Az Aquapolis és a Csiga Duó miatt kell változtatni a szegedi költségvetést

2016. június 22., szerda · 4 hozzászólás

penzugyi_bizottsag003kf

A Napfényfürdő Kft. teljes mértékben a magánbefektetőkhöz került, 100 millió forint jut a múzeumnak, 7 millió a kvótanépszavazásra. Először módosítják idén a szegedi költségvetést. Tovább »

Semmi meglepetés: nem pályázott senki az Aquapolisra

2015. december 3., csütörtök · 29 hozzászólás

napfenyfurdo_aquapolis02_gs

Nem kell senkinek a minimumvételárral, tagi és banki kölcsönnel közel 8 milliárd forintért kínált Ligetfürdő Kft., így 1,4 milliárdért a Hunguesthez kerül. Szentgyörgyi Pál szerint nincs szó összeesküvésről, Bartha László szerint viszont bele sem szabadott volna vágni a projektbe, mert a végeredmény egyértelmű volt. Tovább »

Pótbefizetéssel kompenzálja a HUNGUEST a Napfényfürdő veszteségeit

2015. május 29., péntek · 11 hozzászólás

napfenyfurdo_aquapolis02_gs

Veszteséges a Napfényfürdő, így hetvenmillió forintot kell a HUNGUEST Hotels Zrt.-nek befizetnie az üzemeltetésre létrehozott Ligetfürdő Kft.-be. A döntést egy tartózkodás mellett pénteken jóváhagyta a pénzügyi bizottság. Tovább »

Olcsóbb fürdési lehetőséget biztosítana a Jobbik a szegedieknek

2014. június 24., kedd · 21 hozzászólás

ligetfurdo_belacikk

Tizedére csökkentené a szegediek számára a Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásainak árát a Jobbik helyi szervezete. Rácz Tibor képviselő szerint a helyiek nem tudják megfizetni a több száz milliós veszteséggel üzemelő fürdő belépőjét, javaslatával a nyárra ismét “visszakaphatnák fürdőjüket” a helyiek. Tovább »

Határon átnyúló fogyasztóvédelem – szerb-magyar megállapodás + FOTÓK

2013. június 6., csütörtök · Hozzászólok

nfu_gory_001_gsEgyüttműködési megállapodást kötött a kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége és a Zentai Fogyasztói Központ. A rendezvényen átadták a “Consumer Friendly Trader” elismerést is, mellyel elsőként hazánkban a Ligetfürdő-t díjazták.
Tovább »

Géza fejedelem mellett már Szent Erzsébet is oltja a szomjat + FOTÓK

2012. július 20., péntek · Egy hozzászólás

Ismét két kútnál olthatják szomjukat a SZUE strandfürdőre kilátogató nyaralók: Géza fejedelem kútja után már a Szent Erzsébet kutat is üzembe helyezték, melyet a Ligetfürdő Kft. saját erőből állított helyre.
Tovább »

Mikor állítják helyre a Ligetfürdő körül az utakat?

2010. június 29., kedd · 8 hozzászólás

boka_zoltan_gs A Ligetfürdő Civil Munkacsoport ismét a nyilvánosság erejével próbálja kicsikarni az információkat a városvezetéstől és a Hunguest Zrt. vezérigazgatójától. Közérdekű kérdéseikre várják a válaszokat.
Tovább »

A Hunguest is reagál a Ligetfürdő-ügyben

2010. június 24., csütörtök · 6 hozzászólás

Hüvös László, a szegedi Fidesz frakcióvezetője tegnapi sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott: az önkormányzat teljesen ki akar vonulni a Napfényfürdő felépítésére és működtetésére létrehozott projektcég vezetéséből, vagy az a céljuk, hogy a jövőbeni a városvezetésnek ne legyen beleszólása a döntésekbe. A párt helyi szervezetének állítása szerint a Ligetfürdő Kft. mintegy 8 milliárdos vagyonának döntő többsége az önkormányzattól és uniós forrásokból származik, ezzel szemben a kisebbségi tulajdonos Hunguest Zrt. 300 millió forintos befizetése áll. Az alábbiakban szó szerint közöljük a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatójának levelét és a Fidesz erre adott reakcióját.
Tovább »

Következő oldal »