Road show-n népszerűsíti a foglalkoztatást támogató programokat a Kormányhivatal

2017. június 19., hétfő · Hozzászólok

kormanyhivatal_foglalkoztatas

Két, aktuálisan elérhető, foglalkoztatást elősegítő támogatási programra hívja fel a megyei cégek, vállalkozások figyelmét a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya. Tovább »

Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott

2017. június 14., szerda · Hozzászólok

lopott_kerekpar

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki fiatalemberrel szemben, aki április elején az éjjeli órákban puszta kézzel tépte szét a kerékpár zárat, de sokáig nem jutott a biciklivel. Tovább »

Rablás és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélt el a bíróság egy román férfit

2017. március 29., szerda · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

Hat év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és hat év Magyarország területéről történő kitiltásra ítélték azt a román állampolgárságú férfit, aki fiatalkorú társával kirabolt egy kerékpárost Kisteleken. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kisteleki tolvajok

2017. március 9., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság tegnap elrendelte annak a két férfinak az előzetes letartóztatását, akiket társtettességben, jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt hétfőn vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása április nyolcadikáig tart. Tovább »

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik több kisteleki ingatlanba, köztük egy irodaházba törtek be 2016 novemberében – írja a police.hu. Tovább »

Betörtek egy kisteleki irodaházba

2016. december 28., szerda · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a sértett további nettó 650.000 forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni egy Kisteleken történt lopás elkövetőjét. Tovább »

A végéhez közeledik a kormányhivatal nyolc épületét érintő energetikai beruházás

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

szechenyi_2020_kohezios_alap

szentes_kormanyhivatal10_gs

Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései a Csongrád Megyei Kormányhivatalnál” elnevezésű, nyertes pályázata révén 8 épület energetikai korszerűsítése kezdődhetett meg 2016 szeptemberében. A Kisteleken, Szentesen, Csongrádon, Hódmezővásárhelyen és Szegeden elindult beruházások kivitelezése a végéhez ért. A pályázati támogatásnak köszönhetően a Kormányhivatal által üzemeltetett épületekben energia- és költségmegtakarítás várható. Tovább »

Több száz terméket kapott adományként a Kisteleki Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálata

2016. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

ajandekok_gyermkjoleti__szolgalat_kisteleki_jaras_20160921_cl

A Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálat a járás hat településén (Baks, Balástya, Csengele, Kistelek, Ópusztaszer, Pusztaszer) nyújtja szolgáltatásait, a lakosság számára elérhetően. Tovább »

Megyei közgyűlés: üzletrész vásárlásáról döntöttek, de a vásárhelyi irodát egyelőre nem adják

2016. szeptember 16., péntek · 12 hozzászólás

megyei_kozgyules_kistelek18_gs

Stabil volt a megye gazdálkodása az első félévben – hangzott el a testület kisteleki kihelyezett ülésén, ahol a képviselők döntöttek arról is, hogy üzletrészt vásárolnak a DABIC Nonprofit Kft.-ben. Tovább »

Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken

2016. július 20., szerda · Hozzászólok

sandorfalva_szentes11_gs

Új edzővel vág neki a 2016/17-es szezonnak a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Kisteleki TE: az előző idény 14. helyezettjének irányítását a legutóbb a Sándorfalvát vezető Antal Róbert veszi át Korom Tibortól. Tovább »

Következő oldal »