Már az olimpiai kvóta lebeg az SZKE korisainak szeme előtt

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Remekül kezdődött az idény a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői számára. Jászapáti Petra három arannyal és egy ezüsttel, Kónya Zsófia két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: teljesítette az elvárásokat Jászapáti Petra az Európa-bajnokságon

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Egy arannyal és hat ezüstéremmel tért haza a torinói rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságról a magyar csapat. Az ezüstöt szerző 3000 méteres női váltónak tagja volt az SZKE két versenyzője, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia is. Tovább »

Kónya Zsófia úgy örült az olimpiai 6. helynek, mintha aranyat nyert volna

2014. február 27., csütörtök · Egy hozzászólás

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolyaHatalmas pluszt adott neki szülei szurkolása, medvéket nem, csak kóbor kutyákat látott, a téli nyár meglepte, a váltóval elért 6. hely pedig az olimpiai arannyal ért fel számára. Kónya Zsófia mesélt szocsi élményeiről.
Tovább »

Kónya Zsófia kissé letört, hogy kimaradt a váltóból

2014. február 12., szerda · Hozzászólok

konyazsofiaKónya Zsófia elismerte, kissé letört amiatt, hogy kimaradt a rövidpályás gyorskorcsolya váltóból a szocsi téli olimpián, de mostantól csak arra összpontosít, hogy sikeres legyen az egyéni számában, illetve a váltó B döntőjében, ahol reményei szerint már ő is szerephez juthat.
Tovább »

Magyar sikerek, köztük szegedi arany és bronz a téli universiádén

2013. december 20., péntek · Egy hozzászólás

lajtos_szandra2_gsAranyérmet nyert a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó az olaszországi Trentóban zajló Universiade pénteki versenynapján, míg a lányok bronzot szereztek. A csapatokban szegedi versenyzők is szerepet kaptak.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya és Lajtos a 4. váltóban az Eb-n, a férfiak bronzérmesek (FRISSÍTVE)

2013. január 20., vasárnap · Hozzászólok

Kónya Zsófia már a selejtezők után kiesett a malmői rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n ezer méteren, váltóban viszont az ugyancsak szegedi Lajtos Szandrával egyetemben a negyedik helyen végzett a magyar csapat tagjaként.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya egyéniben, Lajtos váltóban indul az Eb-n

2013. január 18., péntek · Hozzászólok

A férfiaknál Knoch Viktor és Liu Shaolin Sándor, a nőknél pedig Heidum Bernadett, Keszler Andrea és Kónya Zsófia áll rajthoz magyar részről az egyéni versenyben a Malmőben pénteken kezdődő rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi aranyak az ob-n

2010. március 4., csütörtök · Egy hozzászólás

Aranyérmekkel tértek haza a Szegedi Korcsolyázó Egyesület tagjai a rövidpályás gyorskorcsolyázók utánpótlás országos bajnokságáról. Kónya Zsófia, Jászapáti Petra és Simon-Jójárt Richárd szerzett bajnoki címet.
Tovább »