Kothencz: Botka ellehetetlenítette a polgármester-jelölti vitát

2014. október 9., csütörtök · 48 hozzászólás

kothencz_kti_sajttaj01_gs

„Botka László ellehetetlenítette a polgármester-jelölti vitát az elmúlt időszak mocskolódó kampányával” – jelentette ki Kothencz János, aki Szili Katalinnal, a KTI elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: gyurcsányi mélységekben van a szegedi MSZP. Tovább »

Kothencz János javára lépett vissza a KTI szegedi polgármesterjelöltje

2014. október 8., szerda · 38 hozzászólás

DSC_5364

A kormánypártok és a L.É.T. által támogatott Kothencz János javára lépett vissza a polgármester-jelöltségtől Németh István. A KTI-nek nyolc egyéni körzetben vannak jelöltjei, rájuk lehet voksolni október 12-én. Tovább »

Számháború Németh István szegedi polgármesterjelölt ajánlásai körül

2014. szeptember 12., péntek · 3 hozzászólás

nemethistvan01

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke, Szili Katalin közleményben hívja fel a figyelmet pártja szegedi polgármesterjelöltje, Németh István nyilvántartásba vételének elutasítására.
Tovább »

Szili Katalin: Gyurcsányt a keblére öleli az MSZP, engem árulónak tekint!

2014. szeptember 8., hétfő · 14 hozzászólás

kothencz_janos_sziki_katalin15_gs

Az MSZP Mohácsa lesz az állandó hadakozás a politikai palettán – mondta el Szegeden Szili Katalin. Korábbi szocialista politikusként a pártot egyre távolabb látja azon értékektől, melyeket képviselni hivatott, az irányt megváltoztatni azonban belülről sem sikerült neki. Őszinte hangnemben nyilatkozott az MSZP-ből való kilépéséről is. Tovább »

A mosoly városává tenné Szegedet Szili Katalin pártja

2014. augusztus 5., kedd · 7 hozzászólás

szili_katalin_kre_sajttaj01_gs

Kedd délután a Közéleti Kávéház vendégeként jelentette be indulását az őszi önkormányzati választáson a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt Szegeden. A rendezvényen Szili Katalin pártelnök célkitűzéseikről beszélt, valamint bemutatkozott Németh István polgármesterjelölt is. Tovább »

Németh István: Szegeden is a KTI jeleníti meg az emberek valós problémáit

2014. április 2., szerda · 20 hozzászólás

nemethistvan01Mint arról már korábban beszámoltunk, a szegedi 1. számú választókörzetben civil jelöltet állított a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt. Németh István képviselőjelölttel a választási kampány hajrájában beszélgettünk. Tovább »

Szili Katalin: Sem az MSZP, sem Botka nem baloldali, hanem neoliberális

2014. március 27., csütörtök · 7 hozzászólás

szili_katalinkti_02_gsA kamu- és bizniszpártok az egész demokráciának ártanak Szili Katalin szerint. A KTI elnöke a SZEGEDma.hu-nak úgy fogalmazott, a mai politikai elit azzal, hogy megkérdőjelezi a tisztességes kispártokat is, ahhoz járulhat hozzá, hogy a radikalizmus teret nyerjen Magyarországon. Tovább »

Szili Katalin Szegeden: nem a semmiből jöttünk, nem vagyunk bizniszpárt!

2014. március 26., szerda · 4 hozzászólás

kti_sajttaj01_gsA KTI nem biznisz- vagy épp kamupárt, évek óta tevékenykedünk és tényleges programmal készülünk a választásokra – jelentette ki Szili Katalin a párt elnöke szegedi sajtótájékoztatóján. Tovább »