Előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség az alvó sértettet kifosztó férfinak

2017. január 6., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a gyanúsítottnak, aki év végén, Röszkén, készpénzt lopott a részére szállást adó férfitól – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Előzetesét indítványozta az ügyészség az időskorú sértetteket kifosztó medgyesegyházi nőnek

2016. november 18., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség indítványt tett a járásbíróság nyomozási bírója felé, hogy rendelje el annak a medgyesegyházi nőnek az előzetes letartóztatását, aki ismeretlen társaival Makó környékén két időskorú sértettet próbált meg kifosztani. Tovább »

Nem jogerősen előzetesben a saját anyját fenyegető férfi (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 12., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akit édesanyjának sérelmére elkövetett kifosztás bűntette és zaklatás vétsége, valamint más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása szeptember 12-ig tart.
Tovább »

Bíróság elé állította az ügyészség az alvó sértettet kifosztó szegedi elkövetőket

2016. április 14., csütörtök · Egy hozzászólás

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárás keretében kezdeményezte azon két vádlott bűnösségének megállapítását, akik március 13-án, Szegeden követtek el bűncselekményt – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »