Fogy a levegő Botka körül: A Mars téri piac beruházásának közérdekű adatait is titkolja a szegedi polgármester

2017. március 26., vasárnap · 38 hozzászólás

botka_laszlo_beszamolo_adozok09_gs

A TV2-től 36 milliót kérnek közérdekű adatokért, de a helyzet nem szokatlan: 2008 óta húzódik a Mars téri piacberuházás közérdekű adatainak kiadása is. Tovább »

Hollik István: Botka László tisztázza szerepét a Szeviép-ügyben!

2017. március 4., szombat · 38 hozzászólás

kozeleti_kavehaz_botka37_gs

Botka László szocialista miniszterelnök-jelöltnek tisztáznia kell, hogy milyen szerepe volt a Szeviép-ügyben – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. Tovább »

Szabó Bálint az Origónak: a Szeviép szerepet játszhatott az MSZP finanszírozásában

2017. március 3., péntek · 24 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj004kf

A Szeviép-ügy károsultjainak, a cég egykori alvállalkozóinak ügyvédje az Origónak azt mondta, hogy a több mint 11 milliárdos tartozást maga után hagyó szegedi vállalkozás “központi szerepet tölthetett be” az MSZP finanszírozásában. Tovább »

MSZP-választmány: a középosztály újrateremtése a cél

2017. február 25., szombat · Egy hozzászólás

Az MSZP választmány az új baloldali társadalompolitikát vitatta meg, legfontosabb célnak a középosztály újrateremtését jelölte meg – mondta a választmány elnöke a testület szombati ülése után az MTI-nek. Hiller István közölte azt is: a választmány pozitívan értékelte Botka Lászlónak, a párt miniszterelnök-jelöltjének múlt heti beszédét. Szólt arról is, hogy a polgári törvénykönyv (Ptk.) változása miatt májusban kongresszust hívnak össze. Tovább »

Következő oldal »