Másikember: “Szórakoztató, ugyanakkor meghökkentő előadást láthatnak a nézők”

2014. március 17., hétfő · Hozzászólok

SZS20140220_sznsz_sajtotajekoztato_025Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? Meddig élvezhető az, ha a hűtőnk újratölti önmagát, ha nem kell ruhát vásárolnunk, mert a szekrényünk tele van? Mit tegyen az a fiú, akinek az anyján kívül nincs más nő a környezetében, de szexre vágyik? Mit reagálunk, ha a tévében közlik, kihalt az emberiség? Csorba Katával és Barnák Lászlóval e nem mindennapi darab szépségeiről és nehézségeiről beszélgettünk.
Tovább »

Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? – Választ ad a Másikember

2014. március 12., szerda · 2 hozzászólás

SZS20140220_sznsz_sajtotajekoztato_026Mi történik, ha a lakásunk börtönné válik? – Meddig élvezhető az, ha a hűtőnk újratölti önmagát, ha nem kell ruhát vásárolnunk, mert a szekrényünk tele van? – Mit tegyen az a fiú, akinek az anyján kívül nincs más nő a környezetében, de szexre vágyik? – Mit reagálunk, ha a tévében közlik, kihalt az emberiség? Választ ad Vinnai András Másikember című fantasztikus vígjátéka.
Tovább »

Hétfő: Két nap múlva karácsony

2008. december 21., vasárnap · Hozzászólok

Úgy tűnik, a karácsonyi készülődés mindenkit elfoglal. Csupán néhány rendezvény lesz hétfőn. A Dóm téren ezen a napon is várják a közönséget, a Korzó Zeneházban Egy szót sem a pedagógiáról! címmel hallhatnak beszélgetést – nos, a pedagógiáról… A Közéleti Kávéház 2008. II. félévének fotói című rendezvény a Korona Szállóban lesz, és hétfőn is érdemes moziba menni. Vagy a Garaboncziás Borozóba, ha bulizni van kedvünk. Tovább »

Csütörtök: már három fesztivál!

2008. október 15., szerda · Hozzászólok

Őszi, kamarazenei, nemzetközi A Capella – három a fesztivál, akár a kislány. Melyiket válasszam, melyiket szeressem? Csak ízlés kérdése, hiszen széles a paletta. Zene, a „nagyon nehéztől” a „pehelysúlyig”, hangszeres és vokál, népies, folk, rock, retro ex-jugoszláv… na és dixie! Egész napos „tevés-vevés” a Somogyi-könyvtárban, öten furcsa szerepben a Reökben, borkóstoló, régi zongoristák, és filmbemutató a Belvárosi Moziban. JATE és SZOTE bulik azoknak, akik még bírják. Tovább »