A felelős állattartásra oktatták a vásárhelyi diákokat

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A helyes és felelős állattartásra oktatta a Klauzál Gábor Általános Iskola diákjait a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. „Az első óra a felelős állattartásról” című projekt keretében a háziállatok helyes ápolását, tartását és gondozását ismerhették meg a felsőbb tagozatosok. Tovább »

Eredményt hirdettek a hódmezővásárhelyi városi történelem versenyen + FOTÓK

2016. április 14., csütörtök · Hozzászólok

0414 Erhir00

Az elmúlt héten 111 hódmezővásárhelyi felső tagozatos diák mérte össze tudását történelemből az Emlékpont és a Klauzál Gábor Általános Iskola által szervezett versenyen. A diákok magyar és világtörténelmi tudásukról feladatlapok kitöltésével és az Emlékpont történészeinek tárlatvezetése során a közgyűjtemény által összeállított munkafüzet feldolgozásával adtak választ.
Tovább »

200 milliót nyert a szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola

2009. október 16., péntek · Hozzászólok

A Dél-alföldi Operatív Program 2008. évben kétfordulós pályázatot írt ki az alapfokú oktatási intézmények és gimnáziumok infrastruktúrájának fejlesztésére, melyre Szentes Város Önkormányzata sikerrel pályázott. A „Korszerű környezetben megújuló tudás a Klauzál Gábor Általános Iskolában” című pályázat révén a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség döntése értelmében a projekt 200 millió Ft támogatásban részesült.
Tovább »