MSZP-választmány: a középosztály újrateremtése a cél

2017. február 25., szombat · Egy hozzászólás

Az MSZP választmány az új baloldali társadalompolitikát vitatta meg, legfontosabb célnak a középosztály újrateremtését jelölte meg – mondta a választmány elnöke a testület szombati ülése után az MTI-nek. Hiller István közölte azt is: a választmány pozitívan értékelte Botka Lászlónak, a párt miniszterelnök-jelöltjének múlt heti beszédét. Szólt arról is, hogy a polgári törvénykönyv (Ptk.) változása miatt májusban kongresszust hívnak össze. Tovább »

Az MSZP-frakció Majtényi Lászlót ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek

2017. február 15., szerda · 9 hozzászólás

Az MSZP-frakció úgy döntött, hogy Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek – mondta Tóth Bertalan frakcióvezető szerdán Budapesten a képviselőcsoport évadnyitó ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón. Majtényi László az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek. Tovább »

Gyávaság, gyengeség, tüntetés – így reagált az ellenzék a kormányfő évértékelőjére

2017. február 10., péntek · 4 hozzászólás

Orbán Viktor; Nyakó István

Gyávának nevezte a miniszterelnököt az MSZP, a Jobbik szerint sok minden kimaradt, a DK zagyvaságoktól hemzsegő, összefüggéstelen beszédet hallott, az LMP gyengeséget lát, az Együtt pedig tüntetést tartott. Tovább »

Hiller: az MSZP választmánya helyesnek tartja Botka jelölését

2017. január 28., szombat · 27 hozzászólás

Hiller István

Az MSZP választmánya helyes döntésnek tartja, hogy a párt elnöksége Botka László szegedi polgármestert javasolja a demokratikus pártoknak miniszterelnök-jelöltnek – mondta a választmány elnöke szombaton az MTI-nek, közölve azt is, hogy a testület felkérte a parlamenti frakciót Majtényi László jelölésére köztársasági elnöknek. Tovább »

Következő oldal »