Kubatov Gábor: Hangosan és határozottan érvelünk a magyar út mellett

2017. május 26., péntek · 46 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Botka László semmiben sem különbözik az elődeitől: egy korrupt, hazug szocialista politikus. A napnál is világosabb, hogy amit művel, az a képmutatás magasiskolája – mondta a SZEGEDma.hu-nak Kubatov Gábor. A Fidesz alelnökével Európa és Magyarország jövőjéről, a honi közbeszéd állapotáról, a gőzerővel folyó választási kampányról, a Soros- és a Simicska-féle ellenzékről, valamint a szegedi jobboldal újraszervezéséről is beszélgettünk. Tovább »

Kubatov: Hatékonyabb Fideszre van szükség Szegeden

2017. május 24., szerda · 70 hozzászólás

kubatov_gabor_nemzeti_konzultacios_est25_gs

A keddi nemzeti konzultációs fórumon nagyinterjút készítettünk Kubatov Gáborral, a Fidesz ügyvezető alelnökével, akivel a szegedi jobboldalt feszítő problémákról és a helyi polgári közösség jövőképéről is beszélgettünk. Az interjút csütörtökön olvashatják majd portálunkon, addig is egy kis kedvcsináló beharangozó: a középpontban Szeged múltja, jelene és jövője. Tovább »

Kubatov Gábor: Az európai parlamenti képviselők közel harmada Soros megbízható embere + FOTÓK

2017. május 23., kedd · 19 hozzászólás

kubatov_gabor_nemzeti_konzultacios_est39_gs

Soros György szerint évente egymillió migránst kellene befogadni Európába, erre az amerikai üzletember 240 milliárd forintot fordítana – mondta Kubatov Gábor a kedd esti, szegedi nemzeti konzultációs fórumán. A Fidesz alelnöke leszögezte: ha ez megtörténik, akkor a kontinens sorsa megpecsételődik. Tovább »

Kubatov Gábor: Soros destabilizálni akarja Magyarországot és Európát

2017. május 22., hétfő · Egy hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Meggyőződésem, Soros Györgynek az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában – jelentette ki Kubatov Gábor a Magyar Időknek adott, hétfőn megjelent interjújában. Tovább »

Kubatov Gábor: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka

2017. május 20., szombat · 8 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

Folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját. Sokrétű támadás ez, de másfél millió ember aláírása “függetlenségünk melletti kiállásunk bizonyítéka” – mondta Kubatov Gábor Fidesz-alelnök péntek délután Nagykőrösön. Tovább »

Kubatov Gábor: a több mint 1,5 millió aláírás egyértelmű kiállás Orbán Viktor álláspontja mellett

2015. december 14., hétfő · Hozzászólok

A fiatalok aktivizálását, megszólítását tartja az egyik legfontosabb feladatnak Kubatov Gábor, akit a Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán a kormánypárt alelnökévé választottak. A pártigazgató – aki várhatóan ügyvezető alelnök lesz – megválasztása után az MTI-nek nyilatkozva beszélt a kötelező betelepítési kvóta elleni petíciójukról is, amelyet már több mint 1,5 millióan írtak alá. Ez szerinte egyértelmű kiállás az Orbán Viktor miniszterelnök által képviselt álláspont mellett. Tovább »

Kubatov Gábor: A szegedieknek meg kell ismerniük az igazi Botka Lászlót

2015. november 23., hétfő · 58 hozzászólás

kubatov_gabor03_gs

A Fidesz sikerének titka, hogy az emberekkel közösen irányít – mondta portálunknak adott exkluzív interjújában az országos pártigazgató. Kubatov Gáborral Üllésen beszélgettünk, ahol hétvégén 25. születésnapját ünnepelte a helyi alapszervezet. Tovább »

Következő oldal »