Kick-box: arattak a szegedi fiatalok Szkopjéban

2017. szeptember 11., hétfő · Hozzászólok

A szegedi Combat “D” SC és Yoko Team versenyzői is képviseltették magukat a Szkopjéban megrendezett WAKO Kick-box Utánpótlás Európa-bajnokságon, ahol ismét szép eredményekkel öregbítették a város hírnevét. Tovább »

Kick-box: Boszniában küzdöttek a Combat “D” SC versenyzői

2017. április 10., hétfő · Hozzászólok

box_bokszkesztyu_okolvivas

A Combat “D” SC 5 versenyzője küzdött a ‘Bosnia and Hercegovina Open 2017’ nemzetközi bajnokságon szombaton. A Bihacon megrendezett versenyről öt arannyal, két-két ezüst-és bronzéremmel, valamint egy kategóriában a ‘Legeredményesebb versenyző’ elismeréssel tértek haza a szegedi sportolók. Tovább »

Kick-box: szegedi ökölvívók is megmérettették magukat a budapesti világkupán

2016. május 19., csütörtök · 2 hozzászólás

bse_kick_box_mom

Sikeresen debütáltak a Boxvilág SE versenyzői a XXII. Magyar Kick-box Világkupán. A klub ökölvívói első alkalommal léptek a szorítóba, illetve a tatamira ilyen rangos eseményen a kick-box valamely szabályrendszere szerint.
Tovább »

Kick-box: óriási győzelmekkel tisztelegtek a magyarok Leyrer Richárd emlékének Szegeden + FOTÓK

2015. május 25., hétfő · Hozzászólok

kickbox04kf

Több mint 800 nevezés, 75 klub a világ minden tájáról és kimagasló magyar sikerek a nemzetközi mezőnyben – jól szervezett versennyel és eredményes szerepléssel emlékeztek meg a magyarok a sportág szövetségének januárban elhunyt elnökéről, Leyrer Richárdról. A Szegeden megrendezésre kerülő éves tornát idén a Szövetség tiszteletbeli örökös elnökének emlékére ajánlották a szervezők. A hazai tatamis harcosok a tőlük megszokott teljesítményt nyújtva uralták a mezőnyt, de ringben is szép számmal termett magyar arany. Tovább »

Jól teljesítenek a magyarok a Szegedi Kick-Box Világkupán

2015. május 24., vasárnap · Hozzászólok

kick_box_elso_nap32_gs

A sportág legrangosabb idei magyarországi versenyének tekinthető XXI. Kick-Box WorldCupon az elmúlt években megszokott eredményességgel szerepelnek a hazai kick-boxosok. A pénteki és szombati versenynapokon a felnőttek mezőnyében a különböző szabályzatok elődöntőinek és döntőinek az eléréséért zajlott a küzdelem, míg az utánpótlás mezőnyben lementek a versenyek. Mindkét szálon kiváló magyar eredmények születtek. Tovább »

Kick-box: 258 magyar, közte 31 Csongrád megyei érem a világkupán + FOTÓK

2014. május 20., kedd · 4 hozzászólás

kick_box_elso_nap32_gs

Vasárnap véget értek a XX. Kick-box Világkupa Szeged küzdelmei, amelyek során számos magyar siker született, így például hét Csongrád megyei elsőség. A tornának a tengerentúlon is akadtak visszhangjai.
Tovább »

Kick-box: testközelből láthatja a közönség a szegedi világkupa pofonjait

2014. május 7., szerda · Hozzászólok

kick-box_mj-103

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rendeznek kick-box világkupát Szegeden. A május 15. és 18. között zajló tornán a sportág elitjével találkozhatnak a nézők az újszegedi sportcsarnokban.
Tovább »

Kick-box: 234 magyar érem, 10 Csongrád megyei elsőség a szegedi világkupán + FOTÓK

2013. május 22., szerda · 4 hozzászólás

kick-box_mj 127Nem maradtak el a várakozásoktól a magyar versenyzők a hétvégén megrendezett szegedi kick-box világkupán. Hazánk küldöttsége összesen 234 érmet szerzett.
Tovább »

Több mint 200 magyar érem a szegedi kick-box világkupán + FOTÓK

2011. május 23., hétfő · 2 hozzászólás

kick_box01_gs 62 arany-, 63 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek a magyarok a hétvégén, Szegeden megrendezett XVII. Kick-box Világkupán; a háromnapos megmérettetésen 26 ország mintegy 1000 versenyzője mérte össze tudását.
Tovább »

Szeged ad otthont a hétvégén a XVII. Kick-Box Világkupának

2011. május 19., csütörtök · 6 hozzászólás

Pezseg Szeged a hétvégén! A borfesztivál, Szeged Napja, hídi vásár, kajak-kenu válogató és más programok mellett a XVII. Kick-box Világkupa is megrendezésre kerül a városi jégpályán. Erről tartott sajtótájékoztatót csütörtök délelőtt a Tigers Kick-Box Szabadidő és Sportegyesület a kárász utcai Corso Caféban.
Tovább »

A Yoko sikerei a semi-contact magyar bajnokságon

2010. május 31., hétfő · Hozzászólok

Május 29-én, szombaton zajlott le a Felnőtt I. osztályú Semi-Contact Magyar Bajnokság döntője Csepelen, a II. Rákóczi F. Általános Iskola tornacsarnokában viszonylag kis létszámmal, 46 fő részvételével, mivel a meghívásos versenyre csak a 2010-es felnőtt semi-contact ranglistában szereplők megszerzett pontszámai alapján az első négy legtöbb pontszámot szerzett versenyző nevezhetett.
Tovább »

Kick-box: tarolt a Yoko Kick-box Team

2010. május 28., péntek · Egy hozzászólás

kickboxvilagkupa Május 21-23. között rendezték meg a XVI. Kick-box Világkupát,  melyre a szegedi csapat, a Yoko Kick-box Team és Szabadidő SE igen szép létszámmal, 30 fővel nevezett gyermek, cadet 1, cadet 2, junior és felnőtt kategóriában, semi-contact és light-contact szabályrendszerben. A rendezvénynek idén ismét a Városi Jégpálya adott otthont, immár hagyományosan pünkösdkor.
Tovább »

Nők a ringben egy szegedi szövetségi kapitány irányításával

2009. július 25., szombat · Hozzászólok

noibox3.jpgCsajok bokszkesztyűben és fejszével? Szegeden? Bizony, ez nem egy rossz ponyvafilm beharangozójának első sora, hanem egy többéves történet, amelyről eddig méltatlanul hallgatott a sajtó. A SZEGEDma.hu ezennel megtöri a csendet, és bemutatja a városunkban készülő kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok bunyós lányt és a női bokszolók szövetségi kapitányát, aki mellesleg tősgyökeres szegedi. Tovább »

Aki a pofonokra, rúgásokra és az őrizőkre is figyel

2008. október 11., szombat · Hozzászólok

Heti hat nap a kamarák élén, és egy kis sport

Fotók: Gémes Sándor

Kick-box és a vagyonvédelem nem áll olyan messze egymástól, sőt. Ha azt vesszük, hogy egy-egy futballmeccsen egy tucatnyi biztonsági őrnek kell megfékezni az összeugrott szurkolói csoportokat, nem árt, ha van néhány fekete öves mester a csapatban. Van egy szegedi ember, aki a sportágban és a vagyonvédelemben is a legmagasabb szinten dolgozik, hogy e két terület minél hatékonyabban működjön az országban. Németh Ferenccel beszélgettünk a bokszról, biztonságról és aktualitásaikról. Tovább »