Labdarúgás: nem hozott gólt a hagymavárosi derbi + FOTÓK

2016. október 8., szombat · Hozzászólok

mako_asotthalom31_gs

Gólnélküli döntetlenre végzett egymással a Makó és az Ásotthalom: a küzdelmes meccsen kevés alkalommal forogtak veszélyben a kapuk, viszont egyik csapat sem lehet igazán elégedett a döntetlennel. Tovább »

Labdarúgás: ötösre vizsgázott az ezüstérmes Algyő Ásotthalmon + FOTÓK

2016. június 4., szombat · Hozzászólok

asotthalom-algyo022kf

Fordulatos mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott az Algyő az Ásotthalom vendégeként, azonban így is kénytelen beérni a táblázat második pozíciójával a Takács-legénység.
Tovább »

Labdarúgás: idegenbeli győzelmek dönthetnek a megyeegy bajnoki címéről

2016. június 3., péntek · Hozzászólok

tiszasziget_morahalom04_gs

Az utolsó fordulóra maradt a döntés a Csongrád megyei I. osztály bajnoki címét illetően: a képlet viszonylag egyszerű, hiszen ha a listavezető Mórahalom nyerni tud a Tiszasziget vendégeként, akkor megszerzi az aranyat – ellenkező esetben viszont az őszi bajnok Algyő ásotthalmi sikerével a záró körben előzhet, és az őszi bajnoki címét követően végleg elhódítja a bajnoki címet. Cikkünkben az aranycsatában érintett négy klub edzőjét kérdeztük. Tovább »

Labdarúgás: ezúttal is borsot tört riválisa orra alá az Ásotthalom

2016. május 21., szombat · Hozzászólok

morahalom_asotthalom33_gs

Zsinórban negyedik alkalommal is pontot, vagy pontokat tud hazavinni a szomszédvár otthonából az Ásotthalom: Kószó László tanítványai ezúttal a kupában aratott siker után egy értékes döntetlent csíptek el Mórahalmon, míg a hazaiaknak tovább olvadt az előnye a tabella első helyén. Tovább »

Labdarúgás: ezúttal is nyerni tudott az Ásotthalom a Mórahalom otthonában + FOTÓK

2016. április 20., szerda · 2 hozzászólás

morahalom-asotthalom012kf

Akárcsak tavaly, idén is legyőzi idegenben a Mórahalmot az Ásotthalom, amely a kupában ismét borsot tudott törni a szomszédvár otthonában riválisa orra alá. Tovább »

Labdarúgás: hatgólos meccsen ikszelt az Algyő és az Ásotthalom + FOTÓK

2015. december 5., szombat · Hozzászólok

algyo-asotthalom014kf

Fordulatos mérkőzésen bár a második félidő elején hátrányba került az Algyő, de fordítani tudott – azonban erre is volt egy válasza az Ásotthalomnak, pontosztozkodás lett az őszi záróforduló rangadójának vége. Tovább »

Labdarúgás: az Ásotthalom ellen koronázná meg őszét az Algyő

2015. december 4., péntek · Hozzászólok

algyo-szvsealgyo-szvse20_20kf

Zárófordulójához érkezett a Csongrád megyei I. osztályú bajnokság: a veretlenül a tabella élén álló Algyő SK az utóbbi hetekben megtorpanó, ám ezzel együtt is veszélyes Ásotthalom TE elleni hazai mérkőzéssel zárja a 2015-ös évet. Tovább »

Labdarúgás: a Nagyecsed vetett véget az Ásotthalom menetelésének + FOTÓK

2015. szeptember 23., szerda · 6 hozzászólás

asotthalom_nagyecsad27_gs

Nem jutott a legjobb 32 közé a magyar kupában a Csongrád megyei legénység, a Szabolcs megyei rivális ezúttal jobban sáfárkodott lehetőségeivel. Az Ásotthalom ennek ellenére minden dicséretet megérdemel, nagyszerűen szerepelt az országos főtáblán. Tovább »

Labdarúgás: a bajnoki cím mellé a kupát is behúzta a HFC + FOTÓK

2015. június 3., szerda · Hozzászólok

hfc_asotthalom93_gs

Mindkét félidőben három gólt lőve, 6-1-re megnyerte az Ásotthalom elleni kupadöntőt a Hódmezővásárhelyi FC, amely a bajnokság mellett így a kupában is aranyérmet szerzett. Tovább »

Labdarúgás: dupláz a HFC, vagy először nyer kupát az Ásotthalom?

2015. június 2., kedd · 3 hozzászólás

szegedma_megyeimagyarkupa_labdarugas01_gs

Döntőjéhez érkezik szerdán a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa idei sorozata: a fináléban a megyei I. osztály bajnoka, a Hódmezővásárhelyi FC és a homokháti derbin aratott idegenbeli győzelme után az Ásotthalmi TE csap össze. Tovább »

Labdarúgás: remizett az FK és az Ásotthalom

2015. január 27., kedd · Hozzászólok

fk_asotthalom03_gs

Szerdán este a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján egymás ellen folytatta felkészülését az FK 1899 Szeged és az Ásotthalom TE: mindkét fél sokat gyakorolt a mérkőzésen, aminek a vége igazságos döntetlen lett. Tovább »

Labdarúgás: másfél évtized után elköszön Hevesi Tibor Ásotthalmon

2015. január 16., péntek · Hozzászólok

hevesi_tibor_asotthalom

A mai futballvilágban ritka, hogy egy edzőnek tizenöt év adatik meg egy csapat élén. Hevesi Tibor, az Ásotthalom trénere azonban tizenöt esztendőt követően nem irányítja tovább az együttest, amely a vártnál gyengébben szerepelt az ősszel. A távozó trénert Kószó László az együttes kispadján. Tovább »

Kvadrokopter és mobil labor – modern kütyük segítik a katasztrófavédelmet Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

2014. május 7., szerda · Egy hozzászólás

SZS20140506_quadrokopter_003

Eltűnt személy felkutatására vagy nagy kiterjedésű tüzek felderítésére is használható a katasztrófavédelem új masinája, a kvadrokopter. A négymotoros szerkezet mellett a mobil labor is a gyors helyzetfelmérést segíti. Tovább »