi hangulat elárasztja a szürke hétköznapokat. Talán éppen ettől az ünnepeket körüllengő megfoghatatlan, gyermeki lelkesedéssel átitatott érzéstől vezérelve döntenek úgy sokan, hogy nemcsak szeretteik ajándékairól gondoskodnak, hanem idegen családok karácsonyfája alá is csempésznek valami apróságot.
Tovább »

Megyei elsősegélynyújtó versenyt rendeztek + FOTÓK

2011. május 3., kedd · Hozzászólok

elsosegely_verseny_it (10) Robbanás után dől a füst a szobából, mindenfele jajveszékelve futkosó gyerekek, vérző fejű sérültek segítségért kiabálnak, mentők látják el az áldozatokat. Szerencsére nem valódi katasztrófa történt, csupán a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete által minden évben megszervezett Országos Elsősegélynyújtó Verseny megyei fordulójának a helyszínére látogattunk el.
Tovább »