Molnár Zsolt: szó sincs felülről nyitott kvótáról, korlátlan számú menekült befogadásáról

2017. szeptember 15., péntek · Egy hozzászólás

A menekültválság csak összefogással oldható meg, a kormány nem teheti kockára a magyar nemzet sorsát, uniós tagságát azzal, hogy nem hajtja végre az Európai Bíróság döntését – jelentette ki Molnár Zsolt (MSZP) országgyűlési képviselő pénteken Röszkén. Tovább »

MSZP: A kormány a kerítés építésének fideszes felárát az unióval fizettetné meg

2017. szeptember 5., kedd · 2 hozzászólás

Az Orbán-kormány most az unióval fizettetné meg azt a túlárazást, amiből kifizette a Fidesz-közeli vállalkozókat a kerítés építésekor. Úgy követel pénzt, hogy senki sem tudhatja, hogy valójában mennyibe került a határzár – közölte kedden a Magyar Szocialista Párt. A nagyobbik kormánypárt szerint a szocialisták most sem Magyarország mellé álltak, inkább a magyar érdekek ellen dolgoznak, és még hülyének is nézik az embereket. Tovább »

Semmi köze az MSZP-hez a Rója mellett korábban tüntetést szervező férfinak

2017. augusztus 24., csütörtök · 4 hozzászólás

mako_tuntetes_no_mszp

Elhatárolódik az MSZP-től az a makói férfi, aki annak idején szimpátiatüntetést szervezett Rója István mellett, akit Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje nevezett meg a szocialisták országgyűlési képviselőjeként a Csongrád megyei 4-es körzetben. Tovább »

Gyurcsány felesége állhat a baloldal élére

2017. augusztus 22., kedd · 18 hozzászólás

dobrev_klara01_gs

Nem csendesedik a cirkusz a baloldal választási készülődése körül: Hiller István erősen támadja Botka Lászlót, Gyurcsány Ferenc pedig feleségét, Dobrev Klárát ajánlja közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek. Tovább »

Segítené a fogyatékossággal élők foglalkoztatását az MSZP

2017. augusztus 15., kedd · Egy hozzászólás

Az MSZP kormányra kerülése esetére azt ígéri, állami megrendelésekkel támogatja majd a fogyatékossággal élőket foglalkoztató vállalkozásokat, növeli a foglalkoztatásbővítés anyagi forrásait és felülvizsgálja a területet érintő jogszabályokat. Tovább »

Fidesz: minél hamarabb kártalanítani kell a Czeglédy-ügyben becsapott diákokat!

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz a Czeglédy-ügyben azt tartja a legfontosabbnak, hogy minél hamarabb kártalanítsák a becsapott diákokat – ismertette a kormánypárt véleményét újságírók előtt Budai Gyula képviselő. Tovább »

Hollik: a kormány nézzen utána Czeglédy Csaba közérdekű adatigényléseinek

2017. augusztus 6., vasárnap · 3 hozzászólás

czegledy_csaba08_gs

A kormánypártok azt kérik a kabinettől, nézzen utána, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Havi kétmilliót keres az előzetesben Czeglédy Csaba (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 3., csütörtök · 4 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Több ezer diákmunkás bérével maradt adós, mégis havi bruttó 2,4 millió forintot forintot keres Czeglédy Csaba a Human Operator Zrt. elnökeként – írja az Origo.hu-ra hivatkozva a Magyar Idők. Tovább »

Alapjogokért Központ: Botka nagy segítséget nyújtott a kormánypártoknak

2017. augusztus 2., szerda · 11 hozzászólás

botka_laszlo_blogstar

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje annál nagyobb szívességet nem is tehetett volna a kormányzó pártoknak, mint hogy nyilvános interjúban nevezte árulónak párttársát, Molnár Zsoltot, a szocialista párt országos elnökségi tagját. Tovább »

Fidesz: Czeglédyt fizetik, a diákokat nem

2017. augusztus 1., kedd · 3 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a költségvetési csalás gyanúja miatt hetedik hete előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba továbbra is kapja a fizetését a szombathelyi önkormányzattól, miközben az ügyben károsult több ezer diák hiába várja a pénzét – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján. Tovább »

Századvég: még a baloldaliak is lemondatnák Czeglédy Csabát

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

czegledy_csaba03_gs

A Századvég Alapítvány közvélemény-kutatása szerint a felnőtt magyar lakosság többsége értesült Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának ügyéről, és még a baloldali szavazók többsége is úgy gondolja, hogy a szocialista politikusnak le kellene mondania az MSZP-ben betöltött tisztségéről. A felmérés eredményét el az M1 aktuális csatornán ismertették csütörtökön. Tovább »

Hollik István: újabb titkos szocialista széfek bukkantak fel

2017. július 12., szerda · 7 hozzászólás

hollik_istvan04_gs

A kormánypártok szerint Simon Gábor, az MSZP korábbi elnökhelyettesének titkos számlái után újabb titkos szocialista széfek bukkantak fel. A Fidesz és a KDNP választ vár arra, hogy hány rejtekhely van, jutott-e lopott pénz a szocialistákhoz, és ha igen, mennyi. Tovább »

Fidesz: a Czeglédy által vezetett bűnszervezet vélhetően különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak

2017. július 9., vasárnap · 16 hozzászólás

Czeglédy Csaba

Erős a gyanú, hogy a Czeglédy Csaba által vezetett bűnszervezet különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Következő oldal »