Mozaikok a magyar sajtó történetéhez – Miklós Péter könyvét mutatták be Kecskeméten

2017. január 27., péntek · Hozzászólok

emlekpont_kecskemet_11

Miklós Péter történész, a hódmezővásárhelyi Emlékpont vezetője A Kecskeméti Lapok története (1868–1956) című könyvét mutatták be a kecskeméti Katona József Könyvtárban. A tavaly megjelent százötven oldalas munka kecskeméti és budapesti levéltári dokumentumok, valamint a Kecskeméti Lapok című újság valamennyi lapszáma áttanulmányozásának eredményeként jött létre, s ez az első kismonográfia, amely a „hírös város” sajtótörténetével foglalkozik. Tovább »

Hidas Judit könyvét mutatják be a Somogyi hangoskönyvtárában

2017. január 25., szerda · Hozzászólok

hangoskonyvtar12kf

Hidas Judit “Seb – Krízisregény a kertvárosból” című regényét a szerző közreműködésével mutatják be a Somogyi-könyvtár Hangoskönyvtárában február 1-jén, szerdán 16.30-kor. Az írónő beszélgetőtársa Retek Erika. Tovább »

P. Mobil-könyv, -CD, -DVD és -vinyl jelent meg

2016. december 20., kedd · Hozzászólok

A P. Mobil történetét lemezein és dalain keresztül bemutató könyv (Mobilógia/A dal ugyanaz marad), tripla CD (1997-2007), a karriert átívelő dupla DVD (Élve vagy halva) is megjelent a közelmúltban, és a rajongók számára különleges darab az a vinyl is, amelyen a zenekar Honfoglalás című szvitjének szimfonikus változata hallható. Tovább »

Következő oldal »