Ismét katonai konvojokra kell számítani az utakon

2017. július 21., péntek · Hozzászólok

Hamarosan visszatérnek állomáshelyükre azok a külföldi katonák, akik a Saber Guardian nemzetközi gyakorlaton vesznek részt a térségben, így újra katonai konvojokra kell számítani az utakon – mondta Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke az M1 aktuális csatornán csütörtök este. Tovább »

Vizes vb 2017 – A honvédség őrzi a létesítményeket

2017. július 10., hétfő · Hozzászólok

A Magyar Honvédség látja el a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítmények őrzését és védelmét – az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg. Tovább »

Simicskó: fejlesztik a katonaiattasé-hálózatot is

2017. június 27., kedd · Hozzászólok

Benkõ Tibor; Kovács József; Simicskó István

A Magyar Honvédség minden területét érintő fejlesztések keretében a katonaiattasé-hálózat bővítését is folytatják – jelentette be Simicskó István honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a véderő-, katonai és légügyi attasék éves értekezletén. Tovább »

Koszovói előkészületek Hódmezővásárhelyen + FOTÓK

2017. június 21., szerda · Hozzászólok

koszovo_elokeszuletek_hmvhely_001

A végéhez közeledik az MH KFOR Kontingens 17. váltás ősszel szolgálatba lépő állományának missziós felkészítése. A kontingens több mint háromszáz tagja nagy erőbedobással készül a balkáni feladat ellátására a hódmezővásárhelyi laktanyában. Tovább »

Gulyás Zoltán dandártábornok: az egyenruha szolgálatot, haza és nemzet iránti elhivatottságot jelent

2017. június 10., szombat · Hozzászólok

Az egyenruha szolgálatot, haza és nemzet iránti elhivatottságot jelent, a katonai eskü pedig egy életre szól, ezt akarja bemutatni a Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál – mondta Gulyás Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség (MH) Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokhelyettese Kunszálláson. Tovább »

Tartalékosok szövetsége: fesztiválokon is népszerűsítik a honvédelem ügyét

2017. június 10., szombat · Hozzászólok

Honvédségi táborokban és fesztiválokon is megjelenik a nyáron a Magyar Tartalékosok Szövetsége (Matasz), hogy népszerűsítsék a honvédelem ügyét, és segítsék a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos erőinek toborzását. Tovább »

Következő oldal »