Deutsch Szegeden: Nem a jövő, hanem a közelmúlt ügye a digitalizáció!

2017. április 19., szerda · 3 hozzászólás

networkshop_konferencia006kf_deutsch_tamas

Bővül a Digitális Jólét Program, a DJP 2.0 társadalmi egyeztetése zajlik, ami május-júniusban kerülhet a kormány elé – jelentette be Deutsch Tamás Szegeden, a 26. Networkshop konferencián. A miniszterelnöki biztos arról is szólt, hogy a digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye. Tovább »

Digitális jövőt építve nyitnak Európa felé a magyar cégek

2016. szeptember 8., csütörtök · Hozzászólok

fotó

Idén tavasszal indult útjára a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű nagyszabású projekt, amely a vidéki mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt kapaszkodót ahhoz, hogy az informatikai lemaradásukat felismerve fejlesztésbe fogjanak, növelve ezzel a versenyképességüket. Eddig több mint 1000 mikro-, kis- és középvállalkozás csatlakozott a Modern Vállalkozások Programjához, ami most Szegedre érkezik.
Tovább »

Közös adatbázisba kerülnek a fejlesztéspolitikai támogatások

2015. december 15., kedd · Hozzászólok

Átláthatóbbá teszi a fejlesztéspolitikai támogatások nyilvántartását a jövő márciustól induló országos támogatás-ellenőrzési rendszer, a 612 millió forint költségvetésű uniós projekt célja egységes informatikai nyilvántartó rendszer létrehozása volt – ismertette Kópiás Bence, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség elnökhelyettese a projekt keddi budapesti záró rendezvényén.
Tovább »

Országos jelentőségű pályázat nyertese a RITEK Zrt.

2014. november 19., szerda · Hozzászólok

ritek_konferencia02_gs

Egész Közép-Magyarországon a RITEK Zrt. által fejlesztett gazdálkodási szakrendszerre térnek át az önkormányzatok. A cég a kétfordulós, tárgyalásos tender nyerteseként Szeged városnak az anyagiakon túl presztízst is szerzett. Tovább »