Baleset miatt lezárták az M5-öst Kiskunfélegyházánál Budapest felé (FRISSÍTVE)

2017. május 23., kedd · Hozzászólok

rendorseg01_ia

Átszakította a szalagkorlátot és felborult egy teherautó az M5-ös autópálya 109-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon kedd reggel. A sztráda főváros felé vezető oldalán teljes útzár van – közölte a rendőrség a honlapján. Tovább »

Feloldották az útzárat az M5-ös autópályán Szeged felé Kisteleknél

2016. augusztus 17., szerda · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

Félpályán már lehet közlekedni az M5-ös autópályán Szeged felé Kisteleknél, ahol korábban baleset miatt útzár volt érvényben – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán kora reggel. Tovább »

Előzetesben az M5-ösön elfogott embercsempész

2016. augusztus 8., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság szombaton nem jogerősen elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt pénteken vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása 2016. szeptember hó 06. napjáig tart. Tovább »

Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M5-ös autópályán

2016. augusztus 6., szombat · Hozzászólok

Három illegálisan az országba belépett iraki állampolgárt próbált személyautóval Budapestre szállítani egy szegedi férfi, mikor az M5-ös autópályán megállították a rendőrök – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Tovább »

Következő oldal »