Kubatov Gábor: Hangosan és határozottan érvelünk a magyar út mellett

2017. május 26., péntek · 46 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Botka László semmiben sem különbözik az elődeitől: egy korrupt, hazug szocialista politikus. A napnál is világosabb, hogy amit művel, az a képmutatás magasiskolája – mondta a SZEGEDma.hu-nak Kubatov Gábor. A Fidesz alelnökével Európa és Magyarország jövőjéről, a honi közbeszéd állapotáról, a gőzerővel folyó választási kampányról, a Soros- és a Simicska-féle ellenzékről, valamint a szegedi jobboldal újraszervezéséről is beszélgettünk. Tovább »

Kubatov: Hatékonyabb Fideszre van szükség Szegeden

2017. május 24., szerda · 70 hozzászólás

kubatov_gabor_nemzeti_konzultacios_est25_gs

A keddi nemzeti konzultációs fórumon nagyinterjút készítettünk Kubatov Gáborral, a Fidesz ügyvezető alelnökével, akivel a szegedi jobboldalt feszítő problémákról és a helyi polgári közösség jövőképéről is beszélgettünk. Az interjút csütörtökön olvashatják majd portálunkon, addig is egy kis kedvcsináló beharangozó: a középpontban Szeged múltja, jelene és jövője. Tovább »

Kubatov Gábor: Az európai parlamenti képviselők közel harmada Soros megbízható embere + FOTÓK

2017. május 23., kedd · 19 hozzászólás

kubatov_gabor_nemzeti_konzultacios_est39_gs

Soros György szerint évente egymillió migránst kellene befogadni Európába, erre az amerikai üzletember 240 milliárd forintot fordítana – mondta Kubatov Gábor a kedd esti, szegedi nemzeti konzultációs fórumán. A Fidesz alelnöke leszögezte: ha ez megtörténik, akkor a kontinens sorsa megpecsételődik. Tovább »

Kubatov Gábor: Soros destabilizálni akarja Magyarországot és Európát

2017. május 22., hétfő · Egy hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Meggyőződésem, Soros Györgynek az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában – jelentette ki Kubatov Gábor a Magyar Időknek adott, hétfőn megjelent interjújában. Tovább »

Kubatov Gábor: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka

2017. május 20., szombat · 8 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját. Sokrétű támadás ez, de másfél millió ember aláírása “függetlenségünk melletti kiállásunk bizonyítéka” – mondta Kubatov Gábor Fidesz-alelnök péntek délután Nagykőrösön. Tovább »

Kubatov Gábor: a több mint 1,5 millió aláírás egyértelmű kiállás Orbán Viktor álláspontja mellett

2015. december 14., hétfő · Hozzászólok

A fiatalok aktivizálását, megszólítását tartja az egyik legfontosabb feladatnak Kubatov Gábor, akit a Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán a kormánypárt alelnökévé választottak. A pártigazgató – aki várhatóan ügyvezető alelnök lesz – megválasztása után az MTI-nek nyilatkozva beszélt a kötelező betelepítési kvóta elleni petíciójukról is, amelyet már több mint 1,5 millióan írtak alá. Ez szerinte egyértelmű kiállás az Orbán Viktor miniszterelnök által képviselt álláspont mellett. Tovább »

Kubatov Gábor: A szegedieknek meg kell ismerniük az igazi Botka Lászlót

2015. november 23., hétfő · 58 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

A Fidesz sikerének titka, hogy az emberekkel közösen irányít – mondta portálunknak adott exkluzív interjújában az országos pártigazgató. Kubatov Gáborral Üllésen beszélgettünk, ahol hétvégén 25. születésnapját ünnepelte a helyi alapszervezet. Tovább »

A kereskedelmi jogokat is visszaszerezné az FTC

2011. március 31., csütörtök · Hozzászólok

A kereskedelmi jogokat is visszavenné Várszegi Gábortól az FTC – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Nemzeti Sportnak azzal kapcsolatban, hogy a Ferencvárosi Torna Club egy euróért visszavásárolta a labdarúgó-csapatot működtető vállalkozást az angol tulajdonostól.
Tovább »

Kubatov Gábor szerint közel a megállapodás McCabe-bel

2011. március 23., szerda · 4 hozzászólás

Közel a megállapodás Kevin McCabe-bel, a labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. tulajdonosával az együttes átvételéről – derült ki Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi TC elnökének egy szerdai nyilatkozatából. Közben lapértesülés szerint Berki Krisztiánt, az FTC Labdarúgó Zrt. korábbi vezérigazgatóját meghallgatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Tovább »

Kubatov: A romokból kell felépíteni az országot + HANG

2011. február 24., csütörtök · 35 hozzászólás

kubatov_it (6) Az elmúlt 8 hónapban intenzív munka folyt a Parlamentben és a kormányban, 155 törvényt hoztak meg a képviselők, ami felér a szocialisták 3 éves teljesítményével. Mágori Józsefné, Makó és térsége országgyűlési képviselője Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját hívta vendégül, hogy ismertesse az eddigi eredményeket, beszéljen a tervekről, és hallgassa meg a helyiek gondjait, bajait, javaslatait.
Tovább »

A Ferencvárosi Torna Club visszavásárolná a labdarúgócsapatot

2011. február 17., csütörtök · Hozzászólok

A Ferencvárosi Torna Club visszavásárolná a labdarúgócsapatot az azt működtető FTC Zrt.-től, ennek azonban előfeltétele, hogy a mostani tulajdonos addig is tovább finanszírozza az együttest – mondta Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnökségi tagja. A klub írásban kért tájékoztatás az FTC Zrt.-től, hogy milyen formában és feltételek mellett vehetné meg a labdarúgócsapatot és a hozzá tartozó ingatlant – nyilatkozott a klub által az FTC Zrt. igazgatótanácsába delegált Kubatov Gábor az FTC Zrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlése után.
Tovább »

Kubatov Gábor: A média az igazat írja le!

2011. február 6., vasárnap · 26 hozzászólás

kubatov_gabor01_gs Európában – kivételes módon – mindenhol növekedett az államadósság, csak nálunk csökkent. Magyarország egy kicsit olyan, mint az eladósodott devizahitelesek, ezért a kormány gazdaságpolitikájának alapja éppen az, hogy csökkentse az államadósságot, lejjebb szorítsa az adósságterheket – véli Kubatov Gábor fideszes országgyűlési képviselő, pártigazgató, akivel Makón, a Galamb József születésének 130. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen beszélgettünk.
Tovább »

A Ford T-modell makói születésű atyjára emlékeztek + PANORÁMA, FOTÓK

2011. február 3., csütörtök · 5 hozzászólás

galamb_jozsef18_gs A makói származású Galamb József születésének 130. évfordulója alkalmából egész napos programmal emlékeztek meg a világhírű magyar mérnök és tervező, a Ford legendás T-modellje fő konstruktőrének gazdag pályafutásáról.
Tovább »

A Fidesz tévedett – van két Botka László

2010. december 31., péntek · 13 hozzászólás

A szegedi Fidesz évek óta hangoztatta, hogy nincs két Botka László. Nem egy sajtótájékoztatón álltak ki a jobboldali politikusok, s mondták el a közvéleménynek, mennyire egyedüli Botka sőt, közgyűléseken is többször világossá tették e tételüket. Nos, a SZEGEDma.hu megtalálta a másik Botka Lászlót. Gyimesiék módosították álláspontjukat.
Tovább »

Kubatov Gábor: sok jó intézkedést hoztunk

2010. december 23., csütörtök · 10 hozzászólás

A kormány eddigi működésének legnagyobb eredménye, hogy sikerült megállítani a lejtőn lévő gazdaságot – közölte Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Duna Televízió Hattól Nyolcig című reggeli műsorában. Hozzátette: korábban több elemző is 6,7 százalékos államháztartási hiányt valószínűsített erre az évre, és ebből 3 százalék lett. Sok jó intézkedést hoztunk – tette hozzá.
Tovább »

Kubatov: B. Nagy a szegedi emberek programját valósítja meg

2010. augusztus 29., vasárnap · 76 hozzászólás

A Fidesz pártigazgatója szerint a szegediek pontosan tudják, nincs két Botka László…

kubatov_gabor03_gs Rengeteg munkára és jó elképzelésekre van szükségük a Fidesz szegedi jelöltjeinek mind a kampányban, mind a választási sikert követően a város irányításában – véli Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója pénteki szegedi látogatása során a SZEGEDma.hu-nak exkluzív adott interjúban arra is kitért: B. Nagy László polgármesterként be fogja bizonyítani, Szegedet sokkal jobban tudja majd vezetni, mint ahogy azt Botka László és a szocialisták tették.
Tovább »

Kubatov Gábor: Mind a hét Csongrád megyei választókerületben győzni fog a Fidesz

2009. december 21., hétfő · 42 hozzászólás

kubatovgabor4 Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója a SZEGEDma.hu-nak egy makói lakossági fórum előtt adott interjújában beszélt a választásokra való felkészülésről és a 2010-es választásokon várható eredményekről.
Tovább »

Eddig 120 képviselőjelöltet hallgatott meg Orbán Felcsúton

2009. november 2., hétfő · 3 hozzászólás

Mintegy 120 képviselőjelöltet hallgatott meg Orbán Viktor Fidesz-elnök az elmúlt hét végéig – mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére. Az egyéni jelöltek meghallgatása december elejéig is eltarthat a Fideszben.
Tovább »

Kubatov Gábor: Teljes egység kell Szegeden!

2009. november 2., hétfő · 24 hozzászólás

kubatovgabor4A három szegedi választókerület Fidesz-szervezetei élén nagyszerű politikusok állnak, a pártnak pedig komoly esélye van a győzelemre a városban. Ahhoz, hogy ezeket a reményeket valóra váltsa, mindenképpen teljes összetartásra, egységre van szükség. Mindezt Kubatov Gábor pártigazgató jelentette ki a SZEGEDma.hu-nak adott exkluzív interjújában.

Tovább »

Deutsch uniós irodája Vásárhelyen

2009. október 15., csütörtök · 15 hozzászólás

irodaavato Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő irodáját avatták fel csütörtök este Hódmezővásárhelyen a Szegfű utcában. A Békés és Csongrád megye brüsszeli képviseletét is ellátó európai politikus vásárhelyi rezidenciáján Kubatov Gábor, a legnagyobb ellenzéki párt igazgatója mondott beszédet, és tiszteletét tette több megyei fideszes, KDNP-s képviselő is.
Tovább »

Csepreghy Nándor: A kormány hagyja végre békén a fiatalokat!

2009. július 4., szombat · 2 hozzászólás

csepreghy1A magyar fiataloknak a közügyekbe történő fokozottabb bevonását és a Fidesz ifjúságpolitikai  programjának kimunkálásában való szerepvállalást tartja legfontosabb feladatának Csepreghy Nándor. A Fidelitas alelnöke, akit a nemrégiben lezajlott tisztújításon az ifjúsági szervezet operatív elnöksége tagjává választottak, a szegedi csoportból került 2007-ben az országos vezetésbe. Tovább »

A kisebbségi kormányzás végtelenül tisztességtelen

2008. június 7., szombat · Hozzászólok

Kubatov Gábor: a szegedi Fidesznek szorgalomra és bátorságra van szüksége

Fotó: Gémes Sándor

Elkerülhetetlen, hogy a kialakult politikai válságból a kormánykoalíció valamelyik pártja vesztesen kerüljön ki – véli a Fidesz pártigazgatója. A Csongrád Megyei Önkormányzat Trianon-emléknapja alkalmából Szegeden vendégeskedett Kubatov Gábor országgyűlési képviselő szerint a legnagyobb ellenzéki pártnak készen kell állnia a kormányzásra, hiszen az emberek már csak a fiatal demokratákban bízhatnak. Tovább »

Szegeden is megemlékeztek Trianonról

2008. június 5., csütörtök · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Trianon kiállítás Szegeden Tegnap délután nem a szokott időben zúgtak fel a harangok Szegeden. Az emlékezés hangjai nem állították meg a járókelőket, de több százan, több helyszínen lélekben a határon túl rekedtekkel voltak. Ez alkalomból kiállítás nyílt a Rendezvényházban.
Tovább »