Havi 6300 forint adókedvezményt vehetnek igénybe a tartósan betegek

2017. február 7., kedd · Hozzászólok

Havonta 6300 forint kedvezményt érvényesíthetnek személyi jövedelemadójukból a tartósan betegek, a súlyos fogyatékkal élők, ami akár 5 évre visszamenőleg is igényelhető – mondta Honyek Péter adószakértő az M1 aktuális csatornán kedden. Tovább »

Ingyen utazhatnak a szabadtérire a temesváriak

2011. június 15., szerda · 2 hozzászólás

További 50%-os kedvezmény a jegyekre

Az ember tragédiája július 2-i előadására a temesváriak 50% kedvezménnyel válthatnak jegyet, sőt az első 50 jegyigénylő utazását is a Szegedi Szabadtéri Játékok biztosítja.
Tovább »

Mi van a pakliban?

2010. augusztus 27., péntek · 8 hozzászólás

És még valami, még mielőtt valaki azt mondaná, hogy már nem tudunk ebben a városban semmilyen értékteremtő fejlődésnek örülni, és vadul nekiállnánk regisztrálni az internetes kezelőfelületen, és kártyát igényelnénk, felhívom figyelmüket az adatvédelmi irányelvek részre!

Tovább »

Rendhagyó nap: színház – közelről

2008. október 1., szerda · Hozzászólok

Csütörtökön színházi napot tart a Szegedi Nemzeti Színház a Rádió 88 közreműködésével. A rendhagyó napon mindenképpen megéri ellátogatni a teátrumba, nemcsak azért, mert találkozhatunk a művészekkel, vagy mert bepillanthatunk a kulisszák mögé, hanem mert kedvezményes áron juthatunk bérlethez, illetve jegyekhez. Tovább »

SZIN-es belépés: tippek és trükkök

2008. augusztus 12., kedd · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A Szegedi Ifjúsági Napoknak talán csak az az egy hibája van, hogy hó végére esik, minden más fesztivált követően. Persze az is igaz, hogy ez utolsó nagy buli a tanév, illetve a szemeszter kezdete előtt. Mégis kérdés, hogyan spórolhat az ember a belépő árával, mert az elővételen kívül is vannak kedvezményt biztosító lehetőségek, melyekről nem árt tudni. A SZIN-es jegy- és bérletvásárlás összes csínját-bínját igyekszünk alább összefoglalni.

Tovább »