Feloldották az útzárat az M5-ös autópályán Szeged felé Kisteleknél

2016. augusztus 17., szerda · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

Félpályán már lehet közlekedni az M5-ös autópályán Szeged felé Kisteleknél, ahol korábban baleset miatt útzár volt érvényben – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán kora reggel. Tovább »

M5: ismeretterjesztés, oktatás és kultúra a fókuszban

2016. április 24., vasárnap · Hozzászólok

tv_televizio_media

Napközben ismeretterjesztő és dokumentumfilmek, délután elsősorban oktatási műsorok, például nyelvleckék láthatók majd a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szeptemberben induló új csatornáján, az M5-ön, amely az esti főműsoridőben kulturális témákra koncentrál – közölte az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Tovább »

Előzetesbe kerülhet az M5-ösön balesetező embercsempész

2016. február 1., hétfő · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Menekülõ embercsempész balesete az

A Szegedi Járásbíróság szombaton nem jogerősen elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az M5-ös autópályán, menekülése közben bekövetkezett balesetét követően vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása február 29-ig tart.
Tovább »

Tilos lesz előzniük a tehergépkocsiknak az M5-ösön

2010. október 14., csütörtök · 3 hozzászólás

Legkésőbb 2011 tavaszáig bevezetik azt a szabályozást, melynek alapján az M5-ös autópálya Budapest és Kecskemét közötti szakaszán tilos lesz előzniük a tehergépjárműveknek. Erről a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tájékoztatta Kalmár Ferenc (KDNP) szegedi országgyűlési képviselőt, aki Fellegi Tamás miniszternek tett föl kérdést az ügyben.
Tovább »

Következő oldal »