Jégkorong: szegedi trénerrel utazik a válogatott Székelyföldre

2015. április 9., csütörtök · Hozzászólok

kalocsa_laszlo_mj

Csütörtök este Székelyföld jégkorong-válogatottja ellen játszik jótékonysági mérkőzést a magyar nemzeti együttes, amelyet Kercsó Árpád és a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC vezetőedzője, Kalocsa László közösen irányítanak majd.
Tovább »

Jégkorong: jó játékkal vereség az osztrákoktól hosszabbításban

2014. április 24., csütörtök · Hozzászólok

Jégkorong divízió I-es vb - Magyarország - Ausztria

A magyar válogatott hosszabbításos mérkőzésen 5-4-es vereséget szenvedett csütörtökön az osztrák csapattól a dél-koreai Kojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság utolsó előtti fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat fel a világelitbe.
Tovább »

Jégkorong: sikeres magyar rajt, győzelem Korea ellen

2014. április 20., vasárnap · Hozzászólok

Jégkorong divízió I-es vb - Koreai Köztársaság-Magyarorsz?

A magyar válogatott jó emberelőny-kihasználással, hullámzó teljesítménnyel 7-4-re legyőzte a végsőkig küzdő házigazda dél-koreai csapatot a Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság vasárnapi nyitó fordulójában.
Tovább »

Chernomaz: a maximum kell a divízió I-es jégkorong vb-n

2014. április 17., csütörtök · Hozzászólok

Jégkorong - Magyarország-Ausztria

Minden játékosától a maximumot várja Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a vasárnap kezdődő gojangi divízió I/A-világbajnokságon, és akkor – szerinte – még a világelitbe jutás sem elérhetetlen.
Tovább »

Jégkorong: a szakmai alelnök szerint ki kell használni a “hokilázat”

2013. április 22., hétfő · Hozzászólok

magyarjegkorongvalogatott02_mti_fiA magyar jégkorong-válogatott ugyan nem tudott feljutni a világ legjobb tizenhat csapata közé, mivel harmadik lett a budapesti divízió I/A világbajnokságon, ugyanakkor Kovács Csaba szakmai alelnök szerint a sportágnak ki kell használnia, hogy az elmúlt héten is “hokilázban” égett az ország.
Tovább »

Jégkorong: Ladányi Balázs a kiszurkolt győzelemről, edzenek a sérültek is

2013. április 18., csütörtök · Hozzászólok

magyarjegkorongvalogatott02_mti_fiLadányi Balázs szerint javarészt szurkolóinak köszönheti a magyar jégkorong-válogatott, hogy szerda este 2-1-re legyőzte az előzetesen sokkal esélyesebbnek ítélt kazah csapatot a budapesti divízió I/A-s világbajnokságon.
Tovább »

Jégkorong: 30 fős keretet hirdetett a szövetségi kapitány

2013. március 29., péntek · Hozzászólok

Négy kapus – köztük Hetényi Zoltán -, tíz hátvéd és tizenhat csatár kapott helyet Rick Chernomaznak, az április 14-én kezdődő, budapesti divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányának bő keretében a Magyar Jégkorong Szövetség pénteki tájékoztatása szerint.
Tovább »

Őrizetbe vették a magyar hokiválogatott kapusát az USA-ban

2013. március 19., kedd · Hozzászólok

Őrizetbe vették az egyesült államokbeli Duluth-ban Hetényi Zoltánt, a magyar jégkorong-válogatott és az Orlando Solar Bears kapusát. A magyar szövetség (MJSZ) értesülése szerint a játékos már szabadlábon van, és szeretne minél előbb visszatérni Budapestre.
Tovább »

Jégkorong: nem jut fel a világelitbe a válogatott

2012. április 19., csütörtök · Hozzászólok

Nem kerülhet fel a világelitbe a magyar jégkorong-válogatott, mivel 7-2-re kikapott az osztrák csapattól a ljubljanai divízió I-es világbajnokság utolsó előtti, csütörtöki fordulójában.
Tovább »

Jégkorong: kikaptunk a szlovénoktól, halványuló remények

2012. április 18., szerda · Hozzászólok

A legnagyobb helyzeteit is elpuskázó magyar jégkorong-válogatott 4-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I-es világbajnokság szerdai, harmadik fordulójában, és csak akkor marad reális esélye a világelitbe kerüléshez, ha csütörtökön legyőzi az osztrák együttest.
Tovább »

Jégkorong: jó játékkal győzelem Japán ellen

2012. április 15., vasárnap · Hozzászólok

Remek rajtot vett a magyar jégkorong-válogatott a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon: Kevin Primeau szövetségi kapitány együttese 5-1-re nyert a japán csapat ellen a vasárnapi nyitómérkőzésen.
Tovább »

Irány Ljubljana – 2. rész: Az esélyekről

2012. április 15., vasárnap · Hozzászólok

A SZEGEDma.hu jégkorong-szakírója, Petró János helyszíni naplójában követi végig a szlovéniai divízió I-es jégkorong-világbajnokságot. Vasárnap 13 órától megkezdik nagy menetelésüket Ladányi Balázsék. Előtte egy kis esélylatolgatás!
Tovább »

Irány Ljubljana – 1. rész: Volt egyszer a jégkorong + FOTÓK

2012. április 14., szombat · 2 hozzászólás

A SZEGEDma.hu jégkorong-szakírója, Petró János helyszíni naplójában követi végig a szlovéniai divízió I-es jégkorong-világbajnokságot. Vasárnap megkezdik nagy menetelésüket Ladányi Balázsék. Előtte egy kis visszatekintés! Tovább »

Jégkorong: bármi megtörténhet a divízió I-es vb-n

2012. április 5., csütörtök · Hozzászólok

Kevin Primeau, a magyar jégkorong-válogatott kanadai szövetségi kapitánya és a játékosok is úgy vélik, hogy rendkívül nehéz torna vár rájuk az április 15-én, Ljubljanában kezdődő divízió I-es világbajnokságon, ahol az új lebonyolítási rend miatt jóval erősebb csapatokkal találkoznak majd, mint korábban.
Tovább »

Tovább burjánzik a román jéghokis himnuszbotrány

2011. december 21., szerda · 4 hozzászólás

A Román Jégkorong Szövetség támogatásának felfüggesztését fontolgatja a román Nemzeti Sport és Ifjúsági Hatóság azt követően, hogy a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai a magyar himnuszt énekelték a két ország pénteki válogatott-mérkőzése előtt Csíkszeredán.
Tovább »

Egy szegedi blogja a jégkorong-vb-ről: 5. nap + FOTÓK

2011. április 24., vasárnap · 9 hozzászólás

„A végtelen éj és a gyönyörű álom…”*

IMG_4143 Már itthon Szegeden, hosszú, csendes éjszakai vezetés után, kétszáz kilométer csak a saját gondolataimmal. És a Szilárd dalszövegből kiszakított részlet. Volt időm átgondolni, mi történt az Arénában. Aki olvassa ezt a bejegyzést, nagy valószínűséggel látta is a mindent eldöntő mérkőzést.
Tovább »

Egy szegedi blogja a jégkorong-vb-ről: 4. nap + FOTÓK

2011. április 23., szombat · Hozzászólok

Kétosztálynyi különbség

img_4104 Dél-Korea szerdai teljesítményével mindenkit elaltatott, a holland válogatottat is. Laza harmincperces csúszkálás után robbantott és percek alatt három góllal elhúzott ellenfelétől, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a 3-5. helyek sorsát.
Tovább »

Egy szegedi blogja a jégkorong-vb-ről: 3. nap

2011. április 21., csütörtök · Hozzászólok

Már csak egy kérdés van

IMG_4084 Petró János kollégánk helyszíni élménybeszámolója a Papp László Budapest Sportarénából, a divízió 1-es jégkorong-világbajnokságról. Nemzeti válogatottunk hétfőn a dél-koreaiak elleni sikerrel folytatta menetelését a feljutásért folytatandó harcban.
Tovább »

Egy szegedi blogja a jégkorong-vb-ről: 2. nap

2011. április 19., kedd · Hozzászólok

Isten áldja a videóbírót!

Petró János kollégánk helyszíni élménybeszámolója a Papp László Budapest Sportarénából, a divízió 1-es jégkorong-világbajnokságról. Nemzeti válogatottunk hétfőn a dél-koreaiak elleni sikerrel folytatta menetelését a feljutásért folytatandó harcban.
Tovább »

Egy szegedi blogja a jégkorong-vb-ről: 1. nap + FOTÓK

2011. április 18., hétfő · 2 hozzászólás

Repül a bálna

img_4051 Petró János kollégánk helyszíni élménybeszámolója a Papp László Budapest Sportarénából, a divízió1-es jégkorong-világbajnokságról. Nemzeti válogatottunk vasárnap a hollandok elleni sikerrel nyitotta a feljutásért folytatott harcot.
Tovább »

Következő oldal »