Elindult a Könyvkihívás.hu

2015. február 6., péntek · Hozzászólok

Egy év alatt ötven könyv kiolvasására biztat az a felhívás, amelyet 2014 utolsó napjaiban tett közzé egy külföldi közösségi oldal. A magyar közönség februártól a könyvkihívás.hu honlapon kapcsolódhat a felhíváshoz, akár 25 vagy egy hónap alatt négy könyv elolvasásával is. Tovább »

Klánvezérből könyvíró lett a szegedi nő + VIDEÓ

2015. január 18., vasárnap · Hozzászólok

beres_adrienn_konyv01_KF

Utolsó fejezeteit írja a még 2006-ban elkezdett fantasy-regényének Béres Adrienn, melyhez egy népszerű internetes szerepjátékból, és számos könyvből merített ihletet. A szegedi nő youtube-csatornát is nyitott, ahol a könyv fejezeteit olvassa fel közönségének. Tovább »

„Kultúra nélkül nincs Magyarország” – Kötet összegzi Klebelsberg munkásságát + FOTÓK

2014. december 5., péntek · 4 hozzászólás

konyvbemutato14_gs

A Trianon utáni Magyarország korlenyomata is a Klebelsberg Kunó munkásságát bemutató gazdagon illusztrált kötet, melyet a szerzők, Ujváry Gábor történész és Vertel Beatrix a Gál Ferenc Főiskolán mutattak be. Tovább »

Isten hozott! – Interjúkötet az apaságról, anyaságról

2014. november 12., szerda · Hozzászólok

Az apaságról, anyaságról és gyermeknevelésről is vallanak az Isten hozott! című kötet interjúalanyai, akik között sérült gyermekekkel foglalkozó édesanya, író, szülész-nőgyógyász és cigány gyerekeket örökbe fogadó egyedülálló asszony is szerepel. A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó gondozásában megjelent kötetet szerdán mutatták be Budapesten. Tovább »

Könyvkiadással emlékeztek meg a szegedi forradalmárokról + FOTÓK

2014. november 4., kedd · Hozzászólok

konyvbemutato01_gs

Perbíró József, az 1956-os forradalom szegedi emblematikus alakjának teljes peranyagát adta ki a Politikai Foglyok Országos Szövetségének (POFOSZ) Csongrád megyei szervezete november 4-én, a forradalom leverésének 58. évfordulóján. Tovább »

Következő oldal »