Kosárlabda: vereség szenvedett Veszprémben a Kosársuli

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére, amitől tavaly a döntőben ütötte el a Debrecen. A kék-sárgák jövő szombaton a szintén bajnokaspiráns Oroszlányt fogadják a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

2017. október 11., szerda · Hozzászólok

A Békéscsaba ellen megnyert múlt heti Hepp-kupa kalandozás után ismét a bajnokságban szerepel a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos kosárlabdacsapata. A kék-sárgák ezúttal saját „otthonukban”, a Hódtói Sportcsarnokban fogadják a bajnokságban eddig jól kezdő Bonyhádot. A szombat este 18:30-kor kezdődő összecsapás sok izgalmat tartogat a nézőknek. Tovább »

Kosárlabda: Hepp-kupa meccset játszik a Vásárhely

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

Hepp-kupa mérkőzésen lép pályára holnap a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabán. A kék-sárga játékosok közül talán a viharsarki város szülötte, Béres Nándor várja leginkább az NBII-ben szereplő gárda elleni összecsapást. A mérkőzés előtt az U20/U23-as csapatban brillírozó kosarast kérdeztük. Tovább »

Továbbra is mumusok a fővárosi csapatok a Kosársuli számára

2017. szeptember 30., szombat · Hozzászólok

Óriási küzdelmet hozott a Vásárhelyi Kosársuli Vasas Akadémia elleni idegenbeli mérkőzése. A találkozót végül az utolsó percben nyerték meg a tavaly még A csoportos budapestiek. Vas Péterék legközelebb október 14-én szombaton lépnek pályára a bajnokságban. Akkor a Bonyhádot fogadják majd a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: ismét a fővárosban Vasék

2017. szeptember 21., csütörtök · Hozzászólok

Pénteken ismét útra kel a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos csapata. Az úti cél ezúttal is Budapest, ahol 19 órakor a Tehetséges Fiatalok együttese ellen lépnek pályára. A kék-sárgáknak van mit javítaniuk múlt heti produkciójukon, hiszen akkor az MTK ellen az utolsó negyedet alaposan elbukva szenvedtek súlyos vereséget. Hódmezővásárhelyen jövő szerdán, szeptember 27-én 18 órakor rendezik meg az első hazai másodosztályú meccset a Miskolc ellen. Tovább »

Kosárlabda: vereséget szenvedett a nyitányon a Kosársuli

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

A harmadik negyedben még visszajött, de nem tudott nyerni idegenben, az MTK Törökbálint ellen a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor csapatának nem volt könnyű dolga az NBI B csoport alaposan megerősödött elit bajnokságában, melynek nyitányán három negyeden át tartották magukat a kék-sárgák. Folytatás egy hét múlva szintén a fővárosban, a Tehetséges Fiatalok ellen. Tovább »

Kosárlabda: győzni mennek Szabó Péterék

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Bizakodó az MTK Törökbálint elleni szezonnyitó előtt Szabó Péter, a Vásárhelyi Kosársuli irányítója, aki már második évét kezdi meg a Csongrád megyei alakulat színeiben. A Hódmezővásárhely célja, hogy a legjobb 8 közé kerüljön az idény végén. A játékost egyebek mellett új társairól, valamint az öltözői hangulatról is kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: bombaerős bajnokságban a Kosársuli

2017. augusztus 30., szerda · Hozzászólok

Az idei átalakítás miatt bombaerős bajnokságba csöppent az NBI B csoportban tavaly 8. helyet elérő Vásárhelyi Kosársuli. A 2017-18-as bajnokságban ugyanis a legjobb 14 együttesnek kialakított elit másodosztályban pattogtatnak majd a vásárhelyi kosarasok. A roppant erős ellenfelek mellett a helyzetüket az is nehezíti, hogy riválisaiknál sokkal kisebb költségvetésből gazdálkodhat a gárda. A felkészülés állásáról és az idei célokról dr. Elek Andrást, az egyesület elnökét kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: búcsúzik a bajnokságtól a Kosársuli

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

kosarsuli200

Idei utolsó bajnoki mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli a 2016-17-es szezonban. Vas Péterék csütörtökön 19:30-tól lép pályára az MTK Törökbálint elleni helyosztó visszavágóján. A kék-sárgáknak egy 12 pontos vereség is elég lenne a 7. hely megszerzéséhez a kuparendszerű párharcban. Tovább »

Kosárlabda: bajnokesélyesek a Vásárhelyi Rakéták

2017. május 22., hétfő · Hozzászólok

Vasarhelyi_Raketak_u14

Hazai pályán, a Hódtői Sportcsarnokban játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata a Vásárhelyi Rakéták együttese a Serdülő Bajnokság nyolcas döntőjében csütörtöktől. Mócsai Milán fiai ráadásul példátlan meneteléssel, veretlenül jutottak a május 25-én csütörtökön kezdődő négy napos hódmezővásárhelyi fináléba. Tovább »

Kosárlabda: ismét Győrben a Vásárhely

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

kosarsuli129

Alapos leckét adott múlt szombaton a Vásárhelyi Kosársuli a Győrnek a felsőházi rájátszásban. A kék-sárgák kiváló játékkal és 36 pontos győzelemmel vágtak vissza riválisaiknak a két győzelemig tartó párharcban. A harmadik felvonást – aminek végeredményére tippelni sem egyszerű – a Rába parti városban rendezik most vasárnap 17 órától. Tovább »

Kosárlabda: egyenlítene a Kosársuli

2017. május 11., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli120

Szombaton 18 órakor hazai környezetben vágna vissza a két héttel ezelőtti, igencsak sima vereségért a Vásárhelyi Kosársuli az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-nak. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában harcoló kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, ha versenyben akarnak maradni az 5. hely megszerzéséért. A találkozó emiatt igencsak izgalmasnak ígérkezik, de már csak azért is érdemes lesz ellátogatni a Hódtói Sportcsarnokba, mert a szurkolók már csak mindössze kétszer láthatják kedvenceiket ebben a szezonban. Tovább »

Kosárlabda: nemzetközi siker a vásárhelyi U14-eseknél

2017. május 3., szerda · Hozzászólok

kosarsuli_u14_eybl

Hatalmas lehetőséget kaptak a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapatának legjobbjai: Bánfi Balázs, Dékány Imre, Fulai Bátor és Pánczél Csongor, valamint vezetőedzőjük Mócsai Milán a Debreceni Kosárlabda Akadémia meghívására ugyanis vendégjátékosokként és edzőként részt vehetett a EYBL CE u14-es regionális Döntőjén. Tovább »

Kosárlabda: a Győr ellen lép pályára a Kosársuli

2017. április 26., szerda · Hozzászólok

kosarsuli110

Folytatja a szereplését a rájátszásban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában pénteken az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonába látogatnak Vas Péterék. A kék-sárgák a Veszprém ellen elvesztett párharc után most azért küzdhetnek, hogy az 5. helyért játszhassanak majd. Tovább »

Kosárlabda: a Veszprém jutott a négy közé

2017. április 15., szombat · Hozzászólok

kosarsuli82

Az utolsó percekig kihegyezett küzdelemben, maradt alul a Vásárhelyi Kosársuli a Veszprém ellen a négy közé kerülésért folytatott párharc második mérkőzésén. Ezzel egyúttal el is dőlt, hogy a Nyugat-magyarországiák harcolhatnak a bajnoki címért. Vas Péteréknek nincs miért szégyenkezniük, mivel a nyugati bajnok csak nagy erőfeszítések árán tudta bezsebelni a győzelmet. Tovább »

Kosárlabda: bajnoki negyeddöntő Vásárhelyen

2017. április 13., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli101Szombaton 18 órakor rendezik meg a Kosársuli-Veszprém párharc második ütközetét a Hódtói Sportcsarnokban. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc újabb felvonásán akár eldőlhet a továbbjutás sorsa is. Ehhez azonban az első találkozót magabiztosan megnyerő dunántúliaknak győznie kell a Vásárhely otthonában. Tovább »

Kosárlabda: már az első félidőben eldőlt a Kosársuli meccse

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

kosarsuli85

Nem volt túl sok mozgástere a Kosársulinak Veszprémben a felsőházi rájátszásért folytatott párharc első ütközetében. Körtélyesiék már az első félidőben nyilvánvalóvá tették, hogy az első osztályba jutásra hajtanak. Ennek megfelelően játszottak, és győztek rendkívül magabiztosan Vas Péterék ellen. A két győzelemig tartó párhaarc második mérkőzését április 15-én szombaton rendezik Hódmezővásárhelyen. Tovább »

Kosárlabda: “horror” a végjátékban, Drahosék győztek a Kosársuli ellen

2017. április 1., szombat · Hozzászólok

kosarsuli95

Óriási küzdelemben, hosszabbítás után távozhatott győzelemmel a második helyezett Miskolc a Vásárhelyi Kosársuli otthonából. Drahos Gáborék csak a ráadás utolsó pillanataiban tudták javukra fordítani a mérkőzést. A Hódmezővásárhely két hét múlva a felsőházi rájátszásban folytatja a küzdelmeket a nyugati első Veszprém ellen. Tovább »

Kosárlabda: egykori csapattársak csapnak össze

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

kosarsuli91

Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a szombaton 18 órakor kezdődő Kosársuli-MEAFC rangadó, mivel amellett, hogy az NBI B keleti csoportjának két topcsapata mérkőzik megy egymással, azt sem szabad elfelejtenünk, hogy két egykori csapattárs feszül majd egymásnak. Igaz egyikük, Utasi Gábor már a hazaiak edzőjeként koptatja a Hódtói Sportcsarnok oldalvonal és kispad közötti részét. A másik oldalon viszont a 38 életévét hamarosan betöltő Drahos Gábor, a bajnokság egyik rutinos rókájaként tud a szezon egyik legjobbja lenni. Íme, így üzentek egymásnak a találkozó előtt. Tovább »

Kosárlabda: hajszál híján sikerült a bravúr a Kosársulinak

2017. március 25., szombat · Hozzászólok

kosarsuli83

Óriási mérkőzésen, hosszabbítás után kapott ki a Kosársuli a Nyíregyháza otthonában. A vereség ellenére a Vásárhely kiemelkedő eredményt ért el a tavaly még az élvonalban pattogtató ellenfelével szemben. Elég csak arra gondolnunk, hogy a nyírségiek még nem kaptak ki a bajnokság 2017-es szakaszában, de még csak megszorongatni sem tudták őket. Tovább »

Kosárlabda: Két rangadó van hátra a Kosársuli számára

2017. március 24., péntek · Hozzászólok

kosarsuli85

Már csak két forduló van hátra az NBI B csoportos kosárlabda bajnokságból, és mindkét alkalommal rangadón lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Szombaton este 18 órakor idegenben a Nyíregyháza, majd jövőhéten hazai környezetben a Miskolc lesz az ellenfél. Egy biztos: Vas Péteréknek vért kell izzadniuk, ha két győzelemmel akarják zárni az alapszakaszt. Tovább »

Kosárlabda: 47 pontos győzelmet aratott a Kosársuli

2017. március 18., szombat · Hozzászólok

kosarsuli86

Végig vezetett és magabiztos győzelmet aratott a bajnokság egyik meglepetés csapata, a Nagykőrös ellen a már biztos felsőházi rájátszás-résztvevő Kosársuli. A szombat esti összecsapáson már az első félidő végéig eldőlt, hogy melyik együttes hagyhatja el sikerélménnyel a pályát a Hódtói Sportcsarnokban. Az Utasi-csapatnak várhatóan nem lesz ilyen könnyű dolga jövőhéten, amikor a Nyíregyháza otthonában lépnek majd pályára. Tovább »

Kosárlabda: a Nagykőrös a Kosársuli a következő ellenfele

2017. március 17., péntek · Hozzászólok

kosarsuli81

Az Óbudai Kaszások elleni sikerével teljesítette idei célját a Vásárhelyi Kosársuli. Az idén debütált Utasi Gábor edző legénysége ugyanis már biztos, hogy az NBI B keleti csoportjának első négy pozíciója közül az egyiken végez az alapszakasz végén, és ezzel a felsőházi rájátszásba jutva az első 8 hely valamelyikét kaparintja meg a nyugati együttesekkel vívott harc után. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, hiszen szombaton 18 órakor a bajnokságban vitézkedő újonc, a Nagykőrös látogat a Hódtói Sportcsarnokba. Tovább »

Kosárlabda: meglett a Kosársuli tizenharmadik sikere

2017. március 11., szombat · Hozzászólok

kosarsuli81 (1)

Kis túlzással már az első negyedben eldöntötte a találkozó sorsát a Vásárhelyi Kosársuli az Óbudai Kaszások ellen. Utasi Gábor fiai végig vezetve, magabiztosan szerezték meg szezonbeli 13. győzelmét, amellyel komoly lépést tettek a felsőházi rájátszás felé. Egy hét múlva ismét hazai pályán játszik a kék-sárga alakulat, akkor a Nagykőrös érkezik hozzájuk. Tovább »

Kosárlabda: vissza kell találnia a győzelmi ösvényre a Kosársulinak

2017. március 10., péntek · Hozzászólok

kosarsuli74A Debrecen és a Honvéd elleni meccsen olyan dolog történt a Kosársulival, amire ebben a szezonban még nem volt példa: egymás után két vereséget szenvedett a gárda. A kék-sárgák március 11-én szombaton este 18 órakor az Óbudai Kaszások ellen játszanak Vásárhelyen, és a győznek, akkor óriási lépést tesznek a felsőházi rájátszás felé. Tovább »

Kosárlabda: Meglesz-e a felsőház a Kosársulinak?

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

kosarsuli81

Bár a cím csalós, mivel hétvégén még biztosan nem derül ki, hogy melyik négy gárda kerül az NBI B-s bajnokság keleti csoportjából a felsőházi rájátszásba, azért mindenképpen érdemes lehet egy kis esélylatolgatásba bocsátkozni. Rég volt ennyire nyitott a bajnokság, mint idén, amit jól szemléltet, hogy papíron még 6 csapat van versenyben a négy befutó hely egyikéért. Köztük van a március 11-én szombaton 18 órakor az Óbudai Kaszásokat fogadó, jelenleg dobogós Vásárhelyi Kosársuli is. Tovább »

Kosárlabda: A Honvédé volt a rangadó

2017. március 4., szombat · Hozzászólok

kosarsuli71

Nem sikerült a bravúr a Kosársulinak, a remekül játszó Budapesti Honvéd nyerte a fővárosban rendezett rangadót. Vas Péteréknek csak az első negyedben tudtak olyan játékot mutatni, ami győzelmet eredményezett volna a fiatal tehetségekkel teletűzdelt ellenlábasukkal szemben. A kék-sárgák egy március 11-én szombaton 18 órakor az Óbudai Kaszások ellen javíthatnak hazai pályán. Tovább »

Kosárlabda: Jobb volt a Debrecen a Kosársulinál

2017. február 25., szombat · Hozzászólok

kosarsuli76

Megérdemelten győzött a Kosársuli otthonában a bajnoki címre hajtó Debrecen gárdája a az NBI B csoportos bajnokság legutóbbi fordulójában. A vendégek a második negyedtől végig irányították a találkozót, magabiztos sikerükkel pedig menetelnek az első hely felé. A kék-sárgák vereségük ellenére továbbra is őrzik felsőházi rájátszást jelentő harmadik helyüket. Tovább »

Kosárlabda: a bajnokaspiráns érkezik Vásárhelyre

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

kosarsuli66

A december 10. óta veretlen, múlt heti győzelmével már második helyen álló Debrecen látogat szombat este 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba az NBI B csoportos bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli szurkolói így igazi rangadót láthatnak majd a hétvégén. A vendégek nem titkolt célja az A csoportba való feljutás. Tovább »

Kosárlabda: nem tudott mit kezdeni Genallal a Salgótarján

2017. február 4., szombat · Hozzászólok

kosarsuli59

Csak a második félidőben tudta megnyerni a Salgótarján elleni bajnokiját a Vásárhelyi Kosársuli. Az igen erős Nógrád megyeieknek nem kellett sok a meglepetéshez, de a második félidőben csapatként küzdve fordítani tudtak. A mérkőzésen Momir Genal 32, míg Szabó Péter 27 ponttal segítette csapatát. Tovább »

Kosárlabda: a Salgótarján érkezik Vásárhelyre

2017. február 3., péntek · Hozzászólok

kosarsuli55

Hétről-hétre közelebb kerül célja eléréséhez a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák tavaly lemaradtak a felsőházi rájátszásról, de idén mindenképpen a legjobbak között szerepelnének a playoff-ban. A Csongrád megyei alakulatnak erre meg is van minden esélye, hiszen jelenleg vezeti a 12 csapatos bajnokságot. Szombaton 18 órakor a szebb napokat is megért Salgótarján érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. Tovább »

Kosárlabda: tartja első helyét a Kosársuli

2017. január 30., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli57A MAFC elleni kötelező győzelem megszerzésével továbbra is tartja első helyét a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B-s bajnokság keleti csoportjában. A sereghajtó budapestiek majdnem „kiénekelték a sajtot” riválisaik szájából, de végül elkönyvelhették 11. diadalukat a szezonban. Utasi Gábor legénysége február 4-én szombaton 18 órakor a Salgótarjánt fogadja a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: Budapesten játszik a Kosársuli

2017. január 27., péntek · Hozzászólok

kosarsuli52

A sereghajtó otthonában lép pályára a tabellát jobb gólkülönbségével már vezető Vásárhelyi Kosársuli. A MAFC elleni mérkőzésen tovább hizlalhatják a második Miskolccal szembeni előnyüket Utasi Gábor fiai. Erre minden esélyük megvan, mivel a fővárosiak eddig mindössze háromszor tudtak diadalmaskodni az idényben. Tovább »

Kosárlabda: megvan a tizedik Kosársuli siker

2017. január 21., szombat · Hozzászólok

kosarsuli51

Megszerezte 10. győzelmét az NBI B csoportos bajnokságban a Vásárhelyi Kosársuli. Az egy hete a listavezető Miskolcot legyőző EKE Eger KOK-nak csak momentumai voltak a találkozón, amit végül a kék-sárgák 88-68-ra nyertek meg. Egy hét múlva a fővárosban, a MAFC ellen küzdenek a továbbra is második helyezett Vas Péterék. Tovább »

Kosárlabda: harapós ellenfél érkezik Vásárhelyre

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli50

A listavezető MEAFC-ot legyőző Eger érkezik szombaton 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba. A Kosársuli fordított előjellel várja az összecsapást, a gárda kedden Nyíregyházán szenvedett vereséget Hepp-kupa negyeddöntőn. Kérdés, hogy az utóbbi időszakban nehéz derbiken fellépő, a nyírségiek ellen igencsak fáradtan pattogtató gárdának sikerül-e megújulni hétvégére. Tovább »

Kosárlabda: az utolsó percek döntöttek a Kosársuli meccsén

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

kosarsuli39

Végigküzdve, ellenfelét az utolsó negyedben felőrölve győzött a tabella második helyén álló Vásárhelyi Kosársuli Tiszaújvárosban. Az egész mérkőzésen brillírozó Szabó Péter 28 pontjával elévülhetetlen érdemeket szerzett a forduló előtt negyedik helyezett alakulat elleni sikerben, amelyhez óriási szívvel játszó társaira is szükség volt a Borsod megyeiek csarnokában. Folytatás egy hét múlva szombaton, hazai pályán az Eger ellen. Tovább »

Kosárlabda: ismét nagy utazás vár a Kosársulira

2017. január 12., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli43

A múlt héten, Miskolcon épphogy elvesztett rangadó után ismét nehéz derbi vár pénteken 18 órakor a Vásárhelyi Kosársulira. Szabó Péterék a másik borsodi alakulat, a Tiszaújváros otthonában játszanak. A negyedik helyen álló hazaiaknak lenne miért vissza vágnia, mivel a kék-sárgák a nyitófordulóban 41 pontos vereséggel küldték haza ellenfelüket. Tovább »

Elek András: A 400 gyerek fontosabb, mint a felnőtt csapat!

2015. július 10., péntek · Hozzászólok

2015.05.23._Raketak

Az elmúlt években felépített kiváló utánpótlás szisztémának köszönhetően idén sem maradt országos bajnoki cím nélkül a Vásárhelyi Kosársuli. A több akadémiát is legyőző, és országos első helyezést elérő U12-es gárda kosarasai mellett azonban rengeteg korosztályban vannak tehetségei az egyesületnek. Az idei utánpótlás szezont Elek Andrással, az egyesület vezetőjével értékeltük. Tovább »

Kosárlabda: negyedik lett a Kosársuli

2015. június 14., vasárnap · Hozzászólok

momo4Idei harmadik salgótarjáni fellépésén sem tudott nyerni a Vásárhelyi Kosársuli. A gárdának azonban utolsó szezonbeli mérkőzését követően sem kell szégyenkeznie. A bajnokság előtt kitűzött célt ugyanis túlteljesítették: nem csak a keleti csoport legjobb négy gárdája közé jutottak be, hanem a konferencia bajnoki cím után majdnem a bronzérmet is elcsípték az NBI B-ben. Tovább »

Kosárlabda: bajnokokat köszöntenek a Hódtóiban

2015. június 5., péntek · Hozzászólok

kosarsuli36

A sorozatban második országos bajnoki címüket elhódító Vásárhelyi Rakétákat is köszöntik majd a Kosársuli Salgótarján elleni NB I/B-s bronzmeccse előtt szombaton, a Hódtói Sportcsarnokban. Az U12-es bajnokságban diadalmaskodó kis kosarasok néhány héttel ezelőtt Pécsen, több kosárakadémiát maguk mögé utasítva állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Tovább »

Bronzért küzd a Kosársuli

2015. június 3., szerda · Hozzászólok

kosarsuli30

Szombaton este 18 órakor rendezik az NBI B csoportos kosárlabda bajnokság harmadik helyéért folyó párharc második felvonását a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban. Az első mérkőzésen a Salgótarján 14 ponttal győzte le a Vásárhelyi Kosársulit. A kék-sárgáknak 15 ponttal kell nyerniük, hogy hazai pályán rendezhessék meg a mindent eldöntő harmadik találkozót. Tovább »

Kosárlabda: kikapott, de bronzközelben a Kosársuli

2015. május 31., vasárnap · Hozzászólok

czibere

14 pontos vereséget szenvedett Salgótarjánban a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B csoport rájátszásának bronzpárharcában. Ha a kék-sárgák június 6-án szombaton hazai pályán ledolgozzák az első ütközetben összegyűjtött hátrányt, akkor a bronzérmet eldöntő összecsapást is a Hódtói Sportcsarnokban rendezhetik majd. Tovább »

Kosárlabda: nem jutott a döntőbe a Kosársuli

2015. május 17., vasárnap · Egy hozzászólás

bonyhad3

Nem tudta legyőzni a Bonyhádot az NBI B csoport elődöntőjének második mérkőzésén a Vásárhelyi Kosársuli. A fináléba jutás sorsa izgalmas találkozón dőlt el. A vásárhelyiek ennek ellenére nem búslakodhatnak, mivel túlteljesítették a szezon előtt kitűzött célt, a négy közé kerülést a keleti csoportban. Ráadásul a Debrecen-Salgótarján párharc vesztesével még a bronzéremért is ringbe szállhatnak. Tovább »

Kosárlabda: parádézott a Kosársuli

2015. március 29., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli61

Briliáns harmadik negyeddel döntötte el a Békés elleni bajnokit a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák magabiztosan győztek a viharsarkiak ellen, amiben Vejinovics, Czibere és Varga vállalt oroszlánrészt. Jövő vasárnap a Debrecen érkezik a Hódtói Sportcsarnokba, a rangadó tétje a bajnokság első helye lesz. Tovább »

Következő oldal »