Szili Katalin: Gyurcsányt a keblére öleli az MSZP, engem árulónak tekint!

2014. szeptember 8., hétfő · 14 hozzászólás

kothencz_janos_sziki_katalin15_gs

Az MSZP Mohácsa lesz az állandó hadakozás a politikai palettán – mondta el Szegeden Szili Katalin. Korábbi szocialista politikusként a pártot egyre távolabb látja azon értékektől, melyeket képviselni hivatott, az irányt megváltoztatni azonban belülről sem sikerült neki. Őszinte hangnemben nyilatkozott az MSZP-ből való kilépéséről is. Tovább »

Kenderesi-Szabó Mihály: Az MSZP nem tud tisztán játszani Szegeden

2014. augusztus 26., kedd · 16 hozzászólás

kenderessy01_gs

Kenderesi-Szabó Mihály 8 évig volt Makkosháza képviselője, számos eredmény kötődik a nevéhez a körzetben, azonban pártja, az MSZP nem értékelte munkásságát, ellehetetlenítette működését, ezért hagyta ott a széthullott, összezsugorodott szocialista pártot. Tovább »

Szili Katalin: Szeged olyan, mint az áporodott levegőjű terem, új szellőre van szüksége

2014. augusztus 6., szerda · 26 hozzászólás

szili_katalin01_gs

Bejelentette indulását az őszi önkormányzati választáson a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) Szegeden, a Szili Katalin által vezetett, magát keresztény nemzeti baloldaliként besoroló párt Németh Istvánt, a KTI regionális igazgatóját jelöli polgármesternek. Szili Katalin pártelnök külön interjút adott a SZEGEDma.hu-nak.
Tovább »

A mosoly városává tenné Szegedet Szili Katalin pártja

2014. augusztus 5., kedd · 7 hozzászólás

szili_katalin_kre_sajttaj01_gs

Kedd délután a Közéleti Kávéház vendégeként jelentette be indulását az őszi önkormányzati választáson a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt Szegeden. A rendezvényen Szili Katalin pártelnök célkitűzéseikről beszélt, valamint bemutatkozott Németh István polgármesterjelölt is. Tovább »