Fónagy: a Magyar Posta mintegy 13,4 milliárd forint többletfinanszírozást kapott

2017. július 10., hétfő · Hozzászólok

A magyar állam a Magyar Posta Zrt.-nek méltánytalan többletteher jogcímen mintegy 13,4 milliárd forintot utalt át 2014 és 2017 között – tette közzé az Országgyűlés honlapján Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára Tóth Bertalan országgyűlési képviselő kérdésére adott válaszában. Tovább »

200 ezer forintig díjmentes a lakosság számára a készpénzváltás a postákon

2016. május 11., szerda · Hozzászólok

A Magyar Posta Zrt. az elmúlt hónapokban jelentkező ügyféligényeknek, valamint Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter a postatörvény módosításával kapcsolatos négypárti egyeztetést követő kérésének megfelelően május 5-től a lakossági ügyfelek számára díjmentessé tette a pénzváltást meghatározott darabszám és értékhatárig, ami megkönnyítheti a vidéken, döntően kistelepüléseken élők mindennapjait. Tovább »

Gyorsabb a Posta, mint egy éve

2015. augusztus 19., szerda · Hozzászólok

posta_belyeg_level

A Magyar Posta egy év alatt a 2700 szolgáltatóhelyből álló hálózatában átlagosan több mint 170 millió ügyfélkontaktot bonyolít le. A vállalat az elmúlt két évben kiemelt figyelmet fordított arra, hogy fejlesztéseivel ügyfelei kényelmét szolgálja, szolgáltatási portfólióját a modern ügyféligényekhez igazítsa. Tovább »

Következő oldal »